2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet isteğe bağlıymış, doktorum önerdi, biraz reklamını yaptı da diyebilirimilk bebek ve tüp bebek olunca gözümüzden sakınıyoruz, doktor ne derse yapıyoruz

Masallah cnm ne guzel kilo almamışsın
Yarin güzel haberler alirsin insllah cnm bir paşa haberide senden duyariz inşllah
Çok heyecanlıyım canım en son 6+5 te görmüştüm bebeğimi, umarım her şey yolundadır bakalım kız mı erkek mi hiç de birşey hissetmiyorum cinsiyete dair, hayırlısı olsun senin kontrol ne zaman ? Cinsiyet belli oldu mu, bayramda çok takip edemedim burayı..

Evet isteğe bağlıymış, doktorum önerdi, biraz reklamını yaptı da diyebilirimilk bebek ve tüp bebek olunca gözümüzden sakınıyoruz, doktor ne derse yapıyoruz
Yaptırabildiğiniz sürece sıkıntı yok.
Sağ salim alın kucağınıza inşallah

Kızlar merhaba bu yurtdışı testini yaptıran var mı? Yaptıran varsa sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor?

Selam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuşbirazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
Geçmiş olsun. Sizin de inşallah yeni sağlıklı gebeliğiniz olur.
Hayırlı olsun
Ben yaptırdım. 10. haftadan sonra yapılabiliyor. Sonucunu bekliyoruz bakalım. Benim yaştan dolayı riskliydi.
Kızlar merhaba bu yurtdışı testini yaptıran var mı? Yaptıran varsa sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor?
10 günde çıkıyor ellerine ulaşınca. Çoğu firma Türkiye’de yapıyor artık. Bazıları yurtdışına gönderiyor.

Ys ozaman cok heycanli senin icin bebisin kocaman olmustur annesiben bayramdan once gitmistim cnm doktor ense kaliginligi için bayramdan sonra gel dedi cumartesi gitmeyi düşünüyorum insllah cinsiyeti soylerse ozamana öğrenirim diye umuyorum11+1 şuan cnm

yok canım şuana kadar olmadi ama vurulduğum gün üstüne oturamıyorum birde morarıyor.
Valla cnm 3 yada 4 gun bende ustune ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum ama bu sefer genc bir cocuktu yapan kocaman bir beze olustu insllah geçer
Morarma olmuyor cnm bende

Bende yaptırmayı düşünüyorum. Geçen yıl problemli hamilelik yaşadım. Ücret hakkında bilgi verme şansınız var mı?

Bende yaptırmayı düşünüyorum. Geçen yıl problemli hamilelik yaşadım. Ücret hakkında bilgi verme şansınız var mı?
3000 liradan 5000 liraya kadar değişen fiyatlar var. Ben doktorumun önerdiği firmaya yaptırdım. Yanlış sonuç çıkanlar da oluyormuş.

Anladım canım inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin şaka maka 3.ay bitiyor, sonra bir bakmışız herkes tek tek doğum yapmış

Merhaba kizlar şükür eve geldik baya yorucuydu yolculuk aktarmali olunca 5 saar bekledim havaalaninda .
Doktora randevu alicam ama once saglik ocaginda tsh baktiricam .
Nolur nolmaz devlette de takip dosyasi acayim dedim 4 agustisa ordan randevu aldim.
Ikinci cocukda kan uyuşmazlığı testi hangi haftada yapılıyor acaba ?

Selam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuşbirazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
Geçmiş olsun canım rabbim kolaylık versin inşallah

cinsiyet haberleri gelmeye başladı bir de oğluş geliyormuş çok sevindim emilyinpariss ben de devlette randevu bulamıyorum. tahliller için. özele de ne zmaana randevu alayım bilemedim gitmişken cinsiyet de öğrenirim. en son 10+5te gitmiştim 14 artı 15 artı gibi alsam görünür herhalde

İnşallah tertemiz gelir sonucu sağlıkla büyüsün bebişler, cinsiyeti de öğreneceksin değil mi bu testle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…