2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Medicana veya Bayındır’ı öneririm özeli düşünüyorsanız.
medicanaya gittim görüşmeye cok kalabalıktı
özel, beni özel hissetirmeyecelse ne anlamı kalır
ama bayındıra hiç bakmadım.
ilk cocugumu medikal parkta doğurdum, şimdi bana uzak geliyor

İnşallah canım.
benimde kese arkasında imiş. Eğer kanama olursa bebeği de alabiliyormuş. Henüz köklü değil o yüzden.
Allah büyük inşallah sizde anlatacaksınız.

tatilimizi nisanda almıştık hamilelik planimiz da yoktu ama hayırlısı böyleymiş varsın bu senede tatile gitmeyelim yeterki bebislerimiz iyi olsun
Biz zaten gelecektik. Pandemiden 1 yıldır göremedik aileleri. gelmeden önce de tatil planı yaptık ama aklım karışık . Doktor sürekli görmek istiyor. 1 haftada 2. Gidişim bugünle

Biz zaten gelecektik. Pandemiden 1 yıldır göremedik aileleri. gelmeden önce de tatil planı yaptık ama aklım karışık . Doktor sürekli görmek istiyor. 1 haftada 2. Gidişim bugünle
Evet bu durumda sürekli takip çok önemli ben 5. haftadan beri 10 kereden fazla gitmisimdir, haftada 3 gidiyordum doktora şimdi haftada bir oldu.

Sadece ilac yeterli olmuyor malesef bende anlamadım
Benim bünyem hamilelikten önce de biraz yatkında idrar yolu enfeksiyonuna maalesef bi yapıştı mı çok zor bırakıyor insanın yakasını karbonatlı su, kiraz sapı, cranberry çok rahatlatıyor ama bunlar hamilelikte uygun mu bilmiyorum sudan midem bulandığı için çok zorlasam da normaldeki kadar içemiyorum

Evet bu durumda sürekli takip çok önemli ben 5. haftadan beri 10 kereden fazla gitmisimdir, haftada 3 gidiyordum doktora şimdi haftada bir oldu.
Ya bende geçen hafta salı gitmiştim yarın çağırmıştı ama bayram olduğunu unutmuşum soramadım da. Doktor da tatilde 1 hafta daha erteliycem korkuyorum 2 hafta uzun bi süre diye napıcam bilmiyorum

Kızlar merhaba ben de mart annesiyim. 5+5 karından ultrason görüntümüze göre ramzi tahmini yapabilir misiniz

Eklentiler

• 4C53EC37-39D7-422D-B525-626A9C2254AA.jpeg
    62,1 KB · Görüntüleme: 56
Ayy öyle şey mi olur ya, şimdi yaz komşu balkonda içerken kokusu bize giriyo diye hemen camları kapatıyorum bebeğe zararı olur diye yazık acık sabretsinler en azından doğuma kadar, kimsenin bunu bebeğine yapmaya hakkı yok bence

Ya bende geçen hafta salı gitmiştim yarın çağırmıştı ama bayram olduğunu unutmuşum soramadım da. Doktor da tatilde 1 hafta daha erteliycem korkuyorum 2 hafta uzun bi süre diye napıcam bilmiyorum
ne yazıkki bayramda doktorlar izinli bu yüzden ben Cumartesi gitmiştim Ins bayramdan sonraki cumartesi de gideceğim içini ferah tut Ins hiç birşey olmaz gittiğinde daha da büyümüş olur biliyorum zor ama biraz sabır

Merhaba kizlar. 10+4 günlük karından ultrason resmimiz. Cinsiyet tahmini alabilir miyim?

Eklentiler

• 20210719_112749.jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar merhaba ben de mart annesiyim. 5+5 karından ultrason görüntümüze göre ramzi tahmini yapabilir misiniz
Ramziye gore bebis solda erkek oluyor
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bende iki kez kimyasal gecirdim, çok düşükle başladım emindim kimyasal olduğundan yükselme de az azdı, keseyi gördük çok şükür, bayramdan sonra kalp atışını dinlemek için gideceğiz, sadece bir gün çok kanamam oldu düştü diye hastaneye gittim hala duruyordu kesede bozulmamıştı biraz da büyümüş dedi, zaten 3 gün vardı 2 muayene arasında, progestan verdi kullanıyorum hala çok şükür gecti i, sanırım kan sulandırıcı hap ve iğne kullandığım için oldu

Canım kanama alanı büyümemiş çok şükür .. embriyoda daha belirgin ve büyümesi olumlu dedi.
Kanamayı itmiş galiba bebek biraz aşagı doğru yol almış . Kanama alttan gelirse de umarım bebeğe zarar vermeden geçer gider.
çiğneye de devam ediyoruz

çok sevindim darısı başıma Inş, minikler ama çok güçlüler annesi

Kızlar ne alemdesiniz göğüsleri hassaslasan varmı benim.ozellikle geceleri çok sanciyo halsizlik çok var midem iyi elhamdülillah istahimda iyi bazen canım hiç bişey yemek istemiyo onun dışında üzgün gergin ağlamaklı stresli böyle geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…