- Konu Sahibi yoncambenim
- #20.601
İlçe değil merkez .Düşün onu bile sevemedimHatay’ın hangi ilçesine gidiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlçe değil merkez .Düşün onu bile sevemedimHatay’ın hangi ilçesine gidiyorsunuz
Bende kiz diyorum bebegin net olmayisindanKızlar çok şükür ikili testimiz oldu Her şey normal ama bebiş kendini hiç göstermedi yirmi dakika falan uğraştık yok olmadı Doktor sanki bir anda kıza benzettim çok saniyelik bir şey gördüm ama asla kesin değil, 3 hafta sonra bakarız yine dedi.
Evet hissiyatı veya nubu küvvetli olanları yoruma davet ediyorum
Evet öyleymiş araştırınca gördüm ama işte insanın kafasına takıntıBence bu bile düşük bir oran. 1/250 altı risk kabul ediliyor o yüzden söylemiştir. Yani 250 de bir ihtimal aslında.
YaaaHey maşallah çok sevindim canım bende kıza benzettm
Ay öyle mi oluyor Elini kolunu gösterdi ama fotoda anca bu kadar çıktı, erkekler daha net oluyor demekBende kiz diyorum bebegin net olmayisindan
Kaç yaşındasın oda çok etkiliyor. Birde hem burun kemigi var hem ense kalınlığı çok iyiymiş şimdi gördüm mesajları.Evet öyleymiş araştırınca gördüm ama işte insanın kafasına takıntı
Kız diyorum bende bu kadar erkeğe kız lazım zatenKızlar çok şükür ikili testimiz oldu Her şey normal ama bebiş kendini hiç göstermedi yirmi dakika falan uğraştık yok olmadı Doktor sanki bir anda kıza benzettim çok saniyelik bir şey gördüm ama asla kesin değil, 3 hafta sonra bakarız yine dedi.
Evet hissiyatı veya nubu küvvetli olanları yoruma davet ediyorum
26 yaşındayımKaç yaşındasın oda çok etkiliyor. Birde hem burun kemigi var hem ense kalınlığı çok iyiymiş şimdi gördüm mesajları.
Neden risk çıktı acaba? Eğer çok aklına takılacaksa nifty yaptırabilirsiniz ama sorun yoktur diye düşünüyorum.26 yaşındayım
İyide bu rapora göre risk yok. 1/1250 en düşük oda normal aralıkta.Kızlar rapor bu şekilde anlayan var mı içinizde
Zaten altta da yazıyor normal aralıkta diye. Total riskten oldukça düşük.Kızlar rapor bu şekilde anlayan var mı içinizde
Risk yokki bu raporda yani düşük risk hepimizin ki gibi.1/250 altı yüksek riskli sayılıyor sizinkisi 2550 de 1 çıkmış. Zaten altta da düşük risk yazıyor.Kızlar rapor bu şekilde anlayan var mı içinizde
En altta biyokimyasal risk1/231 diyor galiba onu kastediyorlar o neyse artıkİyide bu rapora göre risk yok. 1/1250 en düşük oda normal aralıkta.
Baş dönmesi de yapıyo mu sende akşama kadar yatınca kalkıp yemek yapayım dedim elma falan yedim hatta tutsun diye anam bir başım döndüüü soğan sepette çürümüş onun kabuğunu soydum bir iğrenç koktu eşek ölüsü gibi bir midem kalktı bugün kendimde değilim valla kız düşman başına tansiyonumu ölçtüm 12-8 normal ama başım gidiyo geliyo hayırdır inşallahAynen işte içince ayy geçti sanıyosun, bir bırakıyosun tekrar tepetaklak abboowwww valla yandık biz böyle
En altta biyokimyasal risk1/231 yazıyor onu kastediyorlar galiba ne demekseRisk yokki bu raporda yani düşük risk hepimizin ki gibi.1/250 altı yüksek riskli sayılıyor sizinkisi 2550 de 1 çıkmış. Zaten altta da düşük risk yazıyor.
Tahmin ettiğim gibi sizin ikili sonucunuz yani biyokimyasal riskiniz yüksek çıkmış. Çünkü beta HCG değeri biraz yüksek. Bu değerler kısacası riskler tek basina bir anlam ifade etmez. Bunun dışında burun kemiginin oluşması ense kalınlığı çok çok iyi. Yaşınız da kucuk. Kombine riski baz almak gerek ama onu kağıtta goremedim sanki.Kızlar rapor bu şekilde anlayan var mı içinizde
Evet şimdi gördüm onu.benimkinde öyle bişey yazmıyor doktor yukarda yazan rakama göre yorum yapmisdi.o kısmı anlayamadım.aciklama yapdi mi sizeEn altta biyokimyasal risk1/231 yazıyor onu kastediyorlar galiba ne demekse
Şimdi farkettim ama bence o değer diğerleriyle degerlendiriliyordur. Mesela yaş riski yüksek çıkıyor ama totalde sorun çıkmıyor gibi.En altta biyokimyasal risk1/231 diyor galiba onu kastediyorlar o neyse artık
Teşekkür ederim canımŞimdi farkettim ama bence o değer diğerleriyle degerlendiriliyordur. Mesela yaş riski yüksek çıkıyor ama totalde sorun çıkmıyor gibi.