- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #20.301
Evet boş gibi duruyoGünaydın hanımlar rüyamda kız doğuruyordum pembe pembe sarmışlarböyle rüyalar düz mü çıkar ters mi? Yada psikolojik mi görüyorum acaba doktor tahminde bulunmamıştı bacak arası boş ama
Ya hamileyken ayva yiyeyin bebeği çok güzel oluyormuşAyva ile ilgili tek bildiğim bu
Ya ben hamilelikte görülen rüyaların düz olduğunu düşünürüm oglumda oyle olmustu insalalh senin de istediğin gibi olurGünaydın hanımlar rüyamda kız doğuruyordum pembe pembe sarmışlarböyle rüyalar düz mü çıkar ters mi? Yada psikolojik mi görüyorum acaba doktor tahminde bulunmamıştı bacak arası boş ama
Gelmezse gelmesin. Onun durumu daha ciddi .şehir dışına hiç gitmem .zorla mı götürecek. Bilmiyorum ben sevemedim Hatay'ı .Her gittigimde görümce ile kavga ediyoruz kızımla itisiyor 6 aylık bebeyle düşünebiliyor musun klimalı oda da ben yatacağım diye35 yaşında birde valla bana kalsa gitmeyiz de eşim cok ısrarcı sonra benimkilere sarıyor sen gelmezsen bende sizinkilere gitmem diyor 2 bina ötemde anam oturuyor el mecbur gidiyorum sayılı gün cabuk ngeçer diye sayıyorum günleri
Ah canım ya sen iyilesemedin mi dahaİyi geceler kızlar. Bana yine sabah olmuyor
Bende de baskı var dun yazdım hatta ve ara sıra aniden şimşek çakar gibi acı giriyor karnıma ama hiç kaç arkadaş daha öyleyiz deyince rahatladım demekki normal bir süreç bu canim dedikleri gibi şükür kanama yok Allah a emanetlerGunaydin arkdaslar yaklasik 4 gundur ozellikle aksamlari baslayan bir kasik avrim var dayanilmicak gibi degil ama beni korkuruyor birde kasiklarimda gene doluluk hissi bebegime bisey olmus olmasindan korkuyorum anlamanin bi yolu varmi yoksa doktora gideyim mi
Gunaydin arkdaslar yaklasik 4 gundur ozellikle aksamlari baslayan bir kasik avrim var dayanilmicak gibi degil ama beni korkuruyor birde kasiklarimda gene doluluk hissi bebegime bisey olmus olmasindan korkuyorum anlamanin bi yolu varmi yoksa doktora gideyim mi
Yaaaaa hayırlı olsunnnnGünaydınn şimdi doktordan geliyorum ikili testimizi verdik. Cinsiyetimize de erkek olabilir dedi doktorumuz
Sinirlenince onlara çatıyozzzzGünaydın kizlar
Ben dün hiç uyuyamadım ilk kez ya resmen uyuyamadıkca da sinirlendimsinirlendikce uykum kaçtı tuhaf bi döngü içine hapsoldum en son sabah ezanına yakın sizmişim.. sabah sakın uyandım bi de baktım yine kabizim yine sinirlendim Bende duygusallık değil de feci bir sinir var tabi bunun en büyük nedeni geçmeyen böbrek ağrım ve baş ağrım, esim patlamaya hazır bomba gibi geziyorsun evde diyo
canım bende bu gece hiç uyumadım eşimin yanımda nefes alması bile bana battı çok sinir bozucuydu birde senin gibi bende kabızım doktor pregnavit balık yağı hapı ve içinde probiyotik tozunu verdi tozu akşamları içiyorum güyya probiyotik hiç faydasıda olmadı form çayı içsem çıkarım belki tuvalete ama hamilelikte içmeyin diyorlar ne yapıcam şaşırdımGünaydın kizlar
Ben dün hiç uyuyamadım ilk kez ya resmen uyuyamadıkca da sinirlendimsinirlendikce uykum kaçtı tuhaf bi döngü içine hapsoldum en son sabah ezanına yakın sizmişim.. sabah sakın uyandım bi de baktım yine kabizim yine sinirlendim Bende duygusallık değil de feci bir sinir var tabi bunun en büyük nedeni geçmeyen böbrek ağrım ve baş ağrım, esim patlamaya hazır bomba gibi geziyorsun evde diyo
Ya ben de bu akşam gideceğim, günümüz senle aynıGünaydınn şimdi doktordan geliyorum ikili testimizi verdik. Cinsiyetimize de erkek olabilir dedi doktorumuz
Ben inanmıyorum senin ki genetik olarak çatlamış benceCanım badem yağına da bağlıyorum ama
Hergün karın ve bacak bölgeme surdurdum
Gönlünden ne geçiyorsa o olur umarımYa ben de bu akşam gideceğim, günümüz senle aynıbakalım bana ne diyecek
Hatay’ın hangi ilçesine gidiyorsunuzGelmezse gelmesin. Onun durumu daha ciddi .şehir dışına hiç gitmem .zorla mı götürecek. Bilmiyorum ben sevemedim Hatay'ı .
Evet boş gibi duruyo
Valla bende hamilelikten beri ilk defa gördüm bu gece cinsiyette belirsiz şuan. Bazen tersi çıkar yada düzü çıkar diyorlar ya ondan bi anlam veremedim hayırlısı sağlıklısı artık net öğrensek te kızım oğlum diye sevebilsekYa ben hamilelikte görülen rüyaların düz olduğunu düşünürüm oglumda oyle olmustu insalalh senin de istediğin gibi olur
Gecen rüya gördüm babannem pembe bi yelek dokuyor babanne kuzenimemi bana mı dokudun bunu çok güzel dedim kadin cvp veremeden uyandim kuzenim benden 6 hafta önde onun kızı olacak
Sinirlenince onlara çatıyozzzzYazık onlarada ama bu dönemi bu şekilde atlatıcaklat artık
Sağıma yatamıyorum bobregim çok ağrıyor sırt üstü yatamıyorum uygulama artık çok sırt üstü uzanma diyor soluma yatıyorum hep aynı yön beni zorunlu hissettirip darliyor kocam yanimda horul horul uyuyunca mecbur ona çalıyorumcanım bende bu gece hiç uyumadım eşimin yanımda nefes alması bile bana battı çok sinir bozucuydu birde senin gibi bende kabızım doktor pregnavit balık yağı hapı ve içinde probiyotik tozunu verdi tozu akşamları içiyorum güyya probiyotik hiç faydasıda olmadı form çayı içsem çıkarım belki tuvalete ama hamilelikte içmeyin diyorlar ne yapıcam şaşırdım
Evet bende okumuştum. Hamile hanımlarınıza ayva yedirin diye hadisti sanırım.Güzellikten ziyade Peygamber efendimiz sağlık için gebelikte yenmesini tavsiye etmiş. Kalbe ve sindirim sistemine çok faydası olduğu için.
Bir de son aylarda hurma yemeyi tavsiye ediyor. Doğumu kolaylaştırır denir.
Ben Ramazan ayında 3 tane hurmayla çok rahat oruç tutuyordum. Günlük almamız gereken bir çok besin değeri var içinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?