2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende görüyorum ve duyuyorum ama çok yanlış birde normal ve zorunlu sezaryene göre ücreti daha fazla oluyormuş sanırım
Açıkcası yanlış olan nedir tam anlayamıyor insan? bir kişinin tercihlerine saygı duymamak mı? yoksa kulaktan dolma bilgilerle insanları yargılmak mı? nedir yanlış olan?

Selam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuşbirazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş

İnş cnm inş, bol bol dinleniyorum cnm zaten is falan yapmiyorum, işte bayram telaşında kıyafet almaya gittik, doktorum kan istedi oraya gittik, memlekete gittik babamin mezarı orda, biraz yoruldum ondan oldu ağrılarım, doktorum da aşırı olmadığı sürece sıkıntı yok diyor zaten, ins rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin ins

Merhaba güzel anneler ... uzun zamandır giremeyince oturdum kaçırdığım neresi varsa okudum çok muhteşem yazılar var.
Korkularınız, heyecanlarınız, meraklarınız... birde farklı bir ekip...
Normal , doğum sezeryan doğum .... inanın bu tamamen sizin tercihiniz olabilmeli. Size bu tercihi vermeyen yer den kaçın asıl. sizin bedeniniz ve bu kararı siz vermelisiniz. Normal doğum şöyle iyi , sezeryan puh kaka diye birşey yok. Sonrasında da hiç bir sıkıntısı yok. TErcihen sezeryan olmuş biri olarak, tercihen normal doğum arkadaşlara yapılan saygının aynısını hakediyorum. siz yüce annesiniz biz kötü mü? Korkan arkadaşlara sesleniyorum asla iki doğum şeklinde de korkacak birşey yok. Meleğiniz kucağınıza gelince herşey sadece geri de kalAn bir TERCİH.

Kizlar proluton iğne yaptiran varmi?
Ben haftada bir yaptırıyorum.
İnşallah cnm inşallah. Rahatlayıp hamileliğin tadını çıkardığımız döneme gelelim artık

Çok haklısınız, ilk doğumum sezeryan oldu,tercihim değildi mecbur kaldım.
Bu doğumum da sezeryan olacak yüksek ihtimalle. Normal doğum denemelisin diyen insanlar var etrafımda. .. Neden?
Eksik anne mi oldum ben şimdi? Normal doğum yaparsam kahraman mi olacağım? Hayır! Önemli olan anne ve bebeğin sağlığı, gerisi teferruat..

Hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla doğsun minik erkeğin canım

asla eksik bir anne olmadın. muhteşem bir anne oldun hatta.
Normal doğumu bu kadar büyüten insanların acısını da sen çekmeyeceksin tabiki. hiç lafınızı esirgemeyin.

Ramzi teorisi tuttu mu canım ? kanama alanının küçülmesi de çok iyi

mayaaaa canım bebeğini kaybetmene çok üzüldüm, inşallah çabuk atlatırsın…başın sağ olsun ve umarım tekrar hamile kalırsın ve sağlıklı bit gebelik olur bu sefer

Yaa cok sevindim cnm hayirli uğurlu olsun pasan darisi bizlere olsun cnm kanama alani bol bol dinlen cnm benimki oyle gecti

Kızlar 1 aydır evimde değildim, kayınvalidemdeydim , dün evime geldim çok şükür ve neyseki o kadar iştahlı yememe rağmen kg almamışım yarın da randevumuz var , belki cinsiyeti de söyler doktorum görebilirse 11+5 olacağız yarın..

Bende prilam içiyorum ona rağmen böyleyim içmesem ne olur acaba daha hiç cesaret edemedim içmemeye.

Canım benim de çatım müsait değildi, bebeğimin kg’sundan dolayı da sezaryen uygun gördü doktorum, önemli olan tabiki anne ve bebeğin sağlıklı olması…normal doğurunca rozet takmıyorlar ve daha iyi bir anne olmuyorsun ve yalnız değilsin

Masallah cnm ne guzel kilo almamışsın
Yarin güzel haberler alirsin insllah cnm bir paşa haberide senden duyariz inşllah

Kızlar yemeklerden sonra bulantiniz oluyor mu?ağzımda çok garip bir tat oluyor mu? O tat olmasın diye ve olduğunda napiyorsunuz
Benim agzim hep zehir gibi şekerli yesemde.bulantim hic yoktu 11.haftada basladi ara ara suan yokluyir genelde bas agrim oldugu icin midem bulanmiyor birde o olmasin☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…