2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Anladım canım inşallah olmaz hepimiz sağ Salim alırız kucağımıza bu stresli zamanlar çok yoruyor beyin olarak bizi banada kendini yorma ağır iş yapma süpürge açma günde 3 defa yarım saatten uzan dedi ama ben işte abarttım panda gibi yapıştım hiç kalkmıyorum gözüm korkuyor niyeyse

İçeride yoksa çok iyi değil mi başka bi yerden geliyor demekki eski kan falan o zaman sendeki. İnşallah hemen geçer şu dönemler ya valla kafayı yicem artık sıkıntıdan
Evet canım o yüzden kötü bi kanama değil oyle eski kan gibi de değil rengi perinatologa gitmiştim ilkinde orada hassasiyetten rahim çevresinde kılcal damar patlar o bile yapabilir senin kanamani korkacak bi kanaman yok demişlerdi

iyi bayramlar, ben bugün iğne için ciktim birde doktor kontrolü için çıkıyorum onun dışında tam 3 haftadır yatiyorum Senin kanama alanın sadece ultrasonda mi gozukuyor, gelen bir kanaman var mi?

iyi bayramlar, ben bugün iğne için ciktim birde doktor kontrolü için çıkıyorum onun dışında tam 3 haftadır yatiyorum Senin kanama alanın sadece ultrasonda mi gozukuyor, gelen bir kanaman var mi?
Ultrasonda gözüktü sadece canım gelen bir kanamam yok çok şükür şuan için, ben 1.5 aydır yatıyorum ama daha önce düşük yaptığım için kendi korkumdan bide çikolata kistim var diye çok nadir çıkardım dışarı zaten şimdilerde çıkarım diye düşünürken geçen hafta kanama alanı olduğunu öğrendim 8 gündürde onun için yatıyorum

Kızlar çok şükür bulantılarım hafifledi ayağa kalktım . Yat yat ne zordu başımı kaldıramıyordum inşallah hepimiz çabucak rahatlarız. Bu arada İyi Bayramlar
Yaaa ne güzel aman maşallah diyelim kaçıncı haftadasın bende bugün iyi gibiyim ama iyiyim demeye korkuyorum bi arada mola veriyor sanki bi anda tekrar başlıyor benim yine yataktan çıkamıyorum sonra inş senin tamamen geçmiştir bende bugün 10 hafta oldum inş

Bende çok iyiydim ya geçti diyordum gündüz yiyip içiyorum cok guzel aksam 9 dan sonra mahvoluyorum ilk günler gibi ilac falan atmamışım gibi kusuyorum 3 gundur

Allah kiz seni çık hava al guzelce balkona benim midem evde daha cok bulaniyor balkonda yiyorum yemeklerimi iyi geliyor bana
Pis heryer toz ya çıkasım gelmiyo yardım eden kimse yok yanımda tekim eşimde hiç pislikten rahatsız olup bi süpürge açmaz yani balkon teras falan hep toz bende yerimde yuvarlanıyorum tünedim iyice

Bende çok iyiydim ya geçti diyordum gündüz yiyip içiyorum cok guzel aksam 9 dan sonra mahvoluyorum ilk günler gibi ilac falan atmamışım gibi kusuyorum 3 gundur
Hadi yaaa demekki 12 hafta gelmeden sevinmeyelim geçti diye iyi günümüzün tadını çıkaralım benim diğer iki hamileliğim daha berbattı günde 20 kez kustuğum oluyordu artık zayıflık ve halsizlikten ayağa kalkamıyordum şükür bunda prilama başladığımdan beri az kusuyorum diğerlerinde azalma olmadan 12 de bıçak gibi kesilmişti

Canım bende 9. Haftayı doldurdum. Ben 1 ay çektim yataktan çıkamadım. Bulantı üzerine halsizlik insanı yatırıyor. Halsizliğim azalınca bulantı katlanılır oldu. Bir nebze azaldı canım tamamen bitmedi ama çok şükür yemek yiyebiliyorum mutfağa girip yemek yapabiliyorum. Geçen haftalarda ağzıma lokma koyamuyordum. Allahım tez zamanda hepimize sağlık versin. Hasta gibiydim resmen

Bende akşamları kötü oluyorum ya Gündüz yine idare ediyorum bi şekilde, aksam üzeri naneli şekere sardım su sira acaba bi zararı olur mu ki biliyor musun cnm

Tüh canım ya çok kötü vallahi seni anlayabiliyorum Allah yardımcın olsun benim şükür bu hamileliğim az kusmalı ama daha hiç yemek yapmadım 5 haftadır yemek pişerken bile kokusuna kusuyorum bence en güzeli çorba kayınvalidem geldi sağolsun o halletti hep keşke yardım edebilecek birileri olsa sana başkasının yaptığını yemek daha kolay İnan ki inş tekrar çoğalmadan azalarak gider senin ki de

Bende akşamları kötü oluyorum ya Gündüz yine idare ediyorum bi şekilde, aksam üzeri naneli şekere sardım su sira acaba bi zararı olur mu ki biliyor musun cnm
Be de aynen... Bir sabah kahvaltidan sonra birde akşamüstü...sabahları türk kahvesi sakizla bastiriyorum

Benim de eşim hazırlıyor çoğunlukla canım ama ben yeter ki iyi olayım yaparım zaten hiçbirimiz iyi hissederken boş boş yatamayız annelik böyle birşey inşallah hepimizin geçsin canım benim

Be de aynen... Bir sabah kahvaltidan sonra birde akşamüstü...sabahları türk kahvesi sakizla bastiriyorum
Kizimda bana doktorum yasaklamıştı kahveyi, sakızı bende denicem yarın alayım, valla denemedik şey kalmadı bulantı icin

Ben yatamıyorum bu sıcakta. Bugün plajda biraz serinledim. Akşam yemek sonrası da 20 dk yürüyüş yaptık sahilde .Ev cehennem gibi. Sabah bile sıcağa uyanıyorum ateş basması ile.
ama genel itibariyle kendimi yormuyorum.

Benimde midem kötü kusucak gibi oluyorum ama hiç kusmadım kilo almayıds hiç istemiyorum doğumdan sonra genişleyen karın sarkma yapıyor mu acaba
Ben ikisindede bacaktan mideye kadar olan korse giydim kirk gun boyunca. Cok zor oluyo ama hic cikarmadim karnim hic kalmamisti. Tabi onlarda hem zayiftim hemde altinci ayda karnim cikmisti bunda daha iki ayliktan cikti karnim alti aylik gibiyim devamli kustugum halde. Arkam yanlarim vedi aldi arti kilo vermisim cok degisik valla. Saglicakla aliriz kucagimiza insaAllah. Oglanlarda çillenmistim. Cirkinlesmistim. Bunda yuzume nur inmis gibi mubarek goren guzellesmissin diyo ki yuzumde ergenlikte bile cikmayan sivilceler doldu yani 34 yasimda ilk defa sivilce gordum

Benim malesef oğlumda d 16 ya kadar sürmüştü sizin oyle olmaz belki bende bi ihtimal dedim ama malesef bunda da sürecek galiba hatta 26 da azalmış 20 de kesilmişti yolum uzun galiba daha benim prilam mucize gerçekten bende az kusuyorum en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…