- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
- Konu Sahibi yoncambenim
- #20.581
Ooo hemde nasıl bir geğirme bir geğirme evin içinde gazman havasında geziyorum midem bulanmasın tek geğireyim diyeAşırı yiyince de mide bulanıyor
Rahatsız ediyor sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo hemde nasıl bir geğirme bir geğirme evin içinde gazman havasında geziyorum midem bulanmasın tek geğireyim diyeAşırı yiyince de mide bulanıyor
Rahatsız ediyor sonra
Akıllı kadın yaaaa maşallahOff hic deme surekli biyerleri kucaliyo is cikariyo bana sabir cekiyorumBalkonumda surekli 2 bidon bulundururdum onlari kullandim
Şhrek in fionası seniOoo hemde nasıl bir geğirme bir geğirme evin içinde gazman havasında geziyorum midem bulanmasın tek geğireyim diye
Ne çok şey kacirmisimE Müge anlıda bile çıkmış haberlere düştü ya sonra baştan baktım ona ben merakımdan. Çocuğu kaçırıp kendim doğurdum demiş çevresine yıllarca kocasını da uyutmuş çocuğun anne bildiği erkek çıkmış olaylar olaylar
Ben daha önce bucadaki tınaztepede Aylin hanıma gitmiştim ama hamile değildim 3 sene önce filan. İlk hamileliğimde Tınaztepe galene gittim bayraklıdaki orası çık hoşuma gitmişti ama düşük yapınca hastaneye karşı bi negatiflik gelişti içimde. Keşke daha önce bilseydim test için giderdim ama oraya. Hiç araştırmamıza fırsat vermedi doktor panikletti hemen bugün vermeniz gerek diye halbuki 11+4 tük bi kaç gün daha bekleyebilirdi o ara araştırma yapardık şimdi çok pişman oldum yazık okadar verilen paraya vallaEvet doktorum orda
Kısmetse doğumu da burda yapcam
Daha öncesinde konussaydık sızde orda yaptırsaydınız keske
Siz hangi Dr a gidiyorsunuz
Sorma tam olarak öyleyim eşimde artık gülmekle isyan etmek arasında biyerlerde.Şhrek in fionası seni
Çatlayacak dereceye de gelsem ben gegıremıyorum ya
Yapamıyorum olmuyor
Vallahi çok üstüne şok olarak izledim sonra ben onun tekrarlarınıNe çok şey kacirmisim
Sağ ol canım Allah razı olsun içimi rahatlattı yazdıkların
Kızlar az önce doktorum aradı. İkili tarama 1/231 çıkmış risk grubuna giriyor dedi. Gelin yüz yüze konuşalım dedi elim ayağım titriyor şu an
Ense 1.2 çıkmıştı burun kemiği de normal demişti doktor
Ah evet o kadar doğru ki. Kaç gece üzüntüden uyuyamadım. Sıkıntı onların, üzülen kafaya takan benim Bi baktım onlar normal hayatlarına devam ediyo. Sarstım bir herkesi şimdi ben rahatım umrumda değil kimin ne yaptığı diyebilirimBende çok çok doluyum ve asla içime atmıyorum artık. Bir güzel ne varsa söyledim içimde. Boşuna susmuşum ben uyuyamayacagima onlar uyumasin
BakmayalimAkıllı kadın yaaaa maşallah
Bakalım 2 çocukla nasıl olucak ev
Burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı da 1.1 çıktı. Çok şükür ultrason bulgularinda sıkıntı yok.Bizde ultrasonda bi sıkıntı çıkmadı şükür. Doktor 2li test ile fetal DNA arasındaki farkları anlattı bizde hiç 2li testle uğraşmayalım zaten Allah korusun bişey çıkarsa yine fetal DNA testine döncez bari direk onu yaptıralım da içimiz rahat etsin diye düşündük. Ama test pahalı iyice araştırmak lazım bi kaç yeri. Bizi biyere yönlendirdi doktor çok pahalı az önce başka bi arkadaşın bizim yarı fiyatına yaptırcağını okudum doktora çok sinirliyim şuan 11+4 te hemen bugün vermen lazım diye baskı yapıp panikletti yoksa bi kaç gün araştırırdım ben
Hipoplastik sol kalp sendromu teşhisi konmuştu. Kalbin sol tarafı yoktu. Doğduğu an kalp nakline ihtiyacı vardı.24 haftalık ne sorun çıktı canım
Bende 10 gün den 3 kere rapor aldim arada haftayı bağlamak için yıllık izin yazdırdım simdi de yeni 30 gün rapor aldim hamile olduğumuz için ve pandemi olduğundan bise demedi idare bende 2 yıl ücretsiz izin alacam1 subata bende başlayacagım başhemşire ile konusacagım 2 ay anca çalısacagım geri hizmet isteyeceğim egzamamda var eldiven giyemem birde covid kapmakda istemiyorum bakalım ne diyecek bir yandan da korkuyorum kliniği covid kliniği olmus stresten korkuyorum birde şimdi haberlerde okudum hamile hemşireyim darp etmiş hasta yakınları en olmadı rapor alacagım bakalım 2yılda ücretsiz alırım bu süreçte yapabilirsem yüksek lisans yapacagım sogudum meslekten
Benm bi arkadaşıminda ultrason da herseyi normal senin gibi 1:231 çıkmış doktor demiş bu bebek sağlıklı doğar kafanızı takmayın.Burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı da 1.1 çıktı. Çok şükür ultrason bulgularinda sıkıntı yok.
Hipoplastik sol kalp sendromu teşhisi konmuştu. Kalbin sol tarafı yoktu. Doğduğu an kalp nakline ihtiyacı vardı.
Bence bu bile düşük bir oran. 1/250 altı risk kabul ediliyor o yüzden söylemiştir. Yani 250 de bir ihtimal aslında.Kızlar az önce doktorum aradı. İkili tarama 1/231 çıkmış risk grubuna giriyor dedi. Gelin yüz yüze konuşalım dedi elim ayağım titriyor şu an
şimdi aradım canım 265 dolar dedi detaylısına 295 dolar dedi her yere zam gelmiş galiba yeni yıldaGenstar temel taramayı 200 dolara yapıyor
Yeni yılla birlikte artmış o zaman.şimdi aradım canım 265 dolar dedi detaylısına 295 dolar dedi her yere zam gelmiş galiba yeni yılda
aynen ya teşekkür ederim canımYeni yılla birlikte artmış o zaman.
Hey maşallah çok sevindim canım bende kıza benzettmKızlar çok şükür ikili testimiz oldu Her şey normal ama bebiş kendini hiç göstermedi yirmi dakika falan uğraştık yok olmadı Doktor sanki bir anda kıza benzettim çok saniyelik bir şey gördüm ama asla kesin değil, 3 hafta sonra bakarız yine dedi.
Evet hissiyatı veya nubu küvvetli olanları yoruma davet ediyorum