Cok sevindim canım senin adına insallah azalarak geçer bundan sonra daCanım bende 9. Haftayı doldurdum. Ben 1 ay çektim yataktan çıkamadım. Bulantı üzerine halsizlik insanı yatırıyor. Halsizliğim azalınca bulantı katlanılır oldu. Bir nebze azaldı canım tamamen bitmedi ama çok şükür yemek yiyebiliyorum mutfağa girip yemek yapabiliyorum. Geçen haftalarda ağzıma lokma koyamuyordum. Allahım tez zamanda hepimize sağlık versin. Hasta gibiydim resmen
Yok canım hiç bi zararı yok doktorum onermistiBende akşamları kötü oluyorum ya Gündüz yine idare ediyorum bi şekilde, aksam üzeri naneli şekere sardım su sira acaba bi zararı olur mu ki biliyor musun cnm
Valla ben sabah bi uyanıyorum yastığa terden kafamın izi çıkmış hemen soyunup klimalı odaya geçip uykuya orda devam ediyorum yoksa Çatlıcam sıcaktan nefes alınmıyor ya ben kızımdayken son aylarım yaza geliyordu böyle sıcak görmedim son aylarımda bile bu sene hava çok bunaltıcı benceBen yatamıyorum bu sıcakta. Bugün plajda biraz serinledim. Akşam yemek sonrası da 20 dk yürüyüş yaptık sahilde.Ev cehennem gibi. Sabah bile sıcağa uyanıyorum ateş basması ile.
ama genel itibariyle kendimi yormuyorum.
Aa kalçalarınız dolduysa kızınız olacak galiba öyle derler genelde benimde kızımda kalçalarım çok genişlemiştiBen ikisindede bacaktan mideye kadar olan korse giydim kirk gun boyunca. Cok zor oluyo ama hic cikarmadim karnim hic kalmamisti. Tabi onlarda hem zayiftim hemde altinci ayda karnim cikmisti bunda daha iki ayliktan cikti karnim alti aylik gibiyim devamli kustugum halde. Arkam yanlarim vedi aldi arti kilo vermisim cok degisik valla. Saglicakla aliriz kucagimiza insaAllah. Oglanlarda çillenmistim. Cirkinlesmistim. Bunda yuzume nur inmis gibi mubarek goren guzellesmissin diyo ki yuzumde ergenlikte bile cikmayan sivilceler doldu yani 34 yasimda ilk defa sivilce gordum
Bende oyle diyecektim A AnnemAnnemm benimde kalcalarim cok dolu ve kiz dedi doktor yüzüm ay parçası gibi ama eski halimden bile güzel geliyor gözümeAa kalçalarınız dolduysa kızınız olacak galiba öyle derler genelde benimde kızımda kalçalarım çok genişlemişti
Yazlıkta klima olsa keşkeValla ben sabah bi uyanıyorum yastığa terden kafamın izi çıkmış hemen soyunup klimalı odaya geçip uykuya orda devam ediyorum yoksa Çatlıcam sıcaktan nefes alınmıyor ya ben kızımdayken son aylarım yaza geliyordu böyle sıcak görmedim son aylarımda bile bu sene hava çok bunaltıcı bence
Aslında kız bebekler annenin güzelliğini alır derler ben çok sivilcelenmiştim kızımda ama hepsi bi tür inanış tabiki yalnız şu kalça işine inanıyorumBende oyle diyecektim A AnnemAnnemm benimde kalcalarim cok dolu ve kiz dedi doktor yüzüm ay parçası gibi ama eski halimden bile güzel geliyor gözüme
Evde olanlarda evden tiksiniyor bence evde olmamanız iyi olmuş eve geçince toparlamış olursunuz. Ben et kokusu Falan almadım hiç evden çıkmadım ama alsaydım bende kötü olurdum muhtemelenGunaydin kizlar.
Dün et kokusundan cok kötü oldum ogurmekten kasiklarim agriyor.
Köy yeri mersin bide sıcak her gelen et kokuyordu hala burnumda o koku midem cok kötü.
Oglumda da 11 haftadan sonra baya kötü olmuştum buda oyle galiba.
Birde artik evimi ozledim 50 gundur evde degiloz.
Cok korkuyorum ben de canim, hatta korkumdan esimle birlikte yazliga gitmedim, akrabalar kalabalik olacak, yurtdisindan bile gelen olacak diyeKızlar covid vakaları artış gösteriyor inanılmaz..kesin yakında karantina günleri başlıyor…böyle olacağı belliydi. Alişan’ın da kardeşi vefat etmiş covid’den, daha 41 yaşındaymış, 2 de kızı varmış , genç ölümler çok üzücü…dikkatli olalım biz de , ben hala kayınvalidemlerdeyim, Trabzon’da. Evime dönünce ilk işim aşı olmak olacak, biontech. Siz aşı olmayı düşünüyor musunuz ? Bana doktorum 3 ay geçtikten sonra biontech ol bence demişti, önermişti.
Bende 29unda gidicem doktora sorucam bende aşı olcam hangisini derse doktor.12+5 oluyorum zaten az kalmış oluyor.tek şey biontech yan etki yapıyormuş bazılarına ates falan bir iki gün sıkıntı imiş.benim bunye zaten zayıf ondan tırsıyorum tek hamile olmasam direk biontech olurdum doktor sinovac derse onu olucamKızlar covid vakaları artış gösteriyor inanılmaz..kesin yakında karantina günleri başlıyor…böyle olacağı belliydi. Alişan’ın da kardeşi vefat etmiş covid’den, daha 41 yaşındaymış, 2 de kızı varmış , genç ölümler çok üzücü…dikkatli olalım biz de , ben hala kayınvalidemlerdeyim, Trabzon’da. Evime dönünce ilk işim aşı olmak olacak, biontech. Siz aşı olmayı düşünüyor musunuz ? Bana doktorum 3 ay geçtikten sonra biontech ol bence demişti, önermişti.
Kizimda bana doktorum yasaklamıştı kahveyi, sakızı bende denicem yarın alayım, valla denemedik şey kalmadı bulantı icin
[/QUOTEFalim naneli sakızı deneyin. Ben onu kullaniyorimKizimda bana doktorum yasaklamıştı kahveyi, sakızı bende denicem yarın alayım, valla denemedik şey kalmadı bulantı icin
Ben olmayayım diyordum ama bilemedim cok arttı vakalar ve kimse maske takmıyor tam biz toparlanıp ortaya cikacagimizda artıyor vakalar Ben kendimi korumayı kimseyle gorusmemeyi düşünüyorum bilmiyorum nasıl olacak ama aşı olmaktan da korkuyorum zaten stres yaşadım şimdiye kadar bebeğe ne etkisi var cok fazla çalışma yapılmamış halaKızlar covid vakaları artış gösteriyor inanılmaz..kesin yakında karantina günleri başlıyor…böyle olacağı belliydi. Alişan’ın da kardeşi vefat etmiş covid’den, daha 41 yaşındaymış, 2 de kızı varmış , genç ölümler çok üzücü…dikkatli olalım biz de , ben hala kayınvalidemlerdeyim, Trabzon’da. Evime dönünce ilk işim aşı olmak olacak, biontech. Siz aşı olmayı düşünüyor musunuz ? Bana doktorum 3 ay geçtikten sonra biontech ol bence demişti, önermişti.
Ben doğum yapana kadar olmayacağım korkuyorum kendim için değil karnımdaki bebek için aşılar yeni ileride bi tepkiye yol açar mı açmaz mı kimse bilemez bunu onu riske atamam doğum sonrası olurum diye düşünüyorumKızlar covid vakaları artış gösteriyor inanılmaz..kesin yakında karantina günleri başlıyor…böyle olacağı belliydi. Alişan’ın da kardeşi vefat etmiş covid’den, daha 41 yaşındaymış, 2 de kızı varmış , genç ölümler çok üzücü…dikkatli olalım biz de , ben hala kayınvalidemlerdeyim, Trabzon’da. Evime dönünce ilk işim aşı olmak olacak, biontech. Siz aşı olmayı düşünüyor musunuz ? Bana doktorum 3 ay geçtikten sonra biontech ol bence demişti, önermişti.
Bende dün biraz bir şeyler okudum moralim bozuldu baktım kafamda kuracağım vazgeçtim okumaktan testin amacını falan okudum eşimle yaptırmayacağız buna karar verdik inşallah herkes den güzel haberler alırızGünaydın kızlar umarım herkes iyidir, yavaş yavaş düzelmeler başlarbayramdan sonra büyük ihtimalle ikili tarama testi furyamız başlayacak, benim 2 Ağustos randevum, ama şimdiden stres yapıyorum, bu test sonuçları çok kafa karıltırabiliyormuş, inşallah hepimizin sonuçlar güzel çıkar bi de ense kalınlığı ultrasonunu doktor kendisi bakmıyormuş radyolojiye göndericez seni dedi, acaba o ayrıntılıysa cinsiyet de belli olmaz mı
Bende aşı olmak istemiyorumBen doğum yapana kadar olmayacağım korkuyorum kendim için değil karnımdaki bebek için aşılar yeni ileride bi tepkiye yol açar mı açmaz mı kimse bilemez bunu onu riske atamam doğum sonrası olurum diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?