- 12 Aralık 2020
- 258
- 115
- 53
Anladım kuzum allah hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı eylesinOzaman erkek oluyor cnm ben karindan sanmistim ona gore kiz dedim
Amin canım.. dünyaya gelecekse her şekilde geliyor işte.çok sevindim darısı başıma Inş, minikler ama çok güçlüler annesi
Evet bi o zamanları bide seneye bu zamanları düşünerek vakit geçiriyorum yattığım yerde giydirecegim şortları pamuk sekerime oglumu da alacağım yanıma iyice gezecegizEvet öyle görünüyor olsun ya alalım kucağımıza da kirlenen kirlensin temizleyebiliriz en azından. Tek derdimiz bunlar olsun evet sıkılıyoruz bunalıyoruz tabiki ama max 1 ay sonra rahatız hepimiz hamileliğin tatil moduna geçiyoruz o zaman
Allah yardımcın olsun canım inşallah çabucak geçer bu zamanlar yanınıza gelir veya siz ona gider kavuşursunuzCanim nasil oluyor hangi birime veriliyor hic bilmiyoruz esim muhendis mekanik bir yerlere verirler herhalde gemide olmaz.nerde olduğunu bilmediğim için bisey diyemiyorum izmirden sonra nereye gidecek belli değil.o yüzden bisey dusunemiyorum suan. Manevi desteği ayrı cok farkli eşin cok kötüydüm bi ara hep beni o çekti bir kere bile nazlaniosun dediğini duymadim.ama iste ne olur ne biter suan yorum yapamiyorum
Bende oyle düşünüyorum hemde hava az biraz serinlemis olur şimdi öğleden sonra bile çıksam dışarı bi dünya donuveriyor bi kac dakikalığına fena oluyorumTatil için aslında bizim için en ideal zaman 4. Ay bence çünkü denizden havuzdan enfeksiyon aşırı hareketlilik yolculuk ufakken biraz sarsıcı olabilir gibi geliyor bana. İnşallah düzelirsiniz sonrasında tatile gidersiniz
Vajinal ise erkek gibi ramziye göreBaşka fikri olan yok mu kızlar
Banada ilk defa 3 hafta sonraya verdi randevu rahatladın biraz azalmış kanaman diye insallah bi aksilik olmasın aniden gitmeyelim diye dua ediyorum ama hiç bu kadar uzun süre görmeden olmamıştı insallah durabiliriz uslu uslu ağustosa kadarYa bende geçen hafta salı gitmiştim yarın çağırmıştı ama bayram olduğunu unutmuşum soramadım da. Doktor da tatilde 1 hafta daha erteliycem korkuyorum 2 hafta uzun bi süre diye napıcam bilmiyorum
Kızlar ne alemdesiniz göğüsleri hassaslasan varmı benim.ozellikle geceleri çok sanciyo halsizlik çok var midem iyi elhamdülillah istahimda iyi bazen canım hiç bişey yemek istemiyo onun dışında üzgün gergin ağlamaklı stresli böyle geciyor
Vajinal canım teşekkür ederim hayırlısı Allah’tanVajinal ise erkek gibi ramziye göre
Sağlıkla doğsun canım, ilk çocuksa henüz kız erkek fark etmez bence, 2.de belki ilki kızsa erkek ya da ilki erkekse kız isteyebilirsiniz gönlünüzden bu da çok doğal…Vajinal canım teşekkür ederim hayırlısı Allah’tan
Benimki de böyleydi 6+5’ti vajinal..Vajinal canım teşekkür ederim hayırlısı Allah’tan
Aynen öyle kuzum hele bi de ben 3. Tedavimde elde ettim hamileliğimi o yüzden sadece merak ve heyecan var sağlıkla geçireyim hamileliğimi sağlıkla keyifle kucağıma alayım da başka derdim yok hayırlısıSağlıkla doğsun canım, ilk çocuksa henüz kız erkek fark etmez bence, 2.de belki ilki kızsa erkek ya da ilki erkekse kız isteyebilirsiniz gönlünüzden bu da çok doğal…hayırlı evlat olsun inşallah
Tabii içinize sinmesi önemli.medicanaya gittim görüşmeye cok kalabalıktı
özel, beni özel hissetirmeyecelse ne anlamı kalır
ama bayındıra hiç bakmadım.
ilk cocugumu medikal parkta doğurdum, şimdi bana uzak geliyor
Aaaa hayırlısı bi tane de oğlan olsa fena olmaz haniBenimki de böyleydi 6+5’ti vajinal..erkek dediler bana da, bir kızım var 4 yaşında, hayırlısı olsun
Benim göğüslerim bebiş karnıma ilk düştüğü andan beri füze gibi sızım sızım sızlıyor acıyor.. destekli takmak gerekiyormuş acısını hafifletiyormuşKızlar ne alemdesiniz göğüsleri hassaslasan varmı benim.ozellikle geceleri çok sanciyo halsizlik çok var midem iyi elhamdülillah istahimda iyi bazen canım hiç bişey yemek istemiyo onun dışında üzgün gergin ağlamaklı stresli böyle geciyor
Cinsiyeti belli oldu muuuEvet bi o zamanları bide seneye bu zamanları düşünerek vakit geçiriyorum yattığım yerde giydirecegim şortları pamuk sekerime oglumu da alacağım yanıma iyice gezecegiz
Ya bende haftaya bugün giderim artık sağ Salim hayırlı haberler alsam bi oh çekicem bende ama bakalım artıkBanada ilk defa 3 hafta sonraya verdi randevu rahatladın biraz azalmış kanaman diye insallah bi aksilik olmasın aniden gitmeyelim diye dua ediyorum ama hiç bu kadar uzun süre görmeden olmamıştı insallah durabiliriz uslu uslu ağustosa kadar
İnşallah canım, tadını çıkart hamileliğinin, ne güzel tedavin olumlu olmuş bakAynen öyle kuzum hele bi de ben 3. Tedavimde elde ettim hamileliğimi o yüzden sadece merak ve heyecan var sağlıkla geçireyim hamileliğimi sağlıkla keyifle kucağıma alayım da başka derdim yok hayırlısı
Listeyi paylaşabilir misiniz? Örnek alalımYa banada beslenme listesi verdi doktor ama okumadım bile bulantı çeken ben, kiloyu alan ben, doğuran ben, doğumdan sonra veren ben herkesin kilosuna kimse karışamaz diyerekten kendime özgürlük ilan ettim canım ne çekerse yiyorum
Evet kesin olmasa da kiz dedi doktorCinsiyeti belli oldu muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?