- 28 Eylül 2015
- 5.370
- 15.149
- 248
medicanaya gittim görüşmeye cok kalabalıktıMedicana veya Bayındır’ı öneririm özeli düşünüyorsanız.
Amin canım hepimizin çok teşekkürlerCnm ramzi teorisine göre kiz rabbim gönlüne göre versin inşallah
Olur veririm inşallah bu sefer az da olsa iyi şeyler duyalımHaber verin bizede doktordan çıkınca
İnşallah canım.ilk sadece kese varken çok büyüktü sonra bebek ve kalp atışı olunca iki parca gibi gözükmeye başladı şimdide kese üstünde hilal şeklinde bu arada benim kanamam koyu kahve bazen siyaha yakın oluyor doktor içerdeki kanama alanını attığımi söylüyor umarım öyledir bu şekilde bebege zarar vermeden tamamen yok olur
Biz zaten gelecektik. Pandemiden 1 yıldır göremedik aileleri. gelmeden önce de tatil planı yaptık ama aklım karışık . Doktor sürekli görmek istiyor. 1 haftada 2. Gidişim bugünletatilimizi nisanda almıştık hamilelik planimiz da yoktu ama hayırlısı böyleymiş varsın bu senede tatile gitmeyelim yeterki bebislerimiz iyi olsun
Evet bu durumda sürekli takip çok önemli ben 5. haftadan beri 10 kereden fazla gitmisimdir, haftada 3 gidiyordum doktora şimdi haftada bir oldu.Biz zaten gelecektik. Pandemiden 1 yıldır göremedik aileleri. gelmeden önce de tatil planı yaptık ama aklım karışık . Doktor sürekli görmek istiyor. 1 haftada 2. Gidişim bugünle
Sadece ilac yeterli olmuyor malesefbende anlamadım
Benim bünyem hamilelikten önce de biraz yatkında idrar yolu enfeksiyonuna maalesef bi yapıştı mı çok zor bırakıyor insanın yakasınıMalesef sadece 1 hafta antibiyotik kullanmadım ve rahattım bir hafta sonra yine başladı enfeksiyon ağrılarım başlayınca biliyorum bende doktorum suyla rahatlamaya çalış ilac içme artık dedi gecmiyor gecmiyor bol su içiyorum
Ozaman erkek oluyor cnm ben karindan sanmistim ona gore kiz dedimAmin canım hepimizin çok teşekkürlerpeki karından veya vajinal bakılmış olması farkediyor mu mesela bu benimki vajinal
Ya bende geçen hafta salı gitmiştim yarın çağırmıştı ama bayram olduğunu unutmuşum soramadım da. Doktor da tatilde 1 hafta daha erteliycem korkuyorum 2 hafta uzun bi süre diye napıcam bilmiyorumEvet bu durumda sürekli takip çok önemli ben 5. haftadan beri 10 kereden fazla gitmisimdir, haftada 3 gidiyordum doktora şimdi haftada bir oldu.
Ayy öyle şey mi olur ya, şimdi yaz komşu balkonda içerken kokusu bize giriyo diye hemen camları kapatıyorum bebeğe zararı olur diyeBenim arkadaşımın doktoru sigara içmesine müsade ediyordu doktorlar gerçekten çok ilginç akıl sır ermiyor, içmesen daha iyi olur ama o bir fanusun içinde tam korumalı günde 4-5 tane içebilirsin demiş çok ilginç gelmişti bana
ne yazıkki bayramda doktorlar izinli bu yüzden ben Cumartesi gitmiştim Ins bayramdan sonraki cumartesi de gideceğim içini ferah tut Ins hiç birşey olmaz gittiğinde daha da büyümüş olur biliyorum zor ama biraz sabırYa bende geçen hafta salı gitmiştim yarın çağırmıştı ama bayram olduğunu unutmuşum soramadım da. Doktor da tatilde 1 hafta daha erteliycem korkuyorum 2 hafta uzun bi süre diye napıcam bilmiyorum
Ramziye gore bebis solda erkek oluyorKızlar merhaba ben de mart annesiyim. 5+5 karından ultrason görüntümüze göre ramzi tahmini yapabilir misiniz
Aminnnn hepimize inşallahRamziye gore bebis solda erkek oluyor
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bende iki kez kimyasal gecirdim, çok düşükle başladım emindim kimyasal olduğundan yükselme de az azdı, keseyi gördük çok şükür, bayramdan sonra kalp atışını dinlemek için gideceğiz, sadece bir gün çok kanamam oldu düştü diye hastaneye gittim hala duruyordu kesede bozulmamıştı biraz da büyümüş dedi, zaten 3 gün vardı 2 muayene arasında, progestan verdi kullanıyorum hala çok şükür gecti i, sanırım kan sulandırıcı hap ve iğne kullandığım için olduBen kimyasalda çok düşük değerlerle başlamıştım 30 su değerim iki defa geçirdim her ikisinde de öyleydi ve 1 hafta sonra kanama başladı zaten artık kesenizde görünmüş kimyasal şansınız yok. İnşallah güzel bi gebeliktir hayırlı haberler alın hepiniz inşallah
Canım kanama alanı büyümemiş çok şükür .. embriyoda daha belirgin ve büyümesi olumlu dedi.Evet bu durumda sürekli takip çok önemli ben 5. haftadan beri 10 kereden fazla gitmisimdir, haftada 3 gidiyordum doktora şimdi haftada bir oldu.
Az önce durumu yazdım cnm . Kanama büyümemiş şükürHaber verin bizede doktordan çıkınca
çok sevindim darısı başıma Inş, minikler ama çok güçlüler annesiCanım kanama alanı büyümemiş çok şükür .. embriyoda daha belirgin ve büyümesi olumlu dedi.
Kanamayı itmiş galiba bebek biraz aşagı doğru yol almış . Kanama alttan gelirse de umarım bebeğe zarar vermeden geçer gider.
çiğneye de devam ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?