- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
- Konu Sahibi yoncambenim
- #20.061
Günaydın
bugün dükkanı ben açayım
bugün dükkanı ben açayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın pazar pazar bir cocuklular erken kalkar diyordum amaGünaydın
bugün dükkanı ben açayım
3 4 günde azalıyor belirtiler. Hamile olunca biraz bagisiklik düşük haklisinYa gündüz iyiyim gece çekilmez oluyo dayanamıyorum
Pip olduğunu böyle anlıyorlar. Çok site inceledim yani kalindan dara doğru. Bide hem haftan büyük hem de çok yakın çekmiş ondan böyle görünüyor. Aramıza hosgeldinKızlar kafama takıldı böyle pipi olur mu sizce kordon olabilir mi oğlumun böyle değildi tövbeler tövbesi evhamlandım gece gece.
Benim cok oluyor özellikle acıkınca. Zaman zaman azalıyor ama genel bir durum benimki. Tansiyon aletim var benim ölcuyorum ara ara düşük genelde belki ondandır diyorum.Vallahi bıktım canım ya hayatımı etkiliyor resmen esime tv yi kıs diye bağırdım az önce o da şaşırdı sesi açık değil ki hem sakince desen kısarim dedi hani bi kac kez demişim de yapmamis da en son bağırdım gibi tepki verdim ama artık bu baş ağrısı beni yordu ya .. tansiyon kaynaklı olabilir mi acaba benim aletim yok senin var mı ölçüyor musun ?? Tansiyon kaynaklı ise belki ilacını alsak geçer şu baş ağrısı ya çaresi odur belki
Bunu ilk gördüğümde aklıma düğün salonunda masada uyutulan çocuklar gelmiştiKızlar çantaya bakın
GunaydinnnnGünaydın
bugün dükkanı ben açayım
O bebeklerde ne uyur o gürültüdeBunu ilk gördüğümde aklıma düğün salonunda masada uyutulan çocuklar gelmişti
O kadar haklısın ki. Bide ikra ya yaz istersen. Bir kesinlik yok ama en azından eğlence olur. Öğrenmeye çalıştıkça sen sanki ayarlayıp böyle yapiyorlarBenimk
Yok canim boyle soylese iyi niyetini anlarim ama benimki direk 12 18 hafta arasi cinsiyet soyleyen doktorlari cahillikle itam etti :) randevu tarihimi kesti ve ozmn belli olur dedi ben cok gicik oldum bilmiyorum kontrol suresi sirasinda baska doktora gozukme sansm varmi acaba hem denemis olurdum ama arayip soracagim pazartesi gunu
Bacak gçbüş ellerim egzama oldu ilaçda vermedi doktor hamilelikten sonra dedi bu hafta gidip bir daha göstercemHadi yaaaaa neresi kaşıyo göbişmi
Açlıktan uyuyamıyorum ki ben, sabahları midemin gurultusuna uyanıyorumGünaydın pazar pazar bir cocuklular erken kalkar diyordum ama
Benim arkadaşımın rahim ağzına çok yakındıArkadaşlar 14 haftalık hamileyim bebeğin aşağıda olması tehlikeli mi birsey mi aranızda yaşayan tecrübeli olan arkadaşlar varsa yardım edebilir mi
Bir arkadaşımın da öyleydi ağır iş yapma merdiven çıkma dediler. Doğurdu sapa sağlam. İçini ferah tut canım. Ağrın falan olursa doktoruna danış3 hafta iliski yasak dedi ilaç falan verdi ama yolculuğa çıkabileceğimi söyledi ilk defa böyle birsey duydum o yüzden çok tedirginim
Bebeğin boyutları sizlerinkiile aynı gidiyor yani ikiz olması küçük olmasına sebep olmuyo cnmBence belli olurrr , yada bi olasılık söyler, çoğuna 12. Haftada söyledi, ama seninkiler ikiz boyutları bizimki gibi olurmu bilemedim
Bakalım inşaallah bizde öğreniriz de balonlarımı patlatarım annemgil bizdeykenKızımı 12+6 gibi öğrenmiştim. Bunda da 12+4 de erkek dedi. Pipi de gördüm, baya da inceledi 40 açıdan baktık hani doğrudur bu da bence.
Ne zaman randevun?Bakalım inşaallah bizde öğreniriz de balonlarımı patlatarım annemgil bizdeyken
Önümüzdeki cumaNe zaman randevun?