2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim kızım yakında beni de pembeye boyayacak, tam bir kız çocuğu evet canım pembe denizkızı demek kullanıcı adım kızımda da o kadar maviler yeşiller sarılar da giydirdim, yine de özüne döndü, pembeci oldu başıma

Cnm tansiyona baktirdinmi?maden suyuna biraz limon biraz tuz at iç iyi gelir
Eskiler patates sararmış baslarina ağrıyı alsin diye
Canim hergün ölçüyorum kendim 10veya 11 , kucugu 7 ile 8 arasinda bazen 6 oluyor.tansiyonu duzelttim cok şükür.patatesi de denedim canim ise yaramadı baya bisiler denedim ama bi tek parol geciriyor Allah tan hafif olmasina ragmen geciriyor bi süreliğine diyorum

Canım, başına sıkıca eşarp bağlasan? Ben ancak bu şekilde atlatırım baş ağrılarımı.

Suyun gerçek tadını çok özledim
Ağzimin tadı iğrenç, çikolata bile bi tuhaf. Günde 4 litre su içen ben,sudan tiksindim. Şöyle kana kana şu içmeyi ne çok özledim
Ah ah aynen bende senin gibiyim kana kana içmeyi özledim bide hava sıcak içim yaniyo dudaklarım kuruyor çok zor istemeye istemeye içiyorum bide soğuk olacak biraz bende ilk dönem az da olsa tatlı şeyler yiyordum şuan onlardan iyice tiksindim ağzıma almıyorum ağız tadı da bende bazen iyi bazen katlanilamaz oluyor mayhoş ve tuzlu yiyecekler daha iyi geliyor bana

Canim benim 3. Bebisin hayirli olsun rabbim saglikli hayirli gonlune gore bi evlat nasip etsin oncelikle... ben ilk kizimda 11 haftalikken 2li taramada ogrendim sonra 12. Haftada da kendi doktorum söyledi cinsiyetini insallah yine 12 gibi ogreniriz bekletmez beklemek o heyecanla zaman hic geçmiyor

Kızlar diş eti sıkıntısı olan var mi? Kizimda da tam bu haftalarda yasadim, acaba dogal ne deneyebilirim? Sag tarafım sızlıyor cok

Kizlar 10 haftalik doktora gidenlere soruyorum ultrasonda hareketleri baslamismiydi kolları ayaklari cikmismiydi elinizde ornek ultrason resmi varsa paylasir misiniz benim bebegin hafta haftasina uyuyor ama gittigimiz nobetco doktordu hic gostermedi bize ultrasonda sagini solunu kendi bakti bebeğin haftasina bakti kalp atisina yalandan hizlica bakti sinir oldum

Kızlar diş eti sıkıntısı olan var mi? Kizimda da tam bu haftalarda yasadim, acaba dogal ne deneyebilirim? Sag tarafım sızlıyor cok
Benim oluyor ama gun icerisinde kendi kendine geçiyor gece diş sıkmaktan oluyor düşünüyorum ben hatta benimki sızlama dışında bide şişiyor sanki disime bisey sıkışmış gibi tuhaf bi his oluyor

Canim ben 10+2 de gittim hareket etmiyordu ama kollari falan vardi boyleydi eller ayaklar havada

Eklentiler

• 20210714_122652.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 46
Canim ben 10+2 de gittim hareket etmiyordu ama kollari falan vardi boyleydi eller ayaklar havada
Yaa masallah senin ne guzel çekmiş resmini bak ben sana gönderdim bide benimkine bak arkadan cekti resmi ne kolu belli ne ayagi...
bi totoşu bide başı belli oda benim tahminim

Eklentiler

• 20210728_215708.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 51
Benim oluyor ama gun icerisinde kendi kendine geçiyor gece diş sıkmaktan oluyor düşünüyorum ben hatta benimki sızlama dışında bide şişiyor sanki disime bisey sıkışmış gibi tuhaf bi his oluyor
Benim baya sag tarafımdaki diş etlerim acıyor, cumartesi randevum var sorayım doktoruma

Kızlar akşam hep başım ağrıdı ve az önce burnum kanadı kan basıncımız fazla olduğundan sanırım di mi ? Kızımda da ara ara burnum kanardı..sizin de başınız ağrıyor mu ?

Benim baya sag tarafımdaki diş etlerim acıyor, cumartesi randevum var sorayım doktoruma
Belki kalsiyum eksikliği vardir takviye verir artik bebisler buyumeye basladi yavas yavas takviyelere baslanacak ihmal etme canim benim hamilelikten öncede oluyordu o yuzden dikkate almiyorum sisiyor oglene kadar gidiyor şişi

Kızlar akşam hep başım ağrıdı ve az önce burnum kanadı kan basıncımız fazla olduğundan sanırım di mi ? Kızımda da ara ara burnum kanardı..sizin de başınız ağrıyor mu ?
Kızında kanarken doktora sprdun mu sebebini hic neden olabilirmiş en azindan belki bunda da o sebepten kaniyordur

Oğullarımın adları Melih, Eymen, Ertuğrul. İnsallah bu sefer kızım olur bugün kontrol var bakalım söyleyecek mi doktorum?

B.D.T 03.02.2022
Yas 38
Kilo 56
Cinsiyet belli değil
4.cocuk
Masallah insallah gönlünüzden geçen olur sizinle yakınız bulantiniz var mı hala

Belki kalsiyum eksikliği vardir takviye verir artik bebisler buyumeye basladi yavas yavas takviyelere baslanacak ihmal etme canim benim hamilelikten öncede oluyordu o yuzden dikkate almiyorum sisiyor oglene kadar gidiyor şişi
Olabilir cnm ya hiç beslenemiyorum ki, muhtemelen 12. Haftadan sonra multivitamin de baslaticak doktorum

Ya deniz ismini çok severim de bilemiyorum cok kararsızım kafamda hic isim belirmiyor ben hiç konuyu açmadan direk isim arayışına girmek istiyorum esim ısrar etmiyor bizim dış etkenler ama eşime güvenmiyorum etkilenebilir bide asla koymam desem benimki kesin inatlasir ve hayatımda sevmediğim iki isim var allahim o isim ya kadının adı napiyim yani ömür boyu benim olacak o çocuk ilkini de oğluma doktorum göbek adı koydu sevmediğim ilk isimi cok korkuyorjm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…