- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #21.381
Benim niye gozlerim doldukiAnnem aradi kizlar ilk baya bi saydirdi sonra yumusadi kapatirken sana ofkem gecmedi dedi. Bende beni seviyomusun dedim seviyorum dedi bende seni seviyorum dedim oyle kapattikCok sukur rahatim daha cok Sizede tesekkür ederim desteklerinizden dolayi
Ya bir kereden bir şey olmaz. Benim geçen canım çekti sosisli yumurta yaptım. Ama goralı yemeyeli yıllar oldu.... Hmmm evde deneyebilirim.
Ben de soracaktım cahil görünmek istemedimGoralı nedir ?
Cem yılmaz gora mi
Goralı nedir ?
Cem yılmaz gora mi
Bi sosisli var birde içine amerikan salatası koyarsan adına goralı diyolar yaaa anaaağğğBen de soracaktım cahil görünmek istemedim
Hiç duymamıştımBi sosisli var birde içine amerikan salatası koyarsan adına goralı diyolar yaaa anaaağğğ
Amannnn çekinme sor.Ben de soracaktım cahil görünmek istemedim
Bende sessizce googladan baktim bi sorguladim tabi önce nasil bilmezsin her b.ku biliyon digeBen de soracaktım cahil görünmek istemedim
Neye koyuyorlarBi sosisli var birde içine amerikan salatası koyarsan adına goralı diyolar yaaa anaaağğğ
Şırdan mumbar hiç yemedim ama eminim lezzetlidirler Adana mutfağı sonuçtaAmannnn çekinme sor.
Bak şey var adanalılar cok iyi bilir
Şirdanhic yemeyip sadece görüntüsünü takılan ıyyyy bu ne der görüntüsü feci bişi atayım mı ? Gerçi sonra bazıları tepki vermesın tadını bilmeyenin canı çekecek bisi degil
Görüntüsü kötü
Heee sandivcin içine aynı sosisli sadece amerikan salatası var fazladan, ayyyy bu arada şırdan dedin aboowwwwNeye koyuyorlar
Ekmeğin içine mi?
Ben de mumbar yemedim. Arkadaşım her hafta geldiğinde 1 er tane sırdan alır gelirdi. Tabii hamileyim canim çekmiyor bile suan. :)Şırdan mumbar hiç yemedim ama eminim lezzetlidirler Adana mutfağı sonuçta
Ben her şeyi denemekten yanayımBen de mumbar yemedim. Arkadaşım her hafta geldiğinde 1 er tane sırdan alır gelirdi. Tabii hamileyim canim çekmiyor bile suan. :)
Benim koca ona dinozor seysı diyor
Tövbe tövbe
Ekmeğin içine de amerikan salatası hayal edemedimHeee sandivcin içine aynı sosisli sadece amerikan salatası var fazladan, ayyyy bu arada şırdan dedin aboowwwwhiç yemedim ama görüntüsü beni hep iter
Şirdan yeBen her şeyi denemekten yanayım
Özellikle aradığım şeyler değil ama İlk 2-3 sene önce kokoreç yedim ve çok sevdim. Muhtemelen şirdanı da severimŞirdan ye
Müptelası olursun
Eğer sakatat sevıyorsan
Amannnn çekinme sor.
Mumbarı bizzat doldurmuslugum var harika olaar şu sogan tiksinmem geçince kv yapcakBen de mumbar yemedim. Arkadaşım her hafta geldiğinde 1 er tane sırdan alır gelirdi. Tabii hamileyim canim çekmiyor bile suan. :)
Benim koca ona dinozor seysı diyor
Tövbe tövbe
Goggleye şirdan yazsanaÖzellikle aradığım şeyler değil ama İlk 2-3 sene önce kokoreç yedim ve çok sevdim. Muhtemelen şirdanı da severim
aaaa ben amerikan salatası yapıp ekmeğin içine tek yerimmm ,Ekmeğin içine de amerikan salatası hayal edemedim
Seveceğim şey değil demek ki gora
Kıyafet zamanı gelse de onları konuşsakAllahim ne pis bogazli grupmuşuz meger her sohbetin sonu yemekle borekle tostla mostla bitiyoooğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?