Evet isteğe bağlıymış, doktorum önerdi, biraz reklamını yaptı da diyebilirimBana henüz söylemedi doktor.
Yarın kontrolüm var belki bahseder ikili tarama testinden falan. Cinsiyeti henüz öğreneceğimi düşünmüyorum şahsen kesin birkaç hafta daha meraktan ölürüm
Bahsettiğiniz test sanırım isteğe bağlı bir test. Siz mi istemiştiniz?
Çok heyecanlıyım canım en son 6+5 te görmüştüm bebeğimi, umarım her şey yolundadırMasallah cnm ne guzel kilo almamışsın
Yarin güzel haberler alirsin insllah cnm bir paşa haberide senden duyariz inşllah
yok canım şuana kadar olmadi ama vurulduğum gün üstüne oturamıyorum birde morarıyor.Cnm beze oluyormu bayramda acilde yaptirdim kocaman bir beze olmus masaj yapıyorum gecmiyor
Yaptırabildiğiniz sürece sıkıntı yok.Evet isteğe bağlıymış, doktorum önerdi, biraz reklamını yaptı da diyebilirimilk bebek ve tüp bebek olunca gözümüzden sakınıyoruz, doktor ne derse yapıyoruz
Ayy amin canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımızaYaptırabildiğiniz sürece sıkıntı yok.
Sağ salim alın kucağınıza inşallah
Geçmiş olsun. Sizin de inşallah yeni sağlıklı gebeliğiniz olur.Selam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuşbirazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
Hayırlı olsunKızlarrrrrrr öğrendim erkekmişdarısı isteyen herkesin başınaaa inşallah kanama alanım küçülmüş ama hala varmış 2-3 haftaya anca geçer dedi başka sıkıntımız yok şuan için çok şükür
Ben yaptırdım. 10. haftadan sonra yapılabiliyor. Sonucunu bekliyoruz bakalım. Benim yaştan dolayı riskliydi.9. Haftadan sonra başladı bulantıBurda sizleri okurdum, bende niye yok derdim su içsem midemi kıvırıyor resmen.
haftaya ense kalınlığı için çağırdı doktorum, bir de kandan bakılan bir test varmış cinsiyet de öğreniliyormuş, onu da yaptıracağız inşallah. Biraz erken gibi geldi bana ama, sizler yaptırmış mıydınız kızlar
10 günde çıkıyor ellerine ulaşınca. Çoğu firma Türkiye’de yapıyor artık. Bazıları yurtdışına gönderiyor.Kızlar merhaba bu yurtdışı testini yaptıran var mı? Yaptıran varsa sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor?
Ys ozaman cok heycanli senin icin bebisin kocaman olmustur annesiÇok heyecanlıyım canım en son 6+5 te görmüştüm bebeğimi, umarım her şey yolundadırbakalım kız mı erkek mi hiç de birşey hissetmiyorum cinsiyete dair, hayırlısı olsun senin kontrol ne zaman ? Cinsiyet belli oldu mu, bayramda çok takip edemedim burayı..
Valla cnm 3 yada 4 gun bende ustune ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum ama bu sefer genc bir cocuktu yapan kocaman bir beze olustu insllah geçeryok canım şuana kadar olmadi ama vurulduğum gün üstüne oturamıyorum birde morarıyor.
Bende yaptırmayı düşünüyorum. Geçen yıl problemli hamilelik yaşadım. Ücret hakkında bilgi verme şansınız var mı?Geçmiş olsun. Sizin de inşallah yeni sağlıklı gebeliğiniz olur.
Hayırlı olsun
Ben yaptırdım. 10. haftadan sonra yapılabiliyor. Sonucunu bekliyoruz bakalım. Benim yaştan dolayı riskliydi.
10 günde çıkıyor ellerine ulaşınca. Çoğu firma Türkiye’de yapıyor artık. Bazıları yurtdışına gönderiyor.
3000 liradan 5000 liraya kadar değişen fiyatlar var. Ben doktorumun önerdiği firmaya yaptırdım. Yanlış sonuç çıkanlar da oluyormuş.Bende yaptırmayı düşünüyorum. Geçen yıl problemli hamilelik yaşadım. Ücret hakkında bilgi verme şansınız var mı?
Çok teşekkür ederim3000 liradan 5000 liraya kadar değişen fiyatlar var. Ben doktorumun önerdiği firmaya yaptırdım. Yanlış sonuç çıkanlar da oluyormuş.
Anladım canımYs ozaman cok heycanli senin icin bebisin kocaman olmustur annesiben bayramdan once gitmistim cnm doktor ense kaliginligi için bayramdan sonra gel dedi cumartesi gitmeyi düşünüyorum insllah cinsiyeti soylerse ozamana öğrenirim diye umuyorum 11+1 şuan cnm
Geçmiş olsun canım rabbim kolaylık versin inşallahSelam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuşbirazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
Ben de haftaya yaptıracağım, bir hafta 10 güne çıkar dedi doktorum. İnşallah tertemiz çıkar sonuçlarKızlar merhaba bu yurtdışı testini yaptıran var mı? Yaptıran varsa sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor?
İnşallah tertemiz gelir sonucuGeçmiş olsun. Sizin de inşallah yeni sağlıklı gebeliğiniz olur.
Hayırlı olsun
Ben yaptırdım. 10. haftadan sonra yapılabiliyor. Sonucunu bekliyoruz bakalım. Benim yaştan dolayı riskliydi.
10 günde çıkıyor ellerine ulaşınca. Çoğu firma Türkiye’de yapıyor artık. Bazıları yurtdışına gönderiyor.
11+2 tim bugün belli oldu erkekBen grupta çok aktif olamıyorum. Cinsiyet belli olanlar oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?