2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cok sevindim canım senin adına insallah azalarak geçer bundan sonra da

Valla ben sabah bi uyanıyorum yastığa terden kafamın izi çıkmış hemen soyunup klimalı odaya geçip uykuya orda devam ediyorum yoksa Çatlıcam sıcaktan nefes alınmıyor ya ben kızımdayken son aylarım yaza geliyordu böyle sıcak görmedim son aylarımda bile bu sene hava çok bunaltıcı bence

Aa kalçalarınız dolduysa kızınız olacak galiba öyle derler genelde benimde kızımda kalçalarım çok genişlemişti

Aa kalçalarınız dolduysa kızınız olacak galiba öyle derler genelde benimde kızımda kalçalarım çok genişlemişti
Bende oyle diyecektim A AnnemAnnemm benimde kalcalarim cok dolu ve kiz dedi doktor yüzüm ay parçası gibi ama eski halimden bile güzel geliyor gözüme

Yazlıkta klima olsa keşke . Yaşlılar idare ediyor

Bende oyle diyecektim A AnnemAnnemm benimde kalcalarim cok dolu ve kiz dedi doktor yüzüm ay parçası gibi ama eski halimden bile güzel geliyor gözüme
Aslında kız bebekler annenin güzelliğini alır derler ben çok sivilcelenmiştim kızımda ama hepsi bi tür inanış tabiki yalnız şu kalça işine inanıyorum gerçekten kız çocuklarda kalça ve basen hemen fırtlıyorr sağlıklı olsunlar inşallah

Gunaydin kizlar.
Dün et kokusundan cok kötü oldum ogurmekten kasiklarim agriyor.
Köy yeri mersin bide sıcak her gelen et kokuyordu hala burnumda o koku midem cok kötü.
Oglumda da 11 haftadan sonra baya kötü olmuştum buda oyle galiba.
Birde artik evimi ozledim 50 gundur evde degiloz.

Günaydın kızlar umarım herkes iyidir, yavaş yavaş düzelmeler başlar bayramdan sonra büyük ihtimalle ikili tarama testi furyamız başlayacak, benim 2 Ağustos randevum, ama şimdiden stres yapıyorum, bu test sonuçları çok kafa karıltırabiliyormuş, inşallah hepimizin sonuçlar güzel çıkar bi de ense kalınlığı ultrasonunu doktor kendisi bakmıyormuş radyolojiye göndericez seni dedi, acaba o ayrıntılıysa cinsiyet de belli olmaz mı

Evde olanlarda evden tiksiniyor bence evde olmamanız iyi olmuş eve geçince toparlamış olursunuz. Ben et kokusu Falan almadım hiç evden çıkmadım ama alsaydım bende kötü olurdum muhtemelen

Kızlar covid vakaları artış gösteriyor inanılmaz..kesin yakında karantina günleri başlıyor… böyle olacağı belliydi. Alişan’ın da kardeşi vefat etmiş covid’den, daha 41 yaşındaymış, 2 de kızı varmış , genç ölümler çok üzücü…dikkatli olalım biz de , ben hala kayınvalidemlerdeyim, Trabzon’da. Evime dönünce ilk işim aşı olmak olacak, biontech. Siz aşı olmayı düşünüyor musunuz ? Bana doktorum 3 ay geçtikten sonra biontech ol bence demişti, önermişti.

Cok korkuyorum ben de canim, hatta korkumdan esimle birlikte yazliga gitmedim, akrabalar kalabalik olacak, yurtdisindan bile gelen olacak diye esim dondugundd ya pcr testi ya da 1 hafta karantinada kalacak baska bir evde. bu kadar dikkat edip yakalanmak cok aci olur. Asiyi dusunmuyordum ama artik dusunmeye baslayacagim sanirim, 27sinde kontrolum var, danisacagim doktora karantinalara alistik, aslinda bizim icin daha rahat olur karantina, cunku bu durumda herkes geziyor tozuyor ve gorusmek durumunda kaldigimiz insanlar muhakkak oluyor. Sokakta zaten herkes maskesiz!!! Ben kendimi cok zor durumda hissediyorum, herkes korunmayi birakmis, asiri dikkatsiz... Ben asisiz ve hamile halimle ekstra ozen gostermeye calissam da nafile.. markette bile maskeler cenede ya da burunlar disarda

Bende 29unda gidicem doktora sorucam bende aşı olcam hangisini derse doktor.12+5 oluyorum zaten az kalmış oluyor.tek şey biontech yan etki yapıyormuş bazılarına ates falan bir iki gün sıkıntı imiş.benim bunye zaten zayıf ondan tırsıyorum tek hamile olmasam direk biontech olurdum doktor sinovac derse onu olucam

Ben olmayayım diyordum ama bilemedim cok arttı vakalar ve kimse maske takmıyor tam biz toparlanıp ortaya cikacagimizda artıyor vakalar Ben kendimi korumayı kimseyle gorusmemeyi düşünüyorum bilmiyorum nasıl olacak ama aşı olmaktan da korkuyorum zaten stres yaşadım şimdiye kadar bebeğe ne etkisi var cok fazla çalışma yapılmamış hala

Biz bağış yaptik eve et falan gelmediği icin et kokusundan muaf oldum vaka sayılarında ki artis tedirgin edici. Doktorum bana hic bir asiyi onermedi. Hamilelikten sonra dedi. Bende oyle yapmayi düşünüyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda Herkese hayırlı bayramlar bu arada. İnsallah bi daha ki kurban bayramini bebislerimiz kucagimizda olacak sekilde icra ederiz

Ben doğum yapana kadar olmayacağım korkuyorum kendim için değil karnımdaki bebek için aşılar yeni ileride bi tepkiye yol açar mı açmaz mı kimse bilemez bunu onu riske atamam doğum sonrası olurum diye düşünüyorum

Bende dün biraz bir şeyler okudum moralim bozuldu baktım kafamda kuracağım vazgeçtim okumaktan testin amacını falan okudum eşimle yaptırmayacağız buna karar verdik inşallah herkes den güzel haberler alırız

Bende aşı olmak istemiyorum etrafım deli muamelesi yapıyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…