- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #20.861
Evrt marketten aldığımız paketli ne varsa işlenmiş oluyor kaşar peynirinden tut yoğurt ve pastorize olmayan sütler.. Tamamen doğal beslenmek zor ama yapan yapıyor valla..bende bir şey öğrenmiş oldum evet çiğ yumurta mantıklı geldi ama arada canımız isterse yemeliyiz bence.. dediğin gibi yediğimiz beyaz peynirler süt ürünleri dışarıda yediklerimiz bir sürü şey var Allah korusun hepsinden
köyde olan hiç kimsemiz yok evet bazılarına köylerinden tereyağı süzme yoğurduna kadar geliyor nerde bende o şansssssssEvrt marketten aldığımız paketli ne varsa işlenmiş oluyor kaşar peynirinden tut yoğurt ve pastorize olmayan sütler.. Tamamen doğal beslenmek zor ama yapan yapıyor valla..
Doktor normal dediyse normaldir bence. İçini ferah tutEki Görüntüle 2990972
Hanımlar ikili sonucum çıktı. Dr normal dedi. sanki papp-a biraz düşük gibi. Sizler ne diyorsunuz?
20 ocakta anneannem geliyor sut tereyag suzme yogurt tarhana tursu salamur hepside geliyorköyde olan hiç kimsemiz yok evet bazılarına köylerinden tereyağı süzme yoğurduna kadar geliyor nerde bende o şansssssss
yaa ne kadar güzel hepsi doğal temiz sağlıklı maşaallah diyeyim bebişe yarasın inşallah20 ocakta anneannem geliyor sut tereyag suzme yogurt tarhana tursu salamur hepside geliyorcok mesudum
İnternetten satın alanlar da var kuzum ama çok pahalıya geliyor öyle organik ürünlerköyde olan hiç kimsemiz yok evet bazılarına köylerinden tereyağı süzme yoğurduna kadar geliyor nerde bende o şansssssss
canım organik adı altında bana yakın dükkan var bazen alıyorum ama ne kadar organik acaba tartışılır internette de görüyorum ama insanın kendi yakınının yaptığı gibi olmaz sanırımİnternetten satın alanlar da var kuzum ama çok pahalıya geliyor öyle organik ürünler
Şöyle bir öneride bulunayım o zaman. Semt pazarlarında yöresel ürünler satan yerler var. Ben bir karadenizli olarak onların orjinalliğine onay verebilirim. Yani imkanınız varsa oradan alın derim. Ben hep memleketten alır gelir buzluğuma stok yaparım, tereyağı olmadan yaşayamamcanım organik adı altında bana yakın dükkan var bazen alıyorum ama ne kadar organik acaba tartışılır internette de görüyorum ama insanın kendi yakınının yaptığı gibi olmaz sanırım
Yani orası öyle ama deneme yanılmayla alıyorlardır iştecanım organik adı altında bana yakın dükkan var bazen alıyorum ama ne kadar organik acaba tartışılır internette de görüyorum ama insanın kendi yakınının yaptığı gibi olmaz sanırım
canım evet pazar aklıma gelmedi öyle tezgah bizim pazarda da var ama küçük yeşillik satıyor birde yumurta ,süt,, süt hiç almadım alayım bari evde yoğurt yapıyorum zaten sağol canım... Bodruma gidince oranın pazarları çok güzel oradan alıyordum tereyağ falan gerçekten doğal oluyorlar haklısınŞöyle bir öneride bulunayım o zaman. Semt pazarlarında yöresel ürünler satan yerler var. Ben bir karadenizli olarak onların orjinalliğine onay verebilirim. Yani imkanınız varsa oradan alın derim. Ben hep memleketten alır gelir buzluğuma stok yaparım, tereyağı olmadan yaşayamam
Yerinden alma ile bir değil elbette ama marketteki paketlilerden bin kat daha iyiler. Stoğum bitince yenileyene kadar pazardan alırım
aynen aynen bende öyle alınca memnun kalırsam yine alıyorum ne yapayımYani orası öyle ama deneme yanılmayla alıyorlardır işte
Kombine risk güzel çıkmış. Bir donem İst dayken Yasemin Hanıma gitmistim. İyi bir Dr durEki Görüntüle 2990972
Hanımlar ikili sonucum çıktı. Dr normal dedi. sanki papp-a biraz düşük gibi. Sizler ne diyorsunuz?
Bakalım şimdilik devam ediyorum. Normal doğumu destekleme konusundan tam emin değilim. Zaman ne gösterecek :)Kombine risk güzel çıkmış. Bir donem İst dayken Yasemin Hanıma gitmistim. İyi bir Dr dur
AFP testini Dr mu önerdi? Neden verdiniz?Selam kızlar bugün doktor kontrolünde heterozigot gen ve folat ilişkisini sordum. Doktor onayladı foliğe zaten devam edecekmişim. Verdiği demir ilacının içinde yeterli miktarda bulunduğunu söyledi. Bununla alakalı aklında soru işareti kalan olduysa. Afp testi verdim bir de bugün. 16.haftada veriliyormuş bu test. Bir de bir balık yağı önerdi bu da bebeğin gelişimi için iyiymiş.
Evet doktor geçen aydan söylemişti 16.haftada afp bakıcam diye. İlk çocuğumda böyle bi test verdiğimi hatırlamıyorum ama bu doktor rutin olarak bakıyormuş afp ye.AFP testini Dr mu önerdi? Neden verdiniz?
Yok kız cuma günü gideceğim doktora daha..haftasonu da patlatırız inşaallah tabi öğrenebilirsekPatlattinmi balonu
Benim doğum 20 Temmuz görünüyor 37ye kadar çalışıp aktarabildiğimi aktaracağım bi sıkıntı olmazsa. 19 ekime kadar aktarılıyor bu şekilde. Bir kısmı boşa gidecek ama yapacak bir şey yokGünaydın arkadaşlarharika haberler aldığımız muhteşem bı gün olsun ins bu seferki sorum öğretmen arkadaşlara bizim doğum iznimiz doğum temmuza denk geldiği için olmuyor değil mi? Sekiz hafta aktarirdik ya eskiden.
Him ben dün oyle diyince patlatcan sandiydim , şimdiye dönmüşlerdir yaYok kız cuma günü gideceğim doktora daha..haftasonu da patlatırız inşaallah tabi öğrenebilirsekdr.arkaları dönük demişti en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?