- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #21.361
Korkuyorum ben spoiler verdim. Patates kızartması desem canı çekecek şimdi herkesinBişi olmaz yaaa sal gitsinHerşeyi görüp canımız çekseydi bitmiştik
Bak ya niye haşlıyorsun.İlçedeyim avm de yokilde yapıyorlar
Ben patatesi haşlayarak çakmasını yapıyorum
bende onu kullandım göbeğim çatlamdı ama bacaklarıma sürmemiştim orlar çatladı bunda da onu kullanıyorumLierac kullandim oglumda hic catlak olmadi. Bunda da devam ediyorum
Aslında kayınvalidemin kuzineli sobası var orda bir deniyim diyorum ben deBak ya niye haşlıyorsun.
Ben büyük patates alıyorum en büyüklerinden. Güzelce yıkıyorum. Çatalla deliyorum. Sonra akıllı folyaya sarıp fırında 1,5-2 saat pişiriyorum. Sonra içine istediğim malzemeleri hazırlıyorum. Daha detaylı yazacaktım ama spoiler butonunu bilemedimaynı disardakiler gibi oluyor valla.
Evet o marka da çok iyimiş ama pahalı biraZ indirim kovalıcam artıkLierac kullandim oglumda hic catlak olmadi. Bunda da devam ediyorum
Benimki yeni çıkan değil sanırım canım senin dediğin sarı olan benimki pembe olan lierac güzel ama pahalıÖncelikle miniğin sağlıkla gelsin canım. Bu işler hiç belli olmaz. 20. hafta olsun bir bakalım. Ayrıca her durumda beneğin çok şanslı ki daha şimdiden onu çok seven bir annesi var. Güzel günlerini görelim inşallah
Ben ilk geneliğimde değiştirmiştim alışkanlık oldu. Duş jeli roll-on tarzı şeyleri yves rocher ve body shop gibi yerlerden alıyorum. Makyaj her gün yapmadığım için yapacağım zaman hiç tereddüt etmiyorum
Bio-oil yeni bir tane çıkardı içeriği temiz ama ben ilkinde kullandım düzenli olmasa da çatladım. Bu sefer lierac ve badenatural hündistan cevizi yağı kullanıcam.
Birşey yoktur canım. İlk gebeliklerde geç hissediliyor. Bir arkadaşım 21. haftasında hissetmişti çünkü plesanta öne yerleşmiş. Bir sürü değişken olabiliyor.
Benim kızımda doğuma kadar öyle olduNapıcaz hiç bilmiyorum
Valla acıkcası canım çekti ben , patates püresi üstene amerika salatası koydum yedimmmKorkuyorum ben spoiler verdim. Patates kızartması desem canı çekecek şimdi herkesinbenim canım artik dünyaları istiyor
O yenisini deneyebilirsinBenimki yeni çıkan değil sanırım canım senin dediğin sarı olan benimki pembe olan lierac güzel ama pahalı
Kız ne 10.10 u ancak içeri girmiş olurum o saatte10.10da ben de etiketlerim
Ben 10.10 da yazayım da sen 11de cevap verirsinKız ne 10.10 u ancak içeri girmiş olurum o saatte20 dk muayene araları 10:30 dan hatta kan vermesi falan 11 den önce beklemeyin beni
Tamam canım bakayım şimdi saol bilgi içinO yenisini deneyebilirsinya da bade naturel ürünlerine bak hem uygun hem de doğal
Bu aralar istahim yok herkes ne yedigni yazsa yinese gram canim istemez o dereceYukardanfbtl spoiler olarak bir yemek paylaştı ben yapamıyorum şimdi açık açık da yazmıyım közlenmiş patates diyim sen anla
Canı çekecek biri okuyabilir amaBu aralar istahim yok herkes ne yedigni yazsa yinese gram canim istemez o derece
Evet yazmayin yinede sizCanı çekecek biri okuyabilir ama
Yaaaa bak çok sevindimAnnem aradi kizlar ilk baya bi saydirdi sonra yumusadi kapatirken sana ofkem gecmedi dedi. Bende beni seviyomusun dedim seviyorum dedi bende seni seviyorum dedim oyle kapattikCok sukur rahatim daha cok Sizede tesekkür ederim desteklerinizden dolayi
Insallah canim hayirlisi ile.Yaaaa bak çok sevindimdedik sana ama hele bi nikahı kıy bebek gidin annenlere birlikte eminim ozman hiç bişi demezler
Yaaa anne sevgisine olan ihtiyaç hiç bitmiyor dimiAnnem aradi kizlar ilk baya bi saydirdi sonra yumusadi kapatirken sana ofkem gecmedi dedi. Bende beni seviyomusun dedim seviyorum dedi bende seni seviyorum dedim oyle kapattikCok sukur rahatim daha cok Sizede tesekkür ederim desteklerinizden dolayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?