- 23 Ekim 2018
- 15.073
- 34.287
- Konu Sahibi yoncambenim
- #22.021
Karne hediyesi tablet istiyor ama tablet dediği bizim çocukken oynadığımız sulu bir oyuncak varya içinde halkalar var o bir onu bir de tetrisi tablet sanıyor uyandırmıyoruz şu an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karne hediyesi tablet istiyor ama tablet dediği bizim çocukken oynadığımız sulu bir oyuncak varya içinde halkalar var o bir onu bir de tetrisi tablet sanıyor uyandırmıyoruz şu an
O zaman dansSeveriiiz
Benimki bi de oyuncak hikayesi seviyor onu ben de seviyorumOff biz bi evde 4 kizdik biz hep barbiciydik en kucukte elsaci sanirim bana spidermen alismak zor gelcek
Bizimki slendermann hulk bilmem ne tuaf tuaf seyler
Off biz bi evde 4 kizdik biz hep barbiciydik en kucukte elsaci sanirim bana spidermen alismak zor gelcek
Ben neden bu kadar kız çocuk istediğimi suan anladım arkadaşlar sebep buymuş nasıl nefret ettimseBizimki slendermann hulk bilmem ne tuaf tuaf seyler
Allahım ne masum yahuKarne hediyesi tablet istiyor ama tablet dediği bizim çocukken oynadığımız sulu bir oyuncak varya içinde halkalar var o bir onu bir de tetrisi tablet sanıyor uyandırmıyoruz şu an
Benim kızda bebeklerle cok oynamaz abisinden goruyo oda arabalarla oynuyor amaBen neden bu kadar kız çocuk istediğimi suan anladım arkadaşlar sebep buymuş nasıl nefret ettimse
Ayy sözleşip bi kaç kişi tanışık olduğumuzu çaktırmadan gidelim miiiiiiiii bayılırımBiz böyle sıkılıp bu gruplarda bdv de falan açılan acaba sürtündük sevgilimle adet oldum 2 kere ama başım dönüyor hamile olabilirim tarzı açılan konulara musallat oluyorduk
GidekAyy sözleşip bi kaç kişi tanışık olduğumuzu çaktırmadan gidelim miiiiiiiii bayılırım
Yaparız bir akşam ama anlıyorlar hepimizde hamilelik takvimi var hepsi temmuz ya biz takvimler kaldırıp gidiyorduk sonra tekrar ekliyorduk tam organizeAyy sözleşip bi kaç kişi tanışık olduğumuzu çaktırmadan gidelim miiiiiiiii bayılırım
Kod:oldumu
fbtl kızımız olsa da hayallerimize kavuşamayabilirizBenim kızda bebeklerle cok oynamaz abisinden goruyo oda arabalarla oynuyor ama
Kaldırırız ayıp ettinYaparız bir akşam ama anlıyorlar hepimizde hamilelik takvimi var hepsi temmuz ya biz takvimler kaldırıp gidiyorduk sonra tekrar ekliyorduk tam organize
Ben geçtim ya ben 4.dogursam oda erkek olur. Yanlış dönemde doğdum ben Osmanlıda olmalıydımfbtl kızımız olsa da hayallerimize kavuşamayabiliriz
Yani bknzfbtl kızımız olsa da hayallerimize kavuşamayabiliriz
Alman mı oYani bknz
Babanesi AlmanAlman mı o
BelliBabanesi Alman
Bizde durum bu. Tablet saati haftada 1 cuma dibine vuruyorlarYani bknz
Bize de 450 gelmiş aynen evde çok yokuz bazen evden çalışıyorum ama ne elektirik harciyabilirim. Acaba? 650 de kombiYa zaten büyüklerin masrafı evin masrafı vs vs aldı hersey başını gidiyor 420 lira elektrik gelmiş bide gündüz yokuz sanki şantiye isletiyoruz
Bizde durum bu. Tablet saati haftada 1 cuma dibine vuruyorlar