- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #21.501
Arkadaşım Allah senin yardımcın olsun çok anlayışsız bir aileye ve eşe düşmüşsün. Allah onlara merhamet versin. Hamilelikte herkesin canı birşeyler ister Afrikalı da ister ulaşabildiğini de yer muhtemelen o da tadını bildiği şeyleri aşeriyordur zaten. Ben kaç kilo aldım hiç belli değil canım ne çekerse yedim eşime söylemeden ısmarlarım onun kartıyla öderim gelir eve yerim yada ondan isterim gelirken getirir benim kızlarım da hep bir şeyler isterler alırız.Hanımlar aranızda hiç aşeren varmı.
Bir Ben mi herşeye aşeriyorum.
Bir de aşerince eşiniz size nasıl davranıyor.
Kızımda hiç aşerme dim.
Canım erik çekiyordu mevsimi idi diye bol bol yiyordum.
Ama şimdi tv de ne görsem yada biri birşey dese hemen canım istiyor ve aklımdan çıkmıyor kaç gün
Eşim ise ben canım şunu istiyor diyince saçmala diyor.
Afrikada ki ler hamile kalmıyor mu onlar canı isteyince ne yapıyor diyor.
Her canım birşey isteyince eşim kızıyor.
Canım çiğ köfte istiyor dedim kızdı saçmalama dedi.
Aşermeye inanmıyor.
Bizim orda hamilenin canı birinden bise çektiyse o olmak zorunda onların inanisina göre kıyafetini güvenler ve fareler yermis koy mantığıHanımlar aranızda hiç aşeren varmı.
Kızımda hiç aşerme dim.
Ama şimdi tv de ne görsem yada biri birşey dese hemen canım istiyor ve aklımdan çıkmıyor kaç gün
Aşermeye inanmıyor.
Gunaydin canim kontrol kacta hadi güzel haberler ver bizlereKızlar günaydın çok heyecanlıyım bana dua edin iyi haberlerle geleyim bebiş sağlıklı olsun
Merhaba çok geçmiş olsun. Benimde öksürük şikayetim aynı sizin dediğiniz gibi. Doktor kontrolüne gidebildiniz mi bebeğiniz iyi mi ? Beni. Kontrol haftaya endişeliyim öksğrmekten bebeğe bir şey oldu mu diyeBenim karantinamda geçen cuma bitti bugün çok öksürük tutu kasıklarım cikacak
Ben bebeği kucağımda yıkar bide emziririmBune yaaaaa okurken güldüm
Bende emoji olayına bitiyorum. Hem paylaşayım hem yüzünü kapatayimKokar zaten ya ben normalde de buna dikkat ederim allahtan balkonum kapalı.
Emoji olayı ekstra komik geliyor ama. Bi tweet okumuştum "sanki unicorn doğurdun da yüzünü kapamışsın" yazmışlar, o kadar doğru ki
10 da cnm pek uyuyamadım tok gel demişti kalktım kahvaltı hazırladım ama ben heyecandan bişe yiyemiyom gamsız kocam yiyoBizim orda hamilenin canı birinden bise çektiyse o olmak zorunda onların inanisina göre kıyafetini güvenler ve fareler yermis koy mantığı
Ama benim işime geliyor tabiki
Gunaydin canim kontrol kacta hadi güzel haberler ver bizlere
Birlikte çekilirler bebeğin arkası dönük olur anlarım ama eni konu çocuğun suratını çekip emoji koy gerçekten çok komik oluyor bildirmek istiyorsan yaz bebeğimiz dünyaya geldi sağlıklı vs tmm göstermiceksen ne çekiyon gerizekalı bir toplumuzBende emoji olayına bitiyorum. Hem paylaşayım hem yüzünü kapatayimyani şart mı paylasmak ya da ne bileyim kapı süsünü koy madem paylaşmak istiyorsun.
Allah yardımcın olsun. Açıkçası ben normalde hiiic asermiyorum ama sürekli söylüyorum son hamilelik ya tüm herseyi yapayimHanımlar aranızda hiç aşeren varmı.
Kızımda hiç aşerme dim.
Aşermeye inanmıyor.
Bide bizim topluma has bu. Yani dediğin gibi yüzünü paylaşınca nazar olacaksa dışarı çıkarma madem. Bende nazara inanıyorum ama yüzünü kapatsanda o nazar değecek. Maşallah gezdiğine yediğine değmiyor nazar ona değecek.Birlikte çekilirler bebeğin arkası dönük olur anlarım ama eni konu çocuğun suratını çekip emoji koy gerçekten çok komik oluyor bildirmek istiyorsan yaz bebeğimiz dünyaya geldi sağlıklı vs tmm göstermiceksen ne çekiyon gerizekalı bir toplumuz
Bakalim neler olacak 12+ oluyorsun yorum yapar bence. Bende bugün 15 bitirdim gitsem kesin bellidir10 da cnm pek uyuyamadım tok gel demişti kalktım kahvaltı hazırladım ama ben heyecandan bişe yiyemiyom gamsız kocam yiyoYolda bi çikolata atarım ağzıma hareket etsin diye.
Ya ilk doğduklarında bişeye de benzemiyorlar zaten neyine nazar değdireceklerBide bizim topluma has bu. Yani dediğin gibi yüzünü paylaşınca nazar olacaksa dışarı çıkarma madem. Bende nazara inanıyorum ama yüzünü kapatsanda o nazar değecek. Maşallah gezdiğine yediğine değmiyor nazar ona değecek.
Gelmedi ama inşallah gelirKızlar merhaba ben 12+0da ikili test için gidince doktr kordonla karıştırıyor olabilirim ama erkek gibi kemik yapısına göre dün 13+5 de sonuç için gittim bacak arasını gösterip kız dedi. Sizinde başınıza geldi mi böyle birşey
hahaha bende beklemiyordum pek erkek değişmez diyorlar ama dün erkek demiştiniz diyince baya baktı sizede göstereyim bakın bişey yok burada dedi yinede güvenemedimGelmedi ama inşallah gelirbana da tam o günler de erkek gibi sanki demişti çünkü
12+4 üm çoğu arkadaşım öğrendi bu haftalarda ama söylese bile tam inanamam. 16+ da gittiğimde inanırımBakalim neler olacak 12+ oluyorsun yorum yapar bence. Bende bugün 15 bitirdim gitsem kesin bellidir
Ahh bilirim o heyecanları stresleri merak etme bu kontrolünden sonra diğer kontrollerinde daha rahat olacaksin10 da cnm pek uyuyamadım tok gel demişti kalktım kahvaltı hazırladım ama ben heyecandan bişe yiyemiyom gamsız kocam yiyoYolda bi çikolata atarım ağzıma hareket etsin diye.
Bende bilirim aslında bu 3. ama hepsinde ayrı heyecan analık işteAhh bilirim o heyecanları stresleri merak etme bu kontrolünden sonra diğer kontrollerinde daha rahat olacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?