- Konu Sahibi yoncambenim
- #20.621
Yüz yüze görüşmeye gidicem o zaman yapar sanırım açıklamaEvet şimdi gördüm onu.benimkinde öyle bişey yazmıyor doktor yukarda yazan rakama göre yorum yapmisdi.o kısmı anlayamadım.aciklama yapdi mi size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüz yüze görüşmeye gidicem o zaman yapar sanırım açıklamaEvet şimdi gördüm onu.benimkinde öyle bişey yazmıyor doktor yukarda yazan rakama göre yorum yapmisdi.o kısmı anlayamadım.aciklama yapdi mi size
Teşekkür ederimTahmin ettiğim gibi sizin ikili sonucunuz yani biyokimyasal riskiniz yüksek çıkmış. Çünkü beta HCG değeri biraz yüksek. Bu değerler kısacası riskler tek basina bir anlam ifade etmez. Bunun dışında burun kemiginin oluşması ense kalınlığı çok çok iyi. Yaşınız da kucuk. Kombine riski baz almak gerek ama onu kağıtta goremedim sanki.
Ayyu olmazmı oluyo mutfakda bişiler yaparken kötü oluyorum hep bu bebişler bitirdi bizi hamişsin dahada soğan kokar bide çürümüşseBaş dönmesi de yapıyo mu sende akşama kadar yatınca kalkıp yemek yapayım dedim elma falan yedim hatta tutsun diye anam bir başım döndüüü soğan sepette çürümüş onun kabuğunu soydum bir iğrenç koktu eşek ölüsü gibi bir midem kalktı bugün kendimde değilim valla kız düşman başına tansiyonumu ölçtüm 12-8 normal ama başım gidiyo geliyo hayırdır inşallah
Raporum seninkinden cokcok yuksek cikti nerdeyse 2 kati 1/650 kesinlikle ve kesinlikle bu testlere guvenmiyorum Allahin izni ile icim cok rahat her ne olursada kabulum umarim saglikla gelirler icini ferah tutKızlar rapor bu şekilde anlayan var mı içinizde
İskenderun tarafındanım ben orası mı diye merak ettim çünkü genelde sevilir dışardan gelenler yerleşir vs. Ben şu an mersindeyim ama gitsem Antakya’da değil İskenderun’da yaşamak isterim. Antakya’yı da severim ama iç kesimdeki ilçeler mi acaba diye düşündüm. Çünkü oralara ben bile alışamamİlçe değil merkez .Düşün onu bile sevemedim
Hersey düzelir merak etme. İlk tepkisi bu. Toplumsal bir tepki gibi düşün. Annen senide düşünüyor aslında yalnız cocuk büyütmek vs. Sen zaten evleneceksin zamanla görecek oda yoluna girecek her şey.Anneme soyledim kızlar hatta tam soylemedim bisey soylicem dedim anladı. Baya saydı kabul etmiyorum dedi siliyorum seni annen yok bil dedi kapattı suratıma Baya uzuldum agladım,zamana bırakıyorum umarım hersey duzelir
Benimde aynı şükür ensenin en kalın yeri 1.4 çıktıBurun kemiği oluşmuş ense kalınlığı da 1.1 çıktı. Çok şükür ultrason bulgularinda sıkıntı yok.
Hipoplastik sol kalp sendromu teşhisi konmuştu. Kalbin sol tarafı yoktu. Doğduğu an kalp nakline ihtiyacı vardı.
Allah sağlık versin bebeklerimize canımRaporum seninkinden cokcok yuksek cikti nerdeyse 2 kati 1/650 kesinlikle ve kesinlikle bu testlere guvenmiyorum Allahin izni ile icim cok rahat her ne olursada kabulum umarim saglikla gelirler icini ferah tut
Bekliyodum bu tepkiyi zaten ama ne biliyim yinede uzuldum ona da hic bisey demedim oda haklı. İnsallah duzelirHersey düzelir merak etme. İlk tepkisi bu. Toplumsal bir tepki gibi düşün. Annen senide düşünüyor aslında yalnız cocuk büyütmek vs. Sen zaten evleneceksin zamanla görecek oda yoluna girecek her şey.
Üzülme, sindirsin düzelir. Toplum baskısı işte. Keşke olmasa ama maalesefAnneme soyledim kızlar hatta tam soylemedim bisey soylicem dedim anladı. Baya saydı kabul etmiyorum dedi siliyorum seni annen yok bil dedi kapattı suratıma Baya uzuldum agladım,zamana bırakıyorum umarım hersey duzelir
Haklısın cok onada bisey diyemiyorum insallahÜzülme, sindirsin düzelir. Toplum baskısı işte. Keşke olmasa ama maalesef
Yaaaaaa üzüldüm canım , zaman herşeyin ilacı eminim ilerde bu zamanalrın hepsi gelip çekicekAnneme soyledim kızlar hatta tam soylemedim bisey soylicem dedim anladı. Baya saydı kabul etmiyorum dedi siliyorum seni annen yok bil dedi kapattı suratıma Baya uzuldum agladım,zamana bırakıyorum umarım hersey duzelir
Aminnn insallahAllah sağlık versin bebeklerimize canım
Bence topik erkek annelere topiği olma yolundaBugün çok oğluş haberi mi aldık bana mı öyle geldi sağlıkla gelsinler
Öyle ama oylama nerdeyse başabaş nerde bu kız anneleriBence topik erkek annelere topiği olma yolunda
Ben tek çocuğum ama benim annem beni direk silerdi ona rağmen. Çünkü böyle görmüş. Açık açık asla baskı görmedim ama alttan alta bazı şeyler öyle bir yerleşmiş ki ben çok sonradan fark ettim üzerimdeki baskıyı tabularımıHaklısın cok onada bisey diyemiyorum insallah
Kesin sonuçları almak için bekliyorlar sen ve ben gibiÖyle ama oylama nerdeyse başabaş nerde bu kız anneleri