2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
eskiden sabah uzun sğre kahvaltı yapmazdım rahat otururdum
şimdi kahvaltıyı yarım saat geciktireyim, midem çok fena bulanıyor
üstüne kahvaltı yapsam da artık o bulantı gecmiyor
Aynı durumdayim işte yedikten sonra da bi bakıyorum bi saat olmamış yine acikmisim şaşırdım ne yiyecegimi artık kahvaltı yapıp yola çıktım bugün hastaneye vardığımda acikmistim o kadar yani

ben 95,5 ile hamile kaldım
şu an 96,4 üm
hedefim 10 kilo ile kapatmak
ama şu an bilinçsiz ve düzensizim

Sen takip etmişsin canım o yüzden takvim tutma ihtimali çok yüksek

Canım benim de göğüslerim çok küçüktü ve aşırı süt dolu olduğu için gerginlikten kavrayamıyordu yavrum okadar acıyordu kanıyordu ki çok ağlıyordum vakumlayacak diye ödüm kopuyordu eşime dedim koş bana silikon meme ucu al. Tam 3 ay onunla emzirdim. 4. Ayda bıraktık onu 2 yaşına kadar emdi çok şükür . Meme acısının çözümü hem doğru kavrama bir de emzirdikten sonra meme uçlarını ceviz kabuğu ile kapatıp hava almasını sağlamak. Giysiye sürttükçe yara oluyor ve iyileşmiyor

Kızlar sıcaklar miğde bulantininizi arttirdi mi? Ben fena oldum bugünlerde ya esmiyor da hava
Mersindeyim kv gunduz klima altinda oturmayi sevmiyor diye açmıyorduk kendime gelemiodum sicaktan esim 2 gundur kusura bakmayin deyip gundUzde aciyor klimayi olcak gibi degil.

Kizlar irodoloji bilimini duydugunuz göz bebeginden hastalık filan bakılıyor hamilelik de öğreniliyor, bebek cinsiyeti filan. Teyzem suan egitiminu aliyor ativerdim gözümü hocasi erkek demis bebek için bakalim tutacak mi merak ettim.

eskiden sabah uzun sğre kahvaltı yapmazdım rahat otururdum
şimdi kahvaltıyı yarım saat geciktireyim, midem çok fena bulanıyor
üstüne kahvaltı yapsam da artık o bulantı gecmiyor
Aynı durumdayız kızlar... Az az ve sık yiyorum bazen ne yiyeceğini şaşırıyorum. Kahvaltı geç olursa vay halime...

18 Temmuz 2021 tarihli en güncel halidir. Listede adı olmayanların ;

BTDT : bebeğin tahmini doğum tarihi :
Y : anne yaşı :
HBK : hamileliğe başlangıç kilonuz :
C : bebeğinizin cinsiyeti : ?
: kaçıncı çocuğunuz :

bu bilgileri doldurup buradan bu mesajı cevaplamaları yeterlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…