2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
çok sevindim darısı başıma Inş, minikler ama çok güçlüler annesi
Amin canım.. dünyaya gelecekse her şekilde geliyor işte.
Doktor şöyle bir yorum yaptı birde, galiba soldan gelmiş ve ilk yerine yerleşememiş ve kayarken kanama olmuş olabilir dedi.
İçeride nasıl bir mucize dönüyor belli değil

Evet bi o zamanları bide seneye bu zamanları düşünerek vakit geçiriyorum yattığım yerde giydirecegim şortları pamuk sekerime oglumu da alacağım yanıma iyice gezecegiz

Allah yardımcın olsun canım inşallah çabucak geçer bu zamanlar yanınıza gelir veya siz ona gider kavuşursunuz

Bende oyle düşünüyorum hemde hava az biraz serinlemis olur şimdi öğleden sonra bile çıksam dışarı bi dünya donuveriyor bi kac dakikalığına fena oluyorum

Ya bende geçen hafta salı gitmiştim yarın çağırmıştı ama bayram olduğunu unutmuşum soramadım da. Doktor da tatilde 1 hafta daha erteliycem korkuyorum 2 hafta uzun bi süre diye napıcam bilmiyorum
Banada ilk defa 3 hafta sonraya verdi randevu rahatladın biraz azalmış kanaman diye insallah bi aksilik olmasın aniden gitmeyelim diye dua ediyorum ama hiç bu kadar uzun süre görmeden olmamıştı insallah durabiliriz uslu uslu ağustosa kadar

Gogus ucu kremi alıp sürsem mi dedim o kadar aciyor ki kuruluk var bide o daha beter tahriş ediyor

Sağlıkla doğsun canım, ilk çocuksa henüz kız erkek fark etmez bence, 2.de belki ilki kızsa erkek ya da ilki erkekse kız isteyebilirsiniz gönlünüzden bu da çok doğal… hayırlı evlat olsun inşallah
Aynen öyle kuzum hele bi de ben 3. Tedavimde elde ettim hamileliğimi o yüzden sadece merak ve heyecan var sağlıkla geçireyim hamileliğimi sağlıkla keyifle kucağıma alayım da başka derdim yok hayırlısı

medicanaya gittim görüşmeye cok kalabalıktı
özel, beni özel hissetirmeyecelse ne anlamı kalır
ama bayındıra hiç bakmadım.
ilk cocugumu medikal parkta doğurdum, şimdi bana uzak geliyor
Tabii içinize sinmesi önemli.
kalabalık oluyor ama randevu saati geçmiyor. Ben ilk doğumumu orada yapmıştım. Annem, eşim, ben yine ameliyat olduk orada. Anestezi ekibi çok iyi.
bayındırda da kızım ameliyat olmuştu, oradan da memnun kaldık.

Benim göğüslerim bebiş karnıma ilk düştüğü andan beri füze gibi sızım sızım sızlıyor acıyor.. destekli takmak gerekiyormuş acısını hafifletiyormuş

Ya bende haftaya bugün giderim artık sağ Salim hayırlı haberler alsam bi oh çekicem bende ama bakalım artık

Aynen öyle kuzum hele bi de ben 3. Tedavimde elde ettim hamileliğimi o yüzden sadece merak ve heyecan var sağlıkla geçireyim hamileliğimi sağlıkla keyifle kucağıma alayım da başka derdim yok hayırlısı
İnşallah canım, tadını çıkart hamileliğinin, ne güzel tedavin olumlu olmuş bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…