- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #20.881
Benim de 17 gözüküyor insBenim doğum 20 Temmuz görünüyor 37ye kadar çalışıp aktarabildiğimi aktaracağım bi sıkıntı olmazsa. 19 ekime kadar aktarılıyor bu şekilde. Bir kısmı boşa gidecek ama yapacak bir şey yok
Gozun aydin canım bosuna strese girdin elinde olmadan tabiKızlar bugün birkaç doktordan daha fikir aldım. Kombine değerim 1.2550 olduğu için çok iyi dendi. Yüksek olan sadece kan değerine bakılarak yapılan değerlendirmeymiş ve genelde önemsenmezmiş. Yine de içimizin daha rahat etmesi için detaylı ultrasona biraz daha erken gideceğim. Hepinize tekrar teşekkür ederim dün hepiniz çok yardımcı oldunuz.
Benim hep 3 hafta ilerdeydi 39 cm dogdu gayet normalBir de bu haftalardan sonra ultrasonda parça prça bakılıyor o nedenle karın ve kafa ölçüsüne göre hafta belirleniyor ya benimkinin kafa bir hafta ilerden gidiyor normal midir ki? Herşey yolunda dedi doktor ama Eki Görüntüle 2991017
Sağ olasın canımGozun aydin canım bosuna strese girdin elinde olmadan tabiah bu doktorlar bazen sinir bozucular
Çok sevindim tek değerle hareket etmiyorlar zaten. Ayrıntılıda eminim yolunda olur her şey.Kızlar bugün birkaç doktordan daha fikir aldım. Kombine değerim 1.2550 olduğu için çok iyi dendi. Yüksek olan sadece kan değerine bakılarak yapılan değerlendirmeymiş ve genelde önemsenmezmiş. Yine de içimizin daha rahat etmesi için detaylı ultrasona biraz daha erken gideceğim. Hepinize tekrar teşekkür ederim dün hepiniz çok yardımcı oldunuz.
Kağan kocatepenin youtube da bununla ilgili bir videosu varmış az önce izledim ve rahatladım çok teşekkürlerBenim hep 3 hafta ilerdeydi 39 cm dogdu gayet normal
Ikranin bilmesi enteresan olmusBirçok cinsiyet teorisini de kendi üstümden yalanlamış oldum bu arada. Bebek ultrasonda ilk sağda göründü., hep ekşi şeyler aşerdim, karnım bayağı erken çıktı ve yuvarlak, nub da 10.hafta kız gibi paraleldi ama 11dekine erkeğe benziyor dedi ikra. Sonuç olarak 11 haftalıkken doktor pipiye benziyor burdaki dedi şimdiye kadar da 3 kere pipi gösterdi ultrasonda.
Bende yedim.Ya kizlar ben bilmiyordum bi kaç kez mayonez yedim ama hamilelikte yasakmış, bebeğe bir zarar vermez demi ne zararı var ki acaba?
Ne zaman kontrolün kendim gitmiyorum ama sizi merak ediyorum.Bende yedim.Tamamen yasak demeyelim de zararlı o tarz şeyler. Ama arada yenir ya bir şey olmaz bence
Hazir olanlar da koruyucu madde var diye olabilir. Ama ona bakarsanız sosis sucuk salam hamburger patates kızartması gibi şeyler de yasakÇiğ yumurta var ondan mı yasak ki? Ben yiyorum hep bilmiyordum.
Persembe canim. Ama sen de git artık yaNe zaman kontrolün kendim gitmiyorum ama sizi merak ediyorum.
Ben şubatın ilk haftası 17 de gidecegimPersembe canim. Ama sen de git artık ya
Hadi bakalım kesin belli olurPersembe canim. Ama sen de git artık ya
İnşallah canımÇok sevindim tek değerle hareket etmiyorlar zaten. Ayrıntılıda eminim yolunda olur her şey.
Yani haftaya belki görünür mü diycemBen şubatın ilk haftası 17 de gidecegimdaha hazır değilim duymaya
İnşallah bakalım yine yuzdeli sonuc derse doktorHadi bakalım kesin belli olur
11 eylüle kadar doğum iznin devam eder. Doğum sonrası 8 haftan var çünküBenim de 17 gözüküyor insaktaramam diye düşünmüştüm yaz tatiline denk geldiği için. 24. Haftada ayrılırsam ama hiç aktaramam dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?