Malesef bir rahatlama yok ilk günler gibiyim aksine geçecek diye beklerken 16 yi bekliyorum bakalım inşallah geçerGünaydın Arkadaşlar 10+2 olduk ama benim mide bulantılarım tırmanışa geçti geçer diye beklerken birkaç gündür artık kusmaya da başladım.Tüm hamilelik böyle gider diye ödüm kopuyor.Sizin mide bulantılarınız nasıl özellikle 12 haftaya erişmiş ve geçmiş anneler.
Gecmis olsun canım Allah yerini en güzel şekilde doldursun üzülme lütfenSelam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuşbirazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
Benimde sabah oluyor ama geceden iki tane alıyorum bütün günüm rahat geçiyor. Gündüz bir kere aldım başımı yastıktan kaldiramadim.Ben sabah alıyorum gece zaten bulantım olmuyor canım kahvaltıdan sonra başlıyor öncesinde alınca rahatlatıyor
Bulantı yapmasın diye vermiyorlar canım. Benim kanımda düşük, demir depoların boş,3 aydan sonra vereceğim hepsini zorlanma dedi doktorum.İyi aksamlar kizlar. Gittigim doktor bana multivitamin vermedi kanim dusuktu hic ilac vermedi. Hepsini 3 aydan sonra vercem dedi. Suan sadece folik asit iciyorum. Ama asiri halsizim yarinise nasil gitcem onu düşünüyorum. Belki vitami icseydim biraz gucum kuvvetim yerinde olurmuydu bilemedim ya.
10. Hafta pik yapıyor, şuan 12. Haftadayım prilam içmesem akşamı zor ediyorum henüz bi rahatlama yok maalesefGünaydın Arkadaşlar 10+2 olduk ama benim mide bulantılarım tırmanışa geçti geçer diye beklerken birkaç gündür artık kusmaya da başladım.Tüm hamilelik böyle gider diye ödüm kopuyor.Sizin mide bulantılarınız nasıl özellikle 12 haftaya erişmiş ve geçmiş anneler.
Çok üzgünüm, geçmiş olsun Rabbim tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Selam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuşbirazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
Haftada bikaç fincan içiyorum ben günde 1 fincana kadsr serbest diye biliyorumKızlar aranızda türk kahvesi, dibek kahvesi gibi şeyler icen var mı?
Hiç yaşamadım böyle bir durum sadece arada kramp gibi sancılarım oluyor.Günaydın kızlar.
Yine göbek deliğimin arkasından birisi çekiyor gibi hissediyorum var mı böyle hisseden
Canım çok geçmişolsun. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Sağlıklı olmayan gebelikler düşükle sonuçlanırmış üzme kendini. İnşallah hayırlı bir zamanda sağlıklı hamilelik yaşarsın...Selam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuşbirazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
Iyim cnm şükür bu günümüzde akşamları bulanti ile geciriyorum
Benim de hamileliğin başından beri arada birisi içerden çekiyor gibi hissediyorum.Hiç yaşamadım böyle bir durum sadece arada kramp gibi sancılarım oluyor.
Canim cok gecmis olsun cok üzüldümSelam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuşbirazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
Benim halsizlik uyku durumum geçtiği için sabah alıyorum canım gece alınca etkisi öğlene geçmiş oluyor. Ama böyle etkisi akşama kadar sürüyor. Bırakmak istiyorum inşallah az daha rahatlayım içmicem inşallah kurtuluruz bir an evvel bulantılardanBenimde sabah oluyor ama geceden iki tane alıyorum bütün günüm rahat geçiyor. Gündüz bir kere aldım başımı yastıktan kaldiramadim.
Canım göbek deliğimde öyle birşey olmuyor da. Koltukta otururken aniden ayağa kalkıyorum ya sağ ya da sol kasığıma birşey batıyor resmen 3 4 saniye sürüyor baskı. Onun dışında kasık ağrım falan yok. Kasık ağrısı olmaması normaldir inşallahGünaydın kızlar.
Yine göbek deliğimin arkasından birisi çekiyor gibi hissediyorum var mı böyle hisseden
Canım 13 e girmeden kesilir kurtulursun inşallahMalesef bir rahatlama yok ilk günler gibiyim aksine geçecek diye beklerken 16 yi bekliyorum bakalım inşallah geçer
Aniden kalkıldığında o tarz batmalar falan oluyor. Normal diye duymuştum.Canım göbek deliğimde öyle birşey olmuyor da. Koltukta otururken aniden ayağa kalkıyorum ya sağ ya da sol kasığıma birşey batıyor resmen 3 4 saniye sürüyor baskı. Onun dışında kasık ağrım falan yok. Kasık ağrısı olmaması normaldir inşallah
Cok üzüldüm cnm, rabbim sabır versin ins, baktım msjlarina kesen az buyuyomus, malesef aynı şey başıma geldi, olumsuz konuşmak istemediğim için yazmadim, moralin bozulur diye ama malesef genelde düşükle sonuçlanıyor, benim meleğimSelam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuşbirazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
Yazmadın ne zamandır, nasil gidiyor cnm? Benimde akşamları oluyor bulantiIyim cnm şükür bu günümüzde akşamları bulanti ile geciriyorum
Sen nasilsin cnm
Evet kuzum çok aktif olamıyorum kanamam gecti cok şükür ayakta olunca sadece kasik ve bel agrisi oluyor cnmYazmadın ne zamandır, nasil gidiyor cnm? Benimde akşamları oluyor bulanti
Canım çok çok geçmiş olsun, kendine iyi bak toparlan ki sağlığına yeniden kavuşabilesin, bi teselli yazmak çok zor ama Allah'tan gelene yapacak bişey yokSelam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuşbirazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
Bulantilarim akşam oluyor cnm daha cok öğürme geliyor rahatsız edici ama sağlıklı olsun da bebeğim herşeye deger, cok şükür daha iyi gidiyor kontrollerim ama insan yine korkuyor, cuma kontrolüm var bakalım ins herşey yolundadir. Sevindim kanamanin geçmesine, sorma bende bayram telaşından ayakta fazla kaldım kasık bel ağrım oldu, eşim benden pimpirikli, normal diyorum, endiseleniyor, beni de endişelendiriyorEvet kuzum çok aktif olamıyorum kanamam gecti cok şükür ayakta olunca sadece kasik ve bel agrisi oluyor cnm
Sen nasilsin cnm nasil gidiyor hamilelik biraz daha rahatladin mi?
Güzel haberle gelmeyi nasip etsin rabbim cnm hic korkma hersey yolundadir inşllahBulantilarim akşam oluyor cnm daha cok öğürme geliyor rahatsız edici ama sağlıklı olsun da bebeğim herşeye deger, cok şükür daha iyi gidiyor kontrollerim ama insan yine korkuyor, cuma kontrolüm var bakalım ins herşey yolundadir. Sevindim kanamanin geçmesine, sorma bende bayram telaşından ayakta fazla kaldım kasık bel ağrım oldu, eşim benden pimpirikli, normal diyorum, endiseleniyor, beni de endişelendiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?