- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Amin canim inşŞimdiden Allah kavuştursun cnm, bebeğinle ilgili iyi düşün iyi olsun ins, eşinin de askerliğinin hamilelige denk gelmesi kötü olmuş ama nasip hersey, Allahın izniyle ins çabucak geçer sizin için zaman
Ins canim haklısın bir an önce gecsin herkes saglikla bebeklerini kucağına alsinTabikii öyle, evlenince düzenin herşeyin başka oluyorama bugünler de geçer güçlü ol, ayrıca bebeğin için güzel şeyler düşün, stres ve üzüntü onu da etkiler unutma
BEN 9+2 yim ama ben de dün ve bugün hareketlilik hissediyorum sanki ve hoşuma gidiyo. Oğlumda ilk olmasına rağmen 14. haftamda hissetmeye başlamıştım benle alay etmişlerdi ilk hamilelikte 20.haftadan önce hissedilmez gazdır o gazdır diyekızlar saçma gelebilir erken gelebilir ama bebeğini hisseden var mı? yani hareket ufak pıtırcıklar
Evet cnm ya o ağrı mahvediyor inşllah doktor artik gerek yok der de vurdurmamYAp canım yap valla gece ağrısına uyanıp masaj yapıyodum. Bir de iğne aynı yere denk gelirse öyle şişiyomuş. Vuran kişiye 1-2 ml de olsa ayrı yapmasını isteyin. Benim ki geçti masaj yaparak inşallah seninki de geçer.
Ayyy o suratsızlığı zaten acıtır insanın canını. Allah iyilerle karşılaştırsın diye boşuna dememişler.Evet cnm ya o ağrı mahvediyor inşllah doktor artik gerek yok der de vurdurmam
Ya cnm vuran kiside o kadar suratsiz ki diyorum ama anlamiyor
Tekrardan teşekkür ederim cnm insllah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin rabbim bebislerimize
Valla benim kız hamile olduğumu başından beri biliyordu daha 5 haftalık hamileyken her önüne gelene benim erkek kardeşim var annenin karnında diyordu herkes bön bön bana bakıyordu 3-4 aylık hamileyim de saklıyormuşum gibi halbuki 5 haftalık kendim yeni öğrenmişim yaniM Marjib ben de özelde öğrendim canım…emilyinpariss bizde de hep bir kız bir erkek, arkadaşlarım çevrem, ben ve abim, eşim ve kız kardeşi Ve haklısın kızımda çene kısmım acayip kurumuştu, cildim değişmişti ki normalde karma bir cildim var , bunda cildim her zamankinden bir tık farklı, daha güzeldi, acaba dedim ama yine de insan duyana kadar emin olamıyor Allah sağ salim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah…ama doktor erkek deyince hafiften bir sızı hissettim kalbimde çünkü kızım, kız olsun istiyordu ama doktordan çıkarken erkek kardeşim olcak diye dans edişini görünce çok mutlu oldum, çocuk işte İnşallah ikisi de hayırlı evlat olur ve ömürleri boyunca birbirlerine sahip çıkıp, koruyup kollarlar, bir anne olarak tek dileğim bu
Evet ya böyle böyle doğacaklar belki tanisacaklarYaa maşallah anneler hisseder diyorlar ya doğru demek kiburada okurken aşırı duygulanıyorum sanki kendi bebeğimin cinsiyetini öğrenmişim gibi hissediyorum
Belki biz kaçımız burda birbirimizden habersiz karşılaştık bi yerlerde aklınıza geliyor mu hiç benim hep gelir buEvet ya böyle böyle doğacaklar belki tanisacaklar
Evet kızı olanlarin erkek erkeği olanlarin kızı olduğuna göre pamuk eller cebe isim tavsiyesi kızı olan arkadaşlarValla benim kız hamile olduğumu başından beri biliyordu daha 5 haftalık hamileyken her önüne gelene benim erkek kardeşim var annenin karnında diyordu herkes bön bön bana bakıyordu 3-4 aylık hamileyim de saklıyormuşum gibi halbuki 5 haftalık kendim yeni öğrenmişim yanidün de onuda götürdük yanımızda doktor erkek deyince kızım ben erkek demiştim ya zateeen dedi gülmekten öldük hepimiz kendisi ekimde 4 yaşını dolduracak Kumsal’ıma malum olmuş kardeşi demek
Olamaz mı olabilirBelki biz kaçımız burda birbirimizden habersiz karşılaştık bi yerlerde aklınıza geliyor mu hiç benim hep gelir bu
Evrene kötü enerji göndermeden güzel dualarla iyi şeyler düşünüp tadını çıkarmaya çalışmak en güzeli bence geriye baktığınız da kendinize sıkılarak günleri dar edip üzülmeyinBebege dair hiçbir sey hissetmiyorum ondan nedense hep kötüsünü düşünüyorum normalde de oyleyim maalesef endiseli biriyim
Belki biz kaçımız burda birbirimizden habersiz karşılaştık bi yerlerde aklınıza geliyor mu hiç benim hep gelir bu
Bende benzer durumdayım kesilmişti bi ara bulantim zofer yazdirmamistim doktora perisan oldum bi haftadır yine yazdırdım bugün aldım inşallah rahatlarım biraz gündüzleri cok iyiyim hatta bugün evimde yemek bile yaptım ama aksam olunca mahvoluyorum sanki gunduzki ben degilim
Ayyy çok bıcırık çok tatlı….Valla benim kız hamile olduğumu başından beri biliyordu daha 5 haftalık hamileyken her önüne gelene benim erkek kardeşim var annenin karnında diyordu herkes bön bön bana bakıyordu 3-4 aylık hamileyim de saklıyormuşum gibi halbuki 5 haftalık kendim yeni öğrenmişim yanidün de onuda götürdük yanımızda doktor erkek deyince kızım ben erkek demiştim ya zateeen dedi gülmekten öldük hepimiz kendisi ekimde 4 yaşını dolduracak Kumsal’ıma malum olmuş kardeşi demek
Leblebi ve çubuk kraker deneyin bende işe yarıyorVe siz 14.haftadasiniz, ben daha 11. Zaman geçmek bilmiyor. Bazen depresyondayim gitgide dibe doğru yol aliyorum gibi geliyor. Bu kadar zor olacagini hiç bilmiyordum
Zofer kaç mg kullaniyorsunuz? Aç karni mi aliyorsunuz benim gibi? Gunde iki tane mi?
Geceleri mideniz hem bulanip hem kaziniyor mu? Oyle oluyorsa ne yapiyorsunuz geçmesi için?
çok soru sordum, derdimden bilin lutfen
Allahim tez hafifletsin butun gebelik sorunlarimizi
gaviscon :) ama pembe olanı. ilk hamileliğimde şişelerce içtim. bunda da başladımKızlar benim aşırı midem yanıyor . Yaşayan ve çözümü olan var mı ?
sırtı dönük o yüzden anlamamışsınız :)
Yaaa ne güzel tesadüfevet bende düşündüm ama ilk oğlumda bu sitedeydim hatta admindim ismimi değiştirdim hala da 15 senedir görüştüğüm insanlar var biri ile yakın ortak arkadaşımız çıkmıştı değişik tesadüfler illa ki oluyor
Canım zaten 5 yıldır tetanoz olmadıysan 20. Haftalarda tetanoz aşısı için ararlar bi o zamana kadar gidersin dahaKızlar sağlık ocağına kayıt açtırdınız mı? Tüm tahlillerimi özelde yaptırdığım için sanırım onların sistemine düşmüyorum. O yüzden kimse aramadı beni. Açıkcası gitmeye üşengeçliğimden gidip sormadım da kaldı öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?