- 8 Şubat 2018
- 931
- 2.046
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
- #20.041
Kızlar bu covid kaç günde hafifliyor cidden benim dayanacak gücüm kalmadı. 2 günde perte çıktım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3-4 gün sürüyo sanırım canımKızlar bu covid kaç günde hafifliyor cidden benim dayanacak gücüm kalmadı. 2 günde perte çıktım.
Ya gündüz iyiyim gece çekilmez oluyo dayanamıyorum3-4 gün sürüyo sanırım canım
Allahim duy neyse bunada şükürBenim kaynanam şimdiden 9 tane bebek bezi almış koymuş ikiz diye hızlı birgiriş yaptı
Sorma sünüyordu çocuk resmen assagi sarkmış. Bütün gece çocuk düzeltmeye git.Ay bunu görmemişim ben o gümlemeleri iyi bilirim bi de düşmese de yarısı yukarda yarısı aşağıda yatislari var bunların askıda cocuk uygulaması
Kızımı 12+6 gibi öğrenmiştim. Bunda da 12+4 de erkek dedi. Pipi de gördüm, baya da inceledi 40 açıdan baktık hani doğrudur bu da bence.Kızlar 14 +5 de cinsiyeti belli olan var mı?cinsiyet için gireceğiz heyecanlıyım
@M-elek37Çok güzelmiş güle güle kullanın
Ayyu gördüm bununyaaaa çok beğendimde kullanışlı olurmu bilemedimKızlar çantaya bakın
Ahhhh ahh çok geçmiş olsun Hemen geçsin bitsinYa gündüz iyiyim gece çekilmez oluyo dayanamıyorum
Yorumlardan ancak anlaşılırAyyu gördüm bununyaaaa çok beğendimde kullanışlı olurmu bilemedim
Bi araştırma yapılırYorumlardan ancak anlaşılır
Ben varım canım kaşıntı uyutmadıYine buralarda yalnızım
Cok tesekkur ederim insallah
Geldim iste dostum yuzun gulsun be ,Yine buralarda yalnızım
Hadi yaaaaa neresi kaşıyo göbişmiBen varım canım kaşıntı uyutmadı
Vayyyy corç hoşgeldinnn mutlu oldumGeldim iste dostum yuzun gulsun be ,