- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #21.481
Aaa ama benim sosyal medya da uzaktan tanıdıklarım bile yoktur. O konuda çok hassasım. Ailem akrabalarım bile seçilidir dıdısının dıdısı falan olmaz. Ondan paylaşırken endişe duymadım. Yoksa Bi belgesel izledik eşimle buraya link bırakırım, psikolojisi bozuluyor insanın. Siber tehlikeler korkunçççDoğru tabi herkesin kendi tercihi ben tercih etmiyorum. Çocuğu esirgemem ama yanlış anlaşılmasınarkadaşlarıma zaten dört bir yandan yollarım. Ama beni tanımayan kişilerin goremesine gerek görmüyorum. Ama bazıları mutlu oluyorlar ne diyim. Tabi dediğim gibi zaman kötü. Ahhh ahh eskinden böyle değildi. Neyse yaşım ortaya çıkmadan susayım
Ay onu bile yanlış hatirlamisimÇiğdem ayol çok basit yaniİstanbulda bir çerezcide çocuğun bana bomboş baktığını gördüm.
250gr da çiğdem olsun dedim ve bomboş baktı.
Şundan, beyaz olan diye baya gösterdim falan "haaa abla çekirdeeeeeek "dedi bide
Öyle valla korkunç. Ama işte ben işim gereği sosyal medyayı kullanıyorum baya.Aaa ama benim sosyal medya da uzaktan tanıdıklarım bile yoktur. O konuda çok hassasım. Ailem akrabalarım bile seçilidir dıdısının dıdısı falan olmaz. Ondan paylaşırken endişe duymadım. Yoksa Bi belgesel izledik eşimle buraya link bırakırım, psikolojisi bozuluyor insanın. Siber tehlikeler korkunççç
Benim de var bundan çok kullanışlıNe zamandır almak istiyordum
Kullanan var mı bundan? Kahverengi aldım 1 kızıma 1 yeğenime
Bere ile boyunlugu takmaktan gına geldi. Bu daha kullanışlıdır diye düşündüm
Aynısından degıldır heraldeBenim de var bundan çok kullanışlı
Aynısından degıldır heralde
Büyükler için degil mi?
Tabi ki de ama aynısını da kullanırım. Akıl yaşım ile vücut yaşım tutmuyor sanırım
AsfalyaAma şunu kabul edelim çiğdem izmirliler hariç bir de aydın kılarsa duydum. Ülkenin geri kalanı bilmiyorbir de vesfelya vardı. Doğru yazdiysam. Klorak..... Bunlar hatirladiklarim.
Bu hafta banada zor geçiyor. Biraz yorulayım karnım ağrıdı hep sancı gibi. Sıkıldım. Grip gibiyim bir de. Geçmedi gittiKızlar ciddi ciddi 16. Hafta da niye kaldım yahu
Bir türlü ılerlemıyor takvim. Ulan asırlardır 16. Haftada gibiyim
Biliyorum ne olduğu ama kendini hatirlayamadim.Asfalyasigorta yada şartelde diyeyim de sanırım anlarsın.
Benim geçen bir miğde ağrısı oldu evlere şenlikBu hafta banada zor geçiyor. Biraz yorulayım karnım ağrıdı hep sancı gibi. Sıkıldım. Grip gibiyim bir de. Geçmedi gitti
He canım ben seni nerde ise geçiyorum sen hala 16 ıncı haftada kaldınKızlar ciddi ciddi 16. Hafta da niye kaldım yahu
Bir türlü ılerlemıyor takvim. Ulan asırlardır 16. Haftada gibiyim
Ya valla ben de aserme yok sanırım arada canım çekirdek istiyor.Hanımlar aranızda hiç aşeren varmı.
Bir Ben mi herşeye aşeriyorum.
Bir de aşerince eşiniz size nasıl davranıyor.
Kızımda hiç aşerme dim.
Canım erik çekiyordu mevsimi idi diye bol bol yiyordum.
Ama şimdi tv de ne görsem yada biri birşey dese hemen canım istiyor ve aklımdan çıkmıyor kaç gün
Eşim ise ben canım şunu istiyor diyince saçmala diyor.
Afrikada ki ler hamile kalmıyor mu onlar canı isteyince ne yapıyor diyor.
Her canım birşey isteyince eşim kızıyor.
Canım çiğ köfte istiyor dedim kızdı saçmalama dedi.
Aşermeye inanmıyor.
Ben normalde zayıf ve iştahsız biriyim.Yemek yemeği vakit kaybı gibi hissediyorum allah affetsin, bazen nankör hissediyorum kendimiHanımlar aranızda hiç aşeren varmı.
Bir Ben mi herşeye aşeriyorum.
Bir de aşerince eşiniz size nasıl davranıyor.
Kızımda hiç aşerme dim.
Canım erik çekiyordu mevsimi idi diye bol bol yiyordum.
Ama şimdi tv de ne görsem yada biri birşey dese hemen canım istiyor ve aklımdan çıkmıyor kaç gün
Eşim ise ben canım şunu istiyor diyince saçmala diyor.
Afrikada ki ler hamile kalmıyor mu onlar canı isteyince ne yapıyor diyor.
Her canım birşey isteyince eşim kızıyor.
Canım çiğ köfte istiyor dedim kızdı saçmalama dedi.
Aşermeye inanmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?