- 28 Eylül 2020
- 2.390
- 1
- 5.189
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #20.241
Ben gümüş alacağım. İyileştirme özelliği var diyorlar.E c e bozuk bir Türkçe ile olsada burada söyledim
Silinmeli kremler bence çünkü kimyasal sonuçta. Hep sildim. Merhem gibiler hemen çıkmıyorlar bazen yıkadım falan sıkıntı.
En iyisi koruyucu kapak ve ayca jeli bence.
Gümüş mü alsam normal bişi gidip geliyorum bende kararsızım
Aaaa annen geçmiş beeee 36 mı maşallahşimdide 40 dır ozman
Benimkini gümüş kapak geçirdi bir tek. Gereksiz masraf diye almamıştım ama fenalardaydımAaaa ben duymadım hiç ama araştırım, benim bildiğim hamilelikde ayva yersen bebeğin gamzesi olurmuş diyolardı.
Ayva çekirdeğinide bebek emerken göğüsünde yara olduğunda sürücen geçiyormuş iyi geliyormuş, ben gümüş kapak alıcam, bide ayva çekirfeği yapıyorum , artık ne bulursam yapıcsm, inşaşlah yara olmaz tabi
Ben lansinoh da kullandım silinmesine gerek yok deniyordu ama birk sefer emzirdim çocuğun ağzı burnu parlak yapış yapış oldu bir daha da kullanmadım, zaten bir işe de yaramadı.Yonca ya tek jelini mi sürüyoruz? Yoksa çekirdeklerle mi beraberAyrıca tecrübeli herkese şu sorum da var: mesela göğüs ucuna herhangi bir şey sürdük, krem, bu ayva jeli vs. Emzireceğimiz zaman göğsümüzü yıkıyor muyuz?
Hayır canım göğüsler alışık değil ve bebekler emmeye başlasalar da memeyi doğru kavrayamıyorlar. Ben 15 gün çektim sonra geçti ve bir daha da olmadı. Ama o 15 gün her memeyi tutuşunda ayaklarımı yere vururdum acıdan. Annem ve eşim çok üzülürdü. İşte annelik duygusunu ilk o an hissetmiştim. Deli gibi canın yanıyo ama emsin diye de gıkını çıkarmıyorsun.Peki neden göğüs ucu yara oluyormesela bakıyorum 2 yıl emzirenler falan hiçbir şey kullanmıyor. Tükürükten mi yara oluyor?
30 kilo aldım karnımda hic çatlak olmadı.Bir de ben ilkinde şimdiye kadar 8 kilo almıştım ama böyle göbek yoktuçatlak deme ya kanayan yaram benim çatladı ilkinde ilkinde biooil kullanmıştım da şimdi lierac deneyeyim diyorum çünkü ben çok yatkınım
Ya kıyamamHayır canım göğüsler alışık değil ve bebekler emmeye başlasalar da memeyi doğru kavrayamıyorlar. Ben 15 gün çektim sonra geçti ve bir daha da olmadı. Ama o 15 gün her memeyi tutuşunda ayaklarımı yere vururdum acıdan. Annem ve eşim çok üzülürdü. İşte annelik duygusunu ilk o an hissetmiştim. Deli gibi canın yanıyo ama emsin diye de gıkını çıkarmıyorsun.
Oyuzddn nolur ne olmaz gümüşü bende alcamBenimkini gümüş kapak geçirdi bir tek. Gereksiz masraf diye almamıştım ama fenalardaydımtabü herkesin de kötü olmuyor beklenenilir.
Ben lansinoh da kullandım silinmesine gerek yok deniyordu ama birk sefer emzirdim çocuğun ağzı burnu parlak yapış yapış oldu bir daha da kullanmadım, zaten bir işe de yaramadı.
Hayır canım göğüsler alışık değil ve bebekler emmeye başlasalar da memeyi doğru kavrayamıyorlar. Ben 15 gün çektim sonra geçti ve bir daha da olmadı. Ama o 15 gün her memeyi tutuşunda ayaklarımı yere vururdum acıdan. Annem ve eşim çok üzülürdü. İşte annelik duygusunu ilk o an hissetmiştim. Deli gibi canın yanıyo ama emsin diye de gıkını çıkarmıyorsun.
Sevil baya güzel cvp vermez bencede organik bişi olmazYonca ya tek jelini mi sürüyoruz? Yoksa çekirdeklerle mi beraberAyrıca tecrübeli herkese şu sorum da var: mesela göğüs ucuna herhangi bir şey sürdük, krem, bu ayva jeli vs. Emzireceğimiz zaman göğsümüzü yıkıyor muyuz?
Kızlar hamileligimin son haftalarında Bi teyze bana ayva verdi al bunu ye çocuğun gamzeli olsun dedi yedim gamzeli oldu. Göğüs ucuna ayva çekirdeğini suya koyuyorsun jell gibi oluyor onu sürüyorsunuz yikmiyordm benYonca ya tek jelini mi sürüyoruz? Yoksa çekirdeklerle mi beraberAyrıca tecrübeli herkese şu sorum da var: mesela göğüs ucuna herhangi bir şey sürdük, krem, bu ayva jeli vs. Emzireceğimiz zaman göğsümüzü yıkıyor muyuz?
Bebeğin boyutları sizlerinkiile aynı gidiyor yani ikiz olması küçük olmasına sebep olmuyo cnm
Ay ilk defa duydum yara ya kullanıldığını bende yapaym bari yaralaraAaaa ben duymadım hiç ama araştırım, benim bildiğim hamilelikde ayva yersen bebeğin gamzesi olurmuş diyolardı.
Ayva çekirdeğinide bebek emerken göğüsünde yara olduğunda sürücen geçiyormuş iyi geliyormuş, ben gümüş kapak alıcam, bide ayva çekirfeği yapıyorum , artık ne bulursam yapıcsm, inşaşlah yara olmaz tabi
Ay yazın ayva nerede bulacağız şimdiden donduralımKızlar hamileligimin son haftalarında Bi teyze bana ayva verdi al bunu ye çocuğun gamzeli olsun dedi yedim gamzeli oldu. Göğüs ucuna ayva çekirdeğini suya koyuyorsun jell gibi oluyor onu sürüyorsunuz yikmiyordm ben
Ben ilkinde yedim ikincide yemedim ilki gamzeli ikincide bisey yok şimdi 3. Hamileyim son haftalarda yicem yine :)Ay yazın ayva nerede bulacağız şimdiden donduralım
Hamilelikte ayva yemek çok faydaliymis demekkiYa hamileyken ayva yiyeyin bebeği çok güzel oluyormuşAyva ile ilgili tek bildiğim bu
Ay ne güzel ya ben de 23 aldım ama gayet çatladım30 kilo aldım karnımda hic çatlak olmadı.
İnşallah bunda da olmazkreme başlamak gerek
Aynen öyle canımYa kıyamamDemek bu başlangıçta sorun olan bir şey. Zaten uzun sürse kimse aylarca emziremezdi heralde
Bebek ilk zamanlar emmeyi bilmiyor, o ağzıyla diliyle zorladıkça henüz tam olarak çıkmamış meme ucu yara oluyor, memeden hemen süt gelmiyor, bebek bilmediğinden sinirlendiğinden daha da zorluyor. Hepsi bir araya gelince ilk günler yara kaçınılmaz.Peki neden göğüs ucu yara oluyormesela bakıyorum 2 yıl emzirenler falan hiçbir şey kullanmıyor. Tükürükten mi yara oluyor?
Ayy ne güzel benm çok çatlarım oldu ilkinde 20 kilo aldım giguslerimde bile hafif oldu ama karnım türkiye haritasi gibi olmuştu30 kilo aldım karnımda hic çatlak olmadı.
İnşallah bunda da olmazkreme başlamak gerek
Ilkinde yemedimBen ilkinde yedim ikincide yemedim ilki gamzeli ikincide bisey yok şimdi 3. Hamileyim son haftalarda yicem yine :)
Canım badem yağına da bağlıyorum amaAyy ne güzel benm çok çatlarım oldu ilkinde 20 kilo aldım giguslerimde bile hafif oldu ama karnım türkiye haritasi gibi olmuştu
Ben ilkinde yedim ve olmadıIlkinde yemedim
Ama bunda hergün 1 tane ayva yiyorum istinasız
Gerçekten gamzemi oluyor mu
Alın işte yine bir tezimiz çürüdüBen ilkinde yedim ve olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?