- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.969
- Konu Sahibi yoncambenim
- #21.981
Herseyi gectim de odev olunca konu ben tam bir canavara donusuyorum. Geliyolar sagdan soldanBence sabrım oradan geliyor. Evdeki 2 taneye ancak dayanıyorum yapamazdım herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herseyi gectim de odev olunca konu ben tam bir canavara donusuyorum. Geliyolar sagdan soldanBence sabrım oradan geliyor. Evdeki 2 taneye ancak dayanıyorum yapamazdım herhalde
Daha o aşamaya geçemedim malum bide son 5.5 yılda 3.hamilelik olunca muhtemelen seneye bebek ve 1.sinif çocuğumla huni takacağım. Tabi o zaman 4.5 yas olacak çocuğumda tam tutturma döneminde olacak.Herseyi gectim de odev olunca konu ben tam bir canavara donusuyorum. Geliyolar sagdan soldan
Daha o aşamaya geçemedim malum bide son 5.5 yılda 3.hamilelik olunca muhtemelen seneye bebek ve 1.sinif çocuğumla huni takacağım. Tabi o zaman 4.5 yas olacak çocuğumda tam tutturma döneminde olacak.
Ben 1e göndermicem seneyeDaha o aşamaya geçemedim malum bide son 5.5 yılda 3.hamilelik olunca muhtemelen seneye bebek ve 1.sinif çocuğumla huni takacağım. Tabi o zaman 4.5 yas olacak çocuğumda tam tutturma döneminde olacak.
Şuan adım adım yükleniyor resmenNet tek kelime Cinnet is coming
Bende bayadır öyleŞuan adım adım yükleniyor resmen
Hangi ay doğumlu benim mecburi mayıs doğumlu yaptık bile okula seneye için kaydını.Ben 1e göndermicem seneye
Niye kız ustun zekalı diye 2. Sınıfamı baslayacakBen 1e göndermicem seneye
Ekim doğumlu neysekiHangi ay doğumlu benim mecburi mayıs doğumlu yaptık bile okula seneye için kaydını.
Babaları alıyor mu hiç? Oda güzel oluyordur 2 gün babada meselaBende bayadır öyle
Anaokuluna gidecek yineNiye kız ustun zekalı diye 2. Sınıfamı baslayacak
Tabi 2 haftada bir cuma aksamından alıyor pazar aksama kadar. Rinaa rina rinaBabaları alıyor mu hiç? Oda güzel oluyordur 2 gün babada mesela
Kac ekimEkim doğumlu neyseki
28Kac ekim
Benim oglanda 14 ekim
Çok mantıklı hareket ekimde dogurmakAnaokuluna girdecek yine
Çok güzel birsey ya. Aynı evde olunca bırakıp gidesim geliyor benimde 2 gün ama ne mümkün bık bık ariyorTabi 2 haftada bir cuma aksamından alıyor pazar aksama kadar. Rinaa rina rina
2016 mıBenim oglanda 14 ekim
Yaaa çok güzeller ben iim oğlum olacak ve ben hepsini giydiririrm şahane zaten en sevdiğim renkler bu pastel tonlar bende hep bu tarz şeyler aldım gibi.Olanilir canım benim değerlerim iyiydi çünkü covid olunca verdi.
Bir sürü online veren var canım ben baya araştırmıştım da kendimi toparlayamadım inş başlıcam
Ay ben de aldım ya ilkte erkeğe uygun aldım kız da giyer diye sonra kız diyince kız şeyleri aldım da bence değişmez artık kızımın da bir sürü takımı var onları giyer
İyi oluyo benim icinde en azından rahat 2 gun geciriyorum. Mama mama diye dolanan yokÇok mantıklı hareket ekimde dogurmak
Çok güzel birsey ya. Aynı evde olunca bırakıp gidesim geliyor benimde 2 gün ama ne mümkün bık bık ariyor
20132016 mı