- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #21.341
Arkadaşların bazıları hissediyomuş ama Valla bende hissetmiyorumKızlar bebek hareketlerini hissedebilen var mı artık. 16 hafta bitti ama hala tık yok 2 hafta önce kontrole gittim ağır grip geçirdim korkuyorum açıkçası
10 cnmKaçta randevun
O zaman daha cok etiketlerim bizi habersiz birakirsan etiket manyagi yaparim seni kadinÖnümüzdeki birkaç gün olmazsam etiketleme anla ki bebeğin kız olduğunu öğrendim şoktayım
Ahahahahah kısmetse hemen yazıcam merak etmeyinO zaman daha cok etiketlerim bizi habersiz birakirsan etiket manyagi yaparim seni kadin
Canım hiç aç kalmıyordum açkende içemiyordumAç karna içilmesi öneriliyor ama kan ilacının. Böyle devam ederse ben de tok karna alacağım sanırım
Evde yapıyorum ben çok güzel oluyor evde yapabilirsinBayılırımve burda yapan yok
Gerçi benim bayılmadığım bir şey yok o yüzden rahat olun
Ya bir kereden bir şey olmaz. Benim geçen canım çekti sosisli yumurta yaptım. Ama goralı yemeyeli yıllar oldu.... Hmmm evde deneyebilirim.Of goralı o kdar çok yemek istiyorum kiii ama sosisi hiç önermiyorlar pişse dahi
Kumpirmiş
10.10da ben de etiketlerim10 cnm
İlçedeyim avm de yok3vd
Evde yapıyorum ben çok güzel oluyor evde yapabilirsinyahu sizin orda da hiç bir şeyi yapmıyorlar
Yukardan
Beşir neyi açıklayacak bunun nihalle ilgisi ne gibi olmusYukardanfbtl spoiler olarak bir yemek paylaştı ben yapamıyorum şimdi açık açık da yazmıyım közlenmiş patates diyim sen anla
Beşiri beklemedenBeşir neyi açıklayacak bunun nihalle ilgisi ne gibi olmus
ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin amin doktorlar karın içinin yüzde 60 anca biliyorlar kapalı bir kutu ne olacağını Allah bilir inşallah 9 ay içinde düzelir olabildiğince az stres yap bebeğe geçmesin onun cok güçlü bir annesin var herşeyi birlikte aşacaksınız anne olmak gerçekten mucizevi birsey güzel anneKızlar bugün kendi doktoruma muayne oldum son durumlardan sonra.. Hem karından hem vajinal muayne ile sağ kolunda diğerine göre kısalık ve elinde netlik olmadığı teşhis edildi yani elini göremiyor içe kıvrıkta olabilir veya anomali dr olabilir dedi. Her iki ihtimali de göz önünde bulundurcaz bundan sonraki süreçte. Genetik testleri yaptırmak istemedim ne olursa olsun bu bebeği doğurmak istiyorum dedim. Rabbimin bana hediyesi. Bilmiyorum süreç nasıl ilerler sağlıkla dünyaya getirebilir miyim.. 20. Hafta detaylı ultrasonu bekleyeceğiz. Şuan kan ilacı takviyesi ve vitaminlere devam. Benim nazlı bebeğimin cinsiyeti de erkek olarak kesinleşti sağlığı açısından içim buruk tabi yine de ne olursa kabulüm onu çok seviyorum
cok mükemmel insan ve annesin aglattın beni insallah hersey bebeğin ve senin içşn cok güzel olur yürekten istiyorumYaa teşekkür ederim canım. Bilmiyorum biz inançlı bir çiftiz şöyle düşünüyorum rabbim dilediğine veriyor dilediğine vermiyor. Dilediğine sağlıklı veriyor sonra onu çöpe atıyorlar veya diri diri gömüyorlar neler duyuyoruz malesef allah onları bildiği gibi yapsın.. Dilediğine de dünyaya getiremeden geri alıyor. Ben bunları düşündüğüm zaman bana da bir can emanet etti şuan karnımda doğurmak nasip olur mu bilmiyorum. Doktor ilerde meslek hayatında vs sorun yaşayabilir bunları göz önüne alarak eşinle bir düşün dedi. Ben onun canına kıyamam dedim. Ne olursa olsun gerekirse ben onun sağ kolu olurum eli kolu olurum yine de kıymam. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Elimden geleni yapacağım inşallah
Öncelikle miniğin sağlıkla gelsin canım. Bu işler hiç belli olmaz. 20. hafta olsun bir bakalım. Ayrıca her durumda beneğin çok şanslı ki daha şimdiden onu çok seven bir annesi var. Güzel günlerini görelim inşallahKızlar bugün kendi doktoruma muayne oldum son durumlardan sonra.. Hem karından hem vajinal muayne ile sağ kolunda diğerine göre kısalık ve elinde netlik olmadığı teşhis edildi yani elini göremiyor içe kıvrıkta olabilir veya anomali dr olabilir dedi. Her iki ihtimali de göz önünde bulundurcaz bundan sonraki süreçte. Genetik testleri yaptırmak istemedim ne olursa olsun bu bebeği doğurmak istiyorum dedim. Rabbimin bana hediyesi. Bilmiyorum süreç nasıl ilerler sağlıkla dünyaya getirebilir miyim.. 20. Hafta detaylı ultrasonu bekleyeceğiz. Şuan kan ilacı takviyesi ve vitaminlere devam. Benim nazlı bebeğimin cinsiyeti de erkek olarak kesinleşti sağlığı açısından içim buruk tabi yine de ne olursa kabulüm onu çok seviyorum
Ben ilk geneliğimde değiştirmiştim alışkanlık oldu. Duş jeli roll-on tarzı şeyleri yves rocher ve body shop gibi yerlerden alıyorum. Makyaj her gün yapmadığım için yapacağım zaman hiç tereddüt etmiyorumKızlar krem falan yazmışsınız alıntıyı kaçırdım
Ben tüm kozmetik ürünlerimi kullanıyorum yavparfümü kremi her şeyi
Bio-oil yeni bir tane çıkardı içeriği temiz ama ben ilkinde kullandım düzenli olmasa da çatladım. Bu sefer lierac ve badenatural hündistan cevizi yağı kullanıcam.Kızlar benim göbeğimde kaşınmalar oluyor çatlak kremi nemlendirici hangi marka kullanıyorsunuz? Bio oil aldım ama içeriği temiz değilmiş yani A vitamini varmış o da fazlası zararlıymış diye okudum kullanasım gelmedi dün Hindistan cevizi yağı sürdüm ama krem almak istiyorum
Birşey yoktur canım. İlk gebeliklerde geç hissediliyor. Bir arkadaşım 21. haftasında hissetmişti çünkü plesanta öne yerleşmiş. Bir sürü değişken olabiliyor.Kızlar bebek hareketlerini hissedebilen var mı artık. 16 hafta bitti ama hala tık yok 2 hafta önce kontrole gittim ağır grip geçirdim korkuyorum açıkçası
Bişi olmaz yaaa sal gitsinKız açık açık yazmıyım dedim sen yazmışsın
Hahahhahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?