- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Benim kızımın ismi Kumsal, sapsarı saçlı mavi gözlü ismi bu yüzden çok yakışıyorEvet kızı olanlarin erkek erkeği olanlarin kızı olduğuna göre pamuk eller cebe isim tavsiyesi kızı olan arkadaşlar
Bende çok heyecanlıyım kızım doğduğunda kendimde çocuk sayılırdım 21 yaşındaydım zor bi doğum oldu emmeyen iştahsız bebekti benimde cahilliğim vardı doğru düzgün emziremedim yavrumu. O yüzden bende bunda daha bilinçli ve daha heyecanlıyım eşim panik halinde şu kanama alanından dolayı öncesinde düşüğüm olduğu için de tam sevinemiyor hayırlısıyla doğsun bakalım diyor sadeceIkinci bebegi olan anneler.
Ben ilk bebekten daha cok heyecanliyim çünkü mucizeyi tekrar yasicam , tekrardan emzircem insallah filan die.
Ama esimde o heyecani göremiyorum sizin eşleriniz nasil ?
bende de eşimde de asla ilk bebek gibi değil. başımıza ne geleceğini bildiğimizden :) :)Ikinci bebegi olan anneler.
Ben ilk bebekten daha cok heyecanliyim çünkü mucizeyi tekrar yasicam , tekrardan emzircem insallah filan die.
Bende oğluma deniz koymak istiyorum Kumsalla Deniz olsunlar diye ama eşim babamın adını koycam tek erkeğim ben koymazsam ayıp olur diyoAyyy çok bıcırık çok tatlı….adı da çok güzelmiş, benim kız da şubatta 5 yaşını dolduracak 6’dan gün alacak inşallah ve benimkinin adı da Deniz Kumsal ve Deniz çok uyumlular oğluma da Poyraz adını düşünüyorum ama bakalım benimki de dinozorlu pantolonunu verecekmiş öyle diyor sağlıkla doğsunlar inşallah
Canım benim eşim kesinlikle 2. Çocuk istemiyordu ben çok istiyordum ama ona söyleyip bunaltmıyordum ben de ikna olmuştum tek yeter diyordum. Nasıl hamile kaldığımı aklım hala almıyor. Neyse eşime dedim ben hamileyim diye ufak çaplı bir şok geçirdi bu nasıl olabilir imkansız keşke daha iyi korunsaydık falan. Keşke dedimIkinci bebegi olan anneler.
Cnm 20 haftada bile hisseden var bebeğini emin ol hic sıkıntı yapma o bayanin ic karniyla da alakali olabiliyor ic karnin geniş ise daha gec hissediyorsun.Kızlar ben de hic pitirti falan bisi olmuo bebegim iyi mi kiben bebekle alakali hicbisi hissetmiyorum o da beni endişelendiriyor. Persembe gitsemde kalbinin attigini duyup rahatlasam.ben kotuyum bas agrilarim var ustune birde dislerimi sıkıyorum uyurken bazen☹midem de bulunaniyor hala tabi oyle sizin gibi degil ogurme falan yok bazen bogazima kadar geliyor reflu zannimca birde kokulara hassasiyetim var aman olmasin zaten bas agrilari bana yetiyor
Bizimkide surekli hayirlisi olsun diyor. Ama su var hic bana iş yaptırmıyor filan dun bebeği görmeye gidelim hic görmedin dedim acelesi yok biraz daha büyüsün dedi biraz ona sıkıldım sanki.Bende çok heyecanlıyım kızım doğduğunda kendimde çocuk sayılırdım 21 yaşındaydım zor bi doğum oldu emmeyen iştahsız bebekti benimde cahilliğim vardı doğru düzgün emziremedim yavrumu. O yüzden bende bunda daha bilinçli ve daha heyecanlıyım eşim panik halinde şu kanama alanından dolayı öncesinde düşüğüm olduğu için de tam sevinemiyor hayırlısıyla doğsun bakalım diyor sadece
Bizimkide daha cok dogduktan sonrayi düşünüyor sanirim :)bende de eşimde de asla ilk bebek gibi değil. başımıza ne geleceğini bildiğimizden :) :)
Ilk bebekde kucagina alinca iste şimdi baba oldum demişti galiba onlar dogduktan sonra daha odakli. Bizimde arabamiz yok araba bakiyor esim 2 cocukla arabasiz olmaz diyor. Galiba hormonlar beni tuzagina düşürüyorCanım benim eşim kesinlikle 2. Çocuk istemiyordu ben çok istiyordum ama ona söyleyip bunaltmıyordum ben de ikna olmuştum tek yeter diyordum. Nasıl hamile kaldığımı aklım hala almıyor. Neyse eşime dedim ben hamileyim diye ufak çaplı bir şok geçirdi bu nasıl olabilir imkansız keşke daha iyi korunsaydık falan. Keşke dedimo gün sesi çıkmadı. Ertesi gün birden ona ayrı oda yapalım arabayı satalım büyütelim demeye başladı bunları demesi bile heycanını anlamama yetti canım. Erkekler çok belli edemiyor ama o da senin kadar heycanlıdır eminim. Onun da bebeği
Bu erkeğin babasının adını çocuğuna koyma işini hiç anlamıyorum, çok gereksiz bence…bazıları da kendi adını koyuyor öyle bir trend de var ,baba oğul isim aynı, o da kötü benceBende oğluma deniz koymak istiyorum Kumsalla Deniz olsunlar diye ama eşim babamın adını koycam tek erkeğim ben koymazsam ayıp olur diyoşu isim krizini bi atlatsak inşallah kazasız belasız
Cinsiyeti kesin öğrenirsin canımKizlar doktora gidicem bugun 17 de randevum. Insallah guzel haberler aliriz ucak yolculuğu filan derken streslendim.
Cinsiyet öğrenir miyim acaba diyorum
Cinsiyet ilk bebekten farklı olursa heyecan daha bir farklı oluyorbende de eşimde de asla ilk bebek gibi değil. başımıza ne geleceğini bildiğimizden :) :)
Tabiki doğduktan sonra daha farklı olacaklar canım arabasız olmaz tek bebişi elinden tut götür ama 2 çocukla bu çok zorCnm 20 haftada bile hisseden var bebeğini emin ol hic sıkıntı yapma o bayanin ic karniyla da alakali olabiliyor ic karnin geniş ise daha gec hissediyorsun.
Bizimkide surekli hayirlisi olsun diyor. Ama su var hic bana iş yaptırmıyor filan dun bebeği görmeye gidelim hic görmedin dedim acelesi yok biraz daha büyüsün dedi biraz ona sıkıldım sanki.
Bizimkide daha cok dogduktan sonrayi düşünüyor sanirim :)
Ilk bebekde kucagina alinca iste şimdi baba oldum demişti galiba onlar dogduktan sonra daha odakli. Bizimde arabamiz yok araba bakiyor esim 2 cocukla arabasiz olmaz diyor. Galiba hormonlar beni tuzagina düşürüyor
Gözünuz aydın sağlıkla gelsin inşallahCinsiyet ilk bebekten farklı olursa heyecan daha bir farklı oluyorkızımdan sonra şimdi oğlum olacak olması çok garip, oğlum diye seslenmek de çok tuhaf geliyor ağzım alışmadı henüz
Yandık bu cinsiyette göstermez kesin catlatir benisırtı dönük o yüzden anlamamışsınız :)
Aynı dertleri yaşıyorum en iyi anlarım seni merak etme canım 4 mg ama yarıya bölüp yarısını içiyorum ben zaten saat basi acıktığım için ac tok bakmıyorum bulantidan içmesi de zor oluyor o an rahatladigim ilk anda içiyorum açıkçası.Ve siz 14.haftadasiniz, ben daha 11. Zaman geçmek bilmiyor. Bazen depresyondayim gitgide dibe doğru yol aliyorum gibi geliyor. Bu kadar zor olacagini hiç bilmiyordum
Zofer kaç mg kullaniyorsunuz? Aç karni mi aliyorsunuz benim gibi? Gunde iki tane mi?
Geceleri mideniz hem bulanip hem kaziniyor mu? Oyle oluyorsa ne yapiyorsunuz geçmesi için?
çok soru sordum, derdimden bilin lutfen
Allahim tez hafifletsin butun gebelik sorunlarimizi
Üye Adı BTDT Y HBK C KÇ P Poouh 1 Şubat 2022 27 63 kg ? 2 @SiyahPapatyaa 3 Şubat 2022 27 63 kg ? 1 @SimgeD 4 Şubat 2022 28 52 kg ? 1 @Cihanci 4 Şubat 2022 32 61 kg ? 1 @KIRMIZILIKUCUKKIZ 4 Şubat 2022 32 49 kg ? 2 @keyemaffas 6 Şubat 2022 33 75 kg ? 2 @Birmuhendisinruyasi 7 Şubat 2022 31 73 kg ? 1 @ba_bu 7 Şubat 2022 33 69 kg ? 1 @gfdes 8 Şubat 2022 25 50 kg ? 1 @Ddm100515 8 Şubat 2022 24 55 kg ? 1 T Toprakliyagmur 8 Şubat 2022 29 110 kg ? 2 @startown 8 Şubat 2022 27 98 kg ? 1 @adzeynep 9 Şubat 2022 30 44 kg ? 2 @huzurunmeraklisi 9 Şubat 2022 35 95 kg ? 2 @70720 9 Şubat 2022 23 50 kg ? 1 PinkMermaid 10 Şubat 2022 33 65 kg ? 2 @Muujiii 10 Şubat 2022 38 70 kg ? 1 @eymenayaz 10 Şubat 2022 34 56 kg ? 3 @Gulbahcesiiii 10 Şubat 2022 32 68 kg ? 2 @pembelishayat 10 Şubat 2022 24 82 kg ? 1 @annemm 11 Şubat 2022 34 79 kg ? 3 @MaviAy 13 Şubat 2022 31 65 kg ? 3 @livelong 13 Şubat 2022 34 63 kg ? 2 @Sarem21 13 Şubat 2022 27 60 kg ? 1 emilyinpariss 13 Şubat 2022 24 61 kg ? 2 @cagilbilgin 14 Şubat 2022 26 67 kg ? 1 @aymeh 14 Şubat 2022 33 67 kg ? 3 @ulhikay 14 Şubat 2022 37 98 kg ? 1 @eluard 14 Şubat 2022 32 70 kg ? 1 @adaj 15 Şubat 2022 35 44 kg ? 3 @Yi serumu 15 Şubat 2022 20 58 kg ? 1 @burcusami 16 Şubat 2022 32 63 kg ? 1 @pensamiento 17 Şubat 2022 34 82 kg ? 2 @elaezgi754175 18 Şubat 2022 37 88 kg ? 2 @exclusive 18 Şubat 2022 30 60 kg ? 2 @MoonfacedMom 19 Şubat 2022 28 68 kg ? 2 @Leylacaa 19 Şubat 2022 32 59 kg ? 2 @Eliftde 19 Şubat 2022 35 55 kg ? 2 M Marjib 22 Şubat 2022 33 60 kg ? 2 @mayaaaa 22 Şubat 2022 32 55 kg ? 3 @Suffa066 22 Şubat 2022 30 48 kg ? 1 @ipekbocegi16 22 Şubat 2022 27 57 kg ? 1 @Esco 25 Şubat 2022 31 63 kg ? 1 @Sarikuzum 26 Şubat 2022 32 67 kg ? 2 @g_mutlu 27 Şubat 2022 32 66 kg ? 2
BTDT : bebeğin tahmini doğum tarihi
Y : anne yaşı
HBK : hamileliğe başlangıç kilonuz
C : bebeğinizin cinsiyeti
KÇ : kaçıncı çocuğunuz
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2022
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Dimii herşey olabilirrrEvet ya böyle böyle doğacaklar belki tanisacaklar
Cok tesekkur ederim tavsiyen icinLeblebi ve çubuk kraker deneyin bende işe yarıyor
Aynı dertleri yaşıyorum en iyi anlarım seni merak etme canım 4 mg ama yarıya bölüp yarısını içiyorum ben zaten saat basi acıktığım için ac tok bakmıyorum bulantidan içmesi de zor oluyor o an rahatladigim ilk anda içiyorum açıkçası.
ben beyaz leblebi yiyorum sürekli onun faydası oluyor.
bu sabah biraz uyuyayum dedim 9 dan beri midemin kazinmasina uyandim uyuyamadım hic
Bende o haftalarda öyleydim gecmiyor diye ama geçecek oyle düşün yine kötüyüm ama evime geçtim biraz onun morali var sana iyi gelen şeyleri düşün daha önce yaptığın onları yapmaya çalış daha normal ve iyi hissediyorsun birde o haftalarda sanırım zirve yapiyor bchg cok karamsar ve stresliydim hatırlamak bile istemediğim haftalardi
Yaş 24listenin en güncel halidir... eklenmeyen varsa lütfen bana bilgi versin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?