- 23 Ekim 2018
- 15.073
- 34.287
- Konu Sahibi yoncambenim
- #22.001
Hahaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaaa
O pastel tonlar hm zarada var ve hm home ve zara home bakYaaa çok güzeller ben iim oğlum olacak ve ben hepsini giydiririrm şahane zaten en sevdiğim renkler bu pastel tonlar bende hep bu tarz şeyler aldım gibi.
Nevresim almak istiyorum nevresimler çok çirkin ya hiç istediğim renklerde desenlerde bulamadım
Hm de çok güzel bu sezon ama burada çok pahali artık. Etiketler hep yenilemiş. Zaraya girmedim bile o kadar umudum yokO pastel tonlar hm zarada var ve hm home ve zara home bak
Yok 3. Lere hm zaraHm de çok güzel bu sezon ama burada çok pahali artık. Etiketler hep yenilemiş. Zaraya girmedim bile o kadar umudum yok
Ya zaten büyüklerin masrafı evin masrafı vs vs aldı hersey başını gidiyor 420 lira elektrik gelmiş bide gündüz yokuz sanki şantiye isletiyoruzYok 3. Lere hm zara
Suriyeliler bile artık senin gibi dogurmuyo diyo o an gülmemek icin zor durdum
O neydi gızYa zaten büyüklerin masrafı evin masrafı vs vs aldı hersey başını gidiyor 420 lira elektrik gelmiş bide gündüz yokuz sanki şantiye isletiyoruz
Amin canim inşallahbugün 3.kız haberi bileydim doktora giderdim
hayırlı evlat olsun inşallah.
Demekki annemin oradakiler akıllanmısYok valla çatır çatır doğuruyolar
Evet, english home da da çok tatlılar var internetten birazxık gördüğüm kadarıyla. Canlıda görüp bakayım dedim. Kızçemin nevtesimlrrinin çoğunu kullanamayacağımO pastel tonlar hm zarada var ve hm home ve zara home bak
Uzaylı spidermanli simsek macquenli nevresimleri alacağın 4 5 yas gelene kadar soft ne bulursan al sonra gelsin terminatorlerEvet, english home da da çok tatlılar var internetten birazxık gördüğüm kadarıyla. Canlıda görüp bakayım dedim. Kızçemin nevtesimlrrinin çoğunu kullanamayacağım
+1Uzaylı spidermanli simsek macquenli nevresimleri alacağın 4 5 yas gelene kadar soft ne bulursan al sonra gelsin terminatorler
Benim oğlum ibi Li yatak örtüsü istiyorUzaylı spidermanli simsek macquenli nevresimleri alacağın 4 5 yas gelene kadar soft ne bulursan al sonra gelsin terminatorler
Ibi yine iyiyani bence hepsi spidermandan iyiBenim oğlum ibi Li yatak örtüsü istiyor
MasumBenim oğlum ibi Li yatak örtüsü istiyor
Biraz kız şeysi gibi ama gs Li aldık da vazgeçtiIbi yine iyiyani bence hepsi spidermandan iyi
Off biz bi evde 4 kizdik biz hep barbiciydik en kucukte elsaci sanirim bana spidermen alismak zor gelcekIbi yine iyiyani bence hepsi spidermandan iyi
Bizimki slendermann hulk bilmem ne tuaf tuaf seylerBiraz kız şeysi gibi ama gs Li aldık da vazgeçti
Severiiizİcen emoji gorunce bana bisey oluyo elim ayagım titriyo. Hergun viskiler saraplar icen ben fenalardayım İçenle içiyorum
Benim küçükte çok seviyor ibi alsam sevinir yani. Onu kandırdım uzaylı bir nevresim seçtim english home da ama büyük yemedi tabiBiraz kız şeysi gibi ama gs Li aldık da vazgeçti