Hamilelik sonrasına alisiyoruuuuzKızlar ben 22 gibi uyurum gec yattığım zaman yine ayni sekilde hep bu saatlerde birde sabah hep uyaniyorum sonrada max 07.30 dan sonra uyuyamiyirum gec de yatsam böyle.basimi bu da mi agritiyor bilmem benim gibi uykusu bolunen var mi tuvalete gidiyorum cok su ictigimden mi bilmem uyku kalitem kötü
Tamam canıminşallah güzel haberlerle gelirsin bize söyle doktorun dediğini cinsiyetini sormayı unutma :)
O yemekleri bana sor dun gece iki tane salatalik yedim uyumaya calisiyorum tekrar midem kazınıyor az bisi peynirli ekmek yaptim yedim de oyle uyumusum sabahda 06.30 da uyandim yine midem kazınıyor anlamadim valla annemi sabahtan kaldırıyorumHamilelik sonrasına alisiyoruuuuzsabah uykum var açlıktan uyuyamıyorum bende 7.30da kalkıp oğlum uyuduğunda uyumak istiyorum ama midem kaziniyor resmen
Kendini zorla ama canım, karnındaki minnoşu düşün, onun beslenmesi lazım…Ya patates de hiç istemiyor canım o kadar değişik bi hamilelik geçiriyorum ki bugüne kadar hiç kusmadan geldim ama canımın istediği şey de hiç yok gibi bi tatlı çok çekiyor karna oda yenmiyor
İnan 1 aydır Trabzon’daydım yayla gibi bir yerde evimiz var, nemin kucağından geldim. Hava bahar gibiydi ve çok rahattım, ne başım ağrıyordu ne burnum kanıyordu. Arada yağmur çiseliyordu, mis gibi orman havası, nasıl iştahlıydım ve o kadar yememe rağmen kg da almamışım çünkü her şey taze organik. Ankara’da yaşamak istemezsiniz, gündüz aşırı sıcak, akşamları da soğuk pikesiz uyuyamazsın…hiç sorgulama canım eşine güzel bi dille söyle bizim çocuğumuz hangi devirdeyiz eskiden millet 10 tane çocuk yaparmış isim koyarken aman ne olursa olsun dermiş ama bizim öyle bi şansımız olmayacak belki bir kız yada bir erkek hangi isim olacağı çağırdığım zaman evladımı isimle bile benimsemem lazım benim çocuğumun adı şerafettin olursa o çocuk benim gibi hissedemem ki bilemedim inşallah zor duruma düşmeyiz... eşin kendi isteği gibi babası ile konuşmalı bizleri katarak değil....
inanın istanbulda yaşıyorum nem tavan yaşayan bilir nem tahmin ettiğiniz kadar güzel bişey değil saç dipleriniz sürekli ıslak kollarınız sürekli ıslak ve elinizde bastırdığınızda yapış yapış saçlarınız ensenize yapışıyor geceleri sürekli kıyafetleriniz üstünüze su dökülmüş gibi her gün saat başı duş alsan daha kurulanırken terliyorsun saçını kurutamıyorsun kurutmasan nemden kurumuyor değişik bişey daha anlatsam bir sürü şey bence nemde çok iyi değil...
Siz burun kuruluğu için doktorunuzun tavsiye ettiği bi kremi burun içine sürerek burun duvarlarını yumuşatabilirsiniz..
aynen kesinlikle bencede doktor cihazı çok önemli doğru diyorsunuz... bakalım bende 12. haftada önümüzde ki hafta detaylı ultrasına girececeğimmm perinatoloji doktoruma ilk hamileliğimde gitmiştim orda kolları elleri ayakları hatta parmaklarını bile tek tek göstermişti... İnşallah bu seferde öyle olacağını düşünüyorum..
Bende kahvaltı yapmaya başladım cok şükür ama akşamları yine atıştırmalık geçiştiriyorum, ama yine de şükür halime, 6 7 8. Haftalarda cok siddetliydi, agliyodum bazenŞükür cnm geçiyorbenimki hafif ama yinede rahatsiz oluyordum gun boyu sabah kahvaltısı cok guzel yapiyorum aksam olunca birseyler oluyor
Sagol cnmCok gecmis olsun.
İnşallah devami güzel olurGecmis olsun canım inşallah güzel geçmiştir operasyon
4 yil ankarada okudum soğuğu beni mahvediyordu vallaİnan 1 aydır Trabzon’daydım yayla gibi bir yerde evimiz var, nemin kucağından geldim. Hava bahar gibiydi ve çok rahattım, ne başım ağrıyordu ne burnum kanıyordu. Arada yağmur çiseliyordu, mis gibi orman havası, nasıl iştahlıydım ve o kadar yememe rağmen kg da almamışım çünkü her şey taze organik. Ankara’da yaşamak istemezsiniz, gündüz aşırı sıcak, akşamları da soğuk pikesiz uyuyamazsın…
Biraz zor gibiydi ama bitti şükürcanım cıktın mı nasıl geçti? nasılsın
geçmiş olsun. faydası olmuatur umarım
ben de 2 kilo aldım. verilir yaa kasmayalım
Canım benim çok sağolMerhaba canım hayırlı olsun bebişiniz, benimde baş ağırlarım var alerji sebebiyle de burun kanamam oluyor burnum sürekli tıkalı olduğu için açmaya çalışırken oluyor sanırım , baş ağrısı gelidimii iki Gün geçmiyor İlaçda almamaya dikkat ediyoruz . Hemen bi duş al , masaj yaptır tv tel vs den biraz uzak durmaya çalış beni onlar da etkiliyor çok , geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun cnm kaçırmışım önemli bisey yoktur insBiraz zor gibiydi ama bitti şükür
Evet canım ilk, o yüzden hangisi olsa seviniriz hayırlısı neyse o olsun, Allah sizin de kızınızın da gönlüne göre versincanım hayırlısı olsun bende hiç rüya görmedim hala hamile kalmadan önce sadece 2. ye de kızım olduğunu gördüm çok mutluyduk kızlarımla bakalım belki tutar. Rabbim gönlüne göre versin... ilk çocuğunuz mu ?
Serklaj yaptirdim cnm dunGeçmiş olsun cnm kaçırmışım önemli bisey yoktur ins
Neden peki cnm bi sıkıntın mı oldu onla ilgili? Cok geçmiş olsunSerklaj yaptirdim cnm dun
22 haftalik bi kaybim var. Onlem amacli yapildi. Rahim agzi kısalığı yok ama hunilesme varmis. Oda ilerde kisaliga neden oluyomus. Simdi onun onune geçmeye calistik. İnsallah bu sefer kucagima almak nasip olurNeden peki cnm bi sıkıntın mı oldu onla ilgili? Cok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun, bu sefer inşallah sağ salim kucağına alırsın canım22 haftalik bi kaybim var. Onlem amacli yapildi. Rahim agzi kısalığı yok ama hunilesme varmis. Oda ilerde kisaliga neden oluyomus. Simdi onun onune geçmeye calistik. İnsallah bu sefer kucagima almak nasip olur
Rabbim bu kez saglikla kucağına almayı nasip etsin cnm, hepimize ins.. Benimde 4 buçuk aylık bi kaybım var, kromozom bozukluğu dedi doktorum.22 haftalik bi kaybim var. Onlem amacli yapildi. Rahim agzi kısalığı yok ama hunilesme varmis. Oda ilerde kisaliga neden oluyomus. Simdi onun onune geçmeye calistik. İnsallah bu sefer kucagima almak nasip olur
Amin cnm insallahÇok geçmiş olsun, bu sefer inşallah sağ salim kucağına alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?