- 8 Şubat 2018
- 931
- 2.046
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
- #20.281
İyi geceler kızlar. Bana yine sabah olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyisi buzluk at buzluğa yapıp bi kaç taneAy ilk defa duydum yara ya kullanıldığını bende yapaym bari yaralara
Ama nasıl saklayacağız dolapta bi süre sonra kuflenmezmi
Kız yazın ayva oluyomu sen ye bu zamanlarSon haftalarda yemiştim ben 1 tane de oldu
Günaydın canım, ben kendimi yorduğumda yoğun kasık ağrısı hissediyorum. Doktorum normal dedi. Yerleşimi, çevresi vs iyiyse her ağrı kötü bir şeye delalet etmiyor aslında bazı ağrılar da hamilelik gereği.Gunaydin arkdaslar yaklasik 4 gundur ozellikle aksamlari baslayan bir kasik avrim var dayanilmicak gibi degil ama beni korkuruyor birde kasiklarimda gene doluluk hissi bebegime bisey olmus olmasindan korkuyorum anlamanin bi yolu varmi yoksa doktora gideyim mi
başka türlü nasıl anlıcan bebiş rahat etmek için doktora git bence , Ama ben sanmıyorum bişi olsun bebiş büyüyo bence dayanılmayacak gibi değil diyosun kanama yokGunaydin arkdaslar yaklasik 4 gundur ozellikle aksamlari baslayan bir kasik avrim var dayanilmicak gibi degil ama beni korkuruyor birde kasiklarimda gene doluluk hissi bebegime bisey olmus olmasindan korkuyorum anlamanin bi yolu varmi yoksa doktora gideyim mi
Güünaaaydın yaz muhakkak doktordan sonraBende yarın sabah gidicem insallah hayırlı haberlerle geliriz
Gunaydin bebisim büyüyen rahim etrafındaki bag dokularinin gerilmesine bağlı böyle agrilar olabiliyor yatıp dinlendiginde azalır içine sinmezse dr a bi gorunebilirsinGunaydin arkdaslar yaklasik 4 gundur ozellikle aksamlari baslayan bir kasik avrim var dayanilmicak gibi degil ama beni korkuruyor birde kasiklarimda gene doluluk hissi bebegime bisey olmus olmasindan korkuyorum anlamanin bi yolu varmi yoksa doktora gideyim mi
Günaydın, eğer yanında kanama yoksa, sürekli devam etmiyor ya da şiddeti artmiyorsa normal kabul ederiz bana doktor. Benimde oluyor ara ara hatta bazen nefesimi kesecek kadar şiddetli ani oluyor.Gunaydin arkdaslar yaklasik 4 gundur ozellikle aksamlari baslayan bir kasik avrim var dayanilmicak gibi degil ama beni korkuruyor birde kasiklarimda gene doluluk hissi bebegime bisey olmus olmasindan korkuyorum anlamanin bi yolu varmi yoksa doktora gideyim mi
Açıp kapatıyorum işteSanki çok duruyorsun da
Bir de kapatacakmış
Alllahım çok mesudum normal insalar gibi erken uyandım
Günaydın sanada canımGünaydın ozaman
Günaydın herkese soğuk ankara sabahından. Arabadaki su donmuş.
Uyumadın mı hiçİyi geceler kızlar. Bana yine sabah olmuyor
bende de aynısını yaptılar devamlı zorla emzirtmeye çalıştılar 3 gün sütüm gelmedi herkesin derdi ben oldum birde kurban bayramıydı gelen giden görmeyen kalmadı memelerimiAy benim de daha gözümü açmadan hepsi mememe saldırmışlardı emzirmek için karnım acıyo memem acıyo kafa bir milyon o sırada babam aradı çıktı mı diye öyle gelecekti teli aldım nasılsın diyo adam dedim herkes başıma üşüştü hiç iyi değilim Gücenmişler o zaman öyle dedim diye bende suçu narkoza atmıştım aaa hiç hatırlamıyorum öyle mi dedim demiştim