- 4 Eylül 2014
- 64
- 91
- 88
- 36
Açıkcası yanlış olan nedir tam anlayamıyor insan? bir kişinin tercihlerine saygı duymamak mı? yoksa kulaktan dolma bilgilerle insanları yargılmak mı? nedir yanlış olan?Bende görüyorum ve duyuyorum ama çok yanlış birde normal ve zorunlu sezaryene göre ücreti daha fazla oluyormuş sanırım
Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşSelam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuşbirazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
İnş cnm inş, bol bol dinleniyorum cnm zaten is falan yapmiyorum, işte bayram telaşında kıyafet almaya gittik, doktorum kan istedi oraya gittik, memlekete gittik babamin mezarı orda, biraz yoruldum ondan oldu ağrılarım, doktorum da aşırı olmadığı sürece sıkıntı yok diyor zaten, ins rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin insGüzel haberle gelmeyi nasip etsin rabbim cnm hic korkma hersey yolundadir inşllah
Evet cnm iki cocugumda boyle olmusmuydu hatirlamiyorum ama bu sanki biraz daha erken başladı.Bol bol dinlen cnm kendini yorma
Insllah hepimozde sağlıkla kucağımiza aldığımız gunleri gormeyi nasip etsin mevlam
Ben haftada bir yaptırıyorum.Kizlar proluton iğne yaptiran varmi?
İnşallah cnm inşallah. Rahatlayıp hamileliğin tadını çıkardığımız döneme gelelim artıkBenim halsizlik uyku durumum geçtiği için sabah alıyorum canım gece alınca etkisi öğlene geçmiş oluyor. Ama böyle etkisi akşama kadar sürüyor. Bırakmak istiyorum inşallah az daha rahatlayım içmicem inşallah kurtuluruz bir an evvel bulantılardan
Çok haklısınız, ilk doğumum sezeryan oldu,tercihim değildi mecbur kaldım.Merhaba güzel anneler ... uzun zamandır giremeyince oturdum kaçırdığım neresi varsa okudum çok muhteşem yazılar var.
Korkularınız, heyecanlarınız, meraklarınız... birde farklı bir ekip...
Normal , doğum sezeryan doğum .... inanın bu tamamen sizin tercihiniz olabilmeli. Size bu tercihi vermeyen yer den kaçın asıl. sizin bedeniniz ve bu kararı siz vermelisiniz. Normal doğum şöyle iyi , sezeryan puh kaka diye birşey yok. Sonrasında da hiç bir sıkıntısı yok. TErcihen sezeryan olmuş biri olarak, tercihen normal doğum arkadaşlara yapılan saygının aynısını hakediyorum. siz yüce annesiniz biz kötü mü? Korkan arkadaşlara sesleniyorum asla iki doğum şeklinde de korkacak birşey yok. Meleğiniz kucağınıza gelince herşey sadece geri de kalAn bir TERCİH.
Bende hafta bir yaptiriyorum cnm persembe gunu acilde yaptirdim yaptirdigim yerde kocaman beze oluşmuş sende oluyormu cnmBen haftada bir yaptırıyorum.
Hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla doğsun minik erkeğin canımKızlarrrrrrr öğrendim erkekmişdarısı isteyen herkesin başınaaa inşallah kanama alanım küçülmüş ama hala varmış 2-3 haftaya anca geçer dedi başka sıkıntımız yok şuan için çok şükür
asla eksik bir anne olmadın. muhteşem bir anne oldun hatta.Çok haklısınız, ilk doğumum sezeryan oldu,tercihim değildi mecbur kaldım.
Bu doğumum da sezeryan olacak yüksek ihtimalle. Normal doğum denemelisin diyen insanlar var etrafımda. .. Neden?
Eksik anne mi oldum ben şimdi? Normal doğum yaparsam kahraman mi olacağım? Hayır! Önemli olan anne ve bebeğin sağlığı, gerisi teferruat..
Ramzi teorisi tuttu mu canım ?Kızlarrrrrrr öğrendim erkekmişdarısı isteyen herkesin başınaaa inşallah kanama alanım küçülmüş ama hala varmış 2-3 haftaya anca geçer dedi başka sıkıntımız yok şuan için çok şükür
Yaa cok sevindim cnm hayirli uğurlu olsun pasan darisi bizlere olsun cnmKızlarrrrrrr öğrendim erkekmişdarısı isteyen herkesin başınaaa inşallah kanama alanım küçülmüş ama hala varmış 2-3 haftaya anca geçer dedi başka sıkıntımız yok şuan için çok şükür
yaaa.. Nasıl olacak böyle ben birde çalışıyorum..Allah yardımcımız olsun.Malesef bir rahatlama yok ilk günler gibiyim aksine geçecek diye beklerken 16 yi bekliyorum bakalım inşallah geçer
Bende prilam içiyorum ona rağmen böyleyim içmesem ne olur acaba daha hiç cesaret edemedim içmemeye.Benimde sabah oluyor ama geceden iki tane alıyorum bütün günüm rahat geçiyor. Gündüz bir kere aldım başımı yastıktan kaldiramadim.
Bulantı yapmasın diye vermiyorlar canım. Benim kanımda düşük, demir depoların boş,3 aydan sonra vereceğim hepsini zorlanma dedi doktorum.
10. Hafta pik yapıyor, şuan 12. Haftadayım prilam içmesem akşamı zor ediyorum henüz bi rahatlama yok maalesef
Çok üzgünüm, geçmiş olsun Rabbim tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Haftada bikaç fincan içiyorum ben günde 1 fincana kadsr serbest diye biliyorum
Canım benim de çatım müsait değildi, bebeğimin kg’sundan dolayı da sezaryen uygun gördü doktorum, önemli olan tabiki anne ve bebeğin sağlıklı olması…normal doğurunca rozet takmıyorlar ve daha iyi bir anne olmuyorsunÇok haklısınız, ilk doğumum sezeryan oldu,tercihim değildi mecbur kaldım.
Bu doğumum da sezeryan olacak yüksek ihtimalle. Normal doğum denemelisin diyen insanlar var etrafımda. .. Neden?
Eksik anne mi oldum ben şimdi? Normal doğum yaparsam kahraman mi olacağım? Hayır! Önemli olan anne ve bebeğin sağlığı, gerisi teferruat..
Masallah cnm ne guzel kilo almamışsınKızlar 1 aydır evimde değildim, kayınvalidemdeydim , dün evime geldim çok şükür ve neyseki o kadar iştahlı yememe rağmen kg almamışımyarın da randevumuz var , belki cinsiyeti de söyler doktorum görebilirse 11+5 olacağız yarın..
Benim agzim hep zehir gibi şekerli yesemde.bulantim hic yoktu 11.haftada basladi ara ara suan yokluyir genelde bas agrim oldugu icin midem bulanmiyor birde o olmasin☹Kızlar yemeklerden sonra bulantiniz oluyor mu?ağzımda çok garip bir tat oluyor mu? O tat olmasın diye ve olduğunda napiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?