- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
- #21.941
Kıza ne kadar uzak olduğumu anla işteLila kız o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıza ne kadar uzak olduğumu anla işteLila kız o
Evet bugunluk böyle oldu olsun dediğin gibi eğlendik gerilmek yok artık bu grupdaOrtamı germiyoruz neyseki ama fazla mı laçkalaştırdık acaba
İcen emoji gorunce bana bisey oluyo elim ayagım titriyo. Hergun viskiler saraplar icen ben fenalardayım İçenle içiyorumRenk geldi gruba birsey olmaz cinsiyetler öğrenilir alışveriş yapana kadar böyle zaten o kadar çok duyar yedim ki burda alışkınım ben
Yalnız Disipline Girmis BirKadin ortaya attı kendi yok
geldim geldim nolmuşDisipline Girmis BirKadin o olmaz olur mu buralardadır kesin
Anladım bacım anlamam mı sen daltonlara devamKıza ne kadar uzak olduğumu anla işte
Bıhtıhhhgeldim geldim nolmuş
napalm sureklı bebek mı konusucaz
İcen emoji gorunce bana bisey oluyo elim ayagım titriyo. Hergun viskiler saraplar icen ben fenalardayım İçenle içiyorum
Bıhtıhhh
Ayyyy ben geceleri uyumadığımda o gruplardaydımne saçma konular yaaaaarabmBiz böyle sıkılıp bu gruplarda bdv de falan açılan acaba sürtündük sevgilimle adet oldum 2 kere ama başım dönüyor hamile olabilirim tarzı açılan konulara musallat oluyorduk
tutuşacakları günü dört gözle beklıyorumBiz böyle sıkılıp bu gruplarda bdv de falan açılan acaba sürtündük sevgilimle adet oldum 2 kere ama başım dönüyor hamile olabilirim tarzı açılan konulara musallat oluyorduk
Millet takla atacak hamile kalabilmek için hala bu kafayı yaşayanlar var madem güvenmiyorsun kendine dikkat et.Ayyyy ben geceleri uyumadığımda o gruplardaydımne saçma konular yaaaaarabm
Annem bana senin bi tarafına seytan girmis dediMillet takla atacak hamile kalabilmek için hala bu kafayı yaşayanlar var madem güvenmiyorsun kendine dikkat et.
Heeeee yazmış 1.sürtündük, 2. Yide yaptık, eeee yavrum bidaha niye yapıyon, hamile kalmak okadsr kolaymı. Benim kocada fermuarı açtı bi baktım göbek büyüddüMillet takla atacak hamile kalabilmek için hala bu kafayı yaşayanlar var madem güvenmiyorsun kendine dikkat et.
Annende alem ya. Sonuçta sorumluluğunu aldigin bir bebek var. Almayadabilirdin. Ama düzelecek ilk şok bu.Annem bana senin bi tarafına seytan girmis dedi
Suriyeliler bile artık senin gibi dogurmuyo diyo o an gülmemek icin zor durdumAnnende alem ya. Sonuçta sorumluluğunu aldigin bir bebek var. Almayadabilirdin. Ama düzelecek ilk şok bu.
Ay ben güldüm kusura bakma kapanış anne bu deseydin jübilemi unutulmaz yapmak istedimSuriyeliler bile artık senin gibi dogurmuyo diyo o an gülmemek icin zor durdum
neAnnem bana senin bi tarafına seytan girmis dedi
Kız gül ben o an fena oldum gülemedim Annemin boyle degisik lafları vardırAy ben güldüm kusura bakma kapanış anne bu deseydin jübilemi unutulmaz yapmak istedim