2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ultrasonlarınızda bebeğin kafasının bacaklarının neresi olduğunu anlayabiliyor musunuz tam?
Ya ultrason çekilirken doktor gösteriyo bak kafası bu eli bu yanıp sönen kalbi diye, o zaman görüyorum ama sonra verdiği ultrason resminde hiç bişey anlamıyorum benzetemiyorum ben de

Çok sağol canım , amiin İnşallah senin de kızın olur bu sefer o zaman, kız annesi olmak başka bir şey gerçekten, her kadının mutlaka bir kızı olmalı bence

Ya ultrason çekilirken doktor gösteriyo bak kafası bu eli bu yanıp sönen kalbi diye, o zaman görüyorum ama sonra verdiği ultrason resminde hiç bişey anlamıyorum benzetemiyorum ben de
O zaman normal benim de anlamamam.
Birazcık daha büyümelerini bekleyeceğiz galiba

Canım bebegim iyi mi diye endiseliyim hicbir sey hissetmiyorum sadece bas agrilarim mide bulantılarım var ins iyidir birde esim cuma gunu askere gidiyor duygusallastim iyice
Anladım canım, endişelenme lütfen..ben de öyleydim , üstelik benim ne mide bulantım ne de baş ağrım vardı, hamile değil gibiydim arada bir kasık rahim ağrısını saymazsak. Bugün tüm korkularım geçti, bebeğimi öyle hareketli bıcır bıcır görünce.. Eminim seninki de minnoş minnoş oturuyor şu an annesi eşin askerliği kısa dönem mi yapacak ? Askere gideceği için böyle oldun bence, o askerdeyken sen annenlerde mi kalacaksın, yalnız kalmazsan günler daha hızlı ve rahat geçer

Ins canim ins yok canim uzun dönem ben annemlerdeyim şuan esim çıkış işlemlerini hallediyor iste yarin gelecek yanima. Acikcasi acemi bitince yer ayarlayabilirse bende gidicem ya ayri kalmak istemiyorum anne baba yaninda olmak iyi de eş cok daha ayrı oluyot ya

Şimdiden Allah kavuştursun cnm, bebeğinle ilgili iyi düşün iyi olsun ins, eşinin de askerliğinin hamilelige denk gelmesi kötü olmuş ama nasip hersey, Allahın izniyle ins çabucak geçer sizin için zaman

Tabikii öyle, evlenince düzenin herşeyin başka oluyor ama bugünler de geçer güçlü ol, ayrıca bebeğin için güzel şeyler düşün, stres ve üzüntü onu da etkiler unutma

Bende benzer durumdayım kesilmişti bi ara bulantim zofer yazdirmamistim doktora perisan oldum bi haftadır yine yazdırdım bugün aldım inşallah rahatlarım biraz gündüzleri cok iyiyim hatta bugün evimde yemek bile yaptım ama aksam olunca mahvoluyorum sanki gunduzki ben degilim

Hayirli olsun canım ikisinide tatmış olacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…