- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Canim aslinda benim regl tarihim 22 nisan klomen kullandim ama gec olgunlaştı yumurtam 14,15 ve 16 mayista ovulasyon testim pikti yumurtam olgunlasmisti 16 mayis akşamı da catladi onu gorunce o günü degerlendirmistik bence o gun dollenme oldu benim doktor günümü soylediginde de tutuyordu o yuzden benim 16 mayista dollenme oldu yuzde 90 daha sonra doktor yumurtan kalitesiz dedi 17 mayista daha da denemedik ondan öyle düşünüyorumCanım bana göre 1 haziranda gebe kaldım. Ama eşim diyor ki bence 3 4 gün önceydi diyor. Bu net bir bilgi olmadığı için çin takvimine güvenmiyorum ben. Sık ilişki oluyorsa zaten hiç anlayamayız çin rus
Valla benim mide bulantim yoktu burasi cok sicak sabahlari başladı normalde bu zamanlarda baslamasi garip yani 11+0im bugun.annemin evi esiyor ama sabah bir odadan basliyor diger odalari geziyor güneş bende her saat farkli odaya geçiyorumKızlar sıcaklar miğde bulantininizi arttirdi mi? Ben fena oldum bugünlerde ya esmiyor da hava
AynenAynen bende burda duydukca korkuyorum birsey olacak diye.anneme diyorum iki gundur gobegimin oraya bisey batiyor gibi oluyor bebege bisey mi oldu diye annem ne olacak diyor hatta her ay ne gerek var diyor gitmeye ben bir gunde iki ayri doktora gittim valla anneme kalsa hic gitmicem nerde bizim zamanimizda diyor:)
Ben 13unde gittim simdi 29unda gidicem 2li test icinAynenkayınvalidem de 2 ayda bir gidin o ne öyle her ay gidilir mi diyo.. Bilemedim ne yapsak
Sorma canım yaaa kafamı dağıtmaya çalışıyorum burada sürekli kah okey oynuyorum kah hamakta sallanıyorum, bir şekilde geçiyor günler..Korkma sen canım her bebek ölecek diye birşey yok ya kötü düşünme hemen inşallah randevuna gittiğinde görürsün pıtır pıtır atan minicik bir kalp hem kimisi hiç belirti hissetmezmis bendeki aslında şanstı kanama olması çünkü erken gitsem üç hafta daha gecikmezdim bulantıları cekmeyede devam etmezdim ki yaşasaydı razıydım bulantıyı çekmeye ama ölüncede insanın zoruna gidiyor bu arada kasik agrisida normal korkma bendede oluyor arada hala ilk zmaandan beride vardı zaten o hamileliğin normal olarak kabul edilen bir durumu ama şiddetli olursa mutlaka görün doktora da sende iyi beklemissin 6. Haftadan beri nasıl sabirliymissin ben on defa gittim neredeyse
Gobekteki iz vucutta melanin pigmenti mi ne cok arttigi icin beliriyormus normalde de var ama belli olmuyor bir yerde okumustumKızlar bunu söylemek için erken ama kimse bana detaylı anlatmamıştı ve ilk 1 -3 ay emzirirken çok acı çekmiştim. Emzirirken mutlaka meme ucunu vermeyin, kahverengi bölge var ya daire şeklinde meme ucunu çevreleyen, onunla beraber memeyi bebeğin ağzına verin yoksa meme ucunuz yara olur kesik gibi ve kanar, ağlaya ağlaya emzirir ya da emzirmeyi bırakmak zorunda kalırsınızhafife almayın çok ciddi bir konu bu, hayatımda öyle bir acı yaşamamamıştım meme ucum yara olmuştu yanlış emzirmekten neyseki azmettim de 2 sene emzirdim doğru şekilde emzirmeyi öğrenip
bu arada meme ucunuzun rengi doğumdan sonra eski haline dönecek renk olarak, ben sarışın olduğum için çok koyu olmadı hamileyken ama yine de bekarkenki gibi olmuyor bir tık koyu oluyor doğumdan sonra da , analık işte fedakarlık napcan
tahmini 5.aydan sonra da göbek deliğinizden aşağı doğru ince bir kahvemsi çizgi oluşacak, bu da doğumdan birkaç ay sonra yok oluyor, o iz hep kalacak diye evham yapmayın
Benimde akşam üzeri yoğunlaşıyor, havadan da olabilir senin bulantin bence, benim sıcakta cok yoğunlaştıValla benim mide bulantim yoktu burasi cok sicak sabahlari başladı normalde bu zamanlarda baslamasi garip yani 11+0im bugun.annemin evi esiyor ama sabah bir odadan basliyor diger odalari geziyor güneş bende her saat farkli odaya geçiyorum
Valla iyi tesadüf bende 7 aylık doğmuşumSorma canım yaaa kafamı dağıtmaya çalışıyorum burada sürekli kah okey oynuyorum kah hamakta sallanıyorum, bir şekilde geçiyor günler..Normalde de sabırlı değilimdir 7 aylık doğmuş biri olarak inşallah sen de bir daha böyle birşey yaşamazsın ve hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
İlk doğumda bende o meme yarasından neler çektim tam 50 gune yakın adam gibi emziremedim çocuğumu çok ağladım çok üzüldüm yok öyle bı acı Allah kimseye vermesin kuru kuru vermeyin memeyi bebeğin ağzına mutlaka önce bir güzel ıslatın ama iyice sonra sütü sıkıp meme ucuna sürüp memeyi doğru kavrayacak şekilde ağzına yerleştirin emzirdikten sonra yine süt ile ıslatıp kapatın ilkinde yaptigim hatayı ikincide yapmadım şükür emzirdim güzelce yavrumu ama yinede çok çok hafif bı yara olduKızlar bunu söylemek için erken ama kimse bana detaylı anlatmamıştı ve ilk 1 -3 ay emzirirken çok acı çekmiştim. Emzirirken mutlaka meme ucunu vermeyin, kahverengi bölge var ya daire şeklinde meme ucunu çevreleyen, onunla beraber memeyi bebeğin ağzına verin yoksa meme ucunuz yara olur kesik gibi ve kanar, ağlaya ağlaya emzirir ya da emzirmeyi bırakmak zorunda kalırsınızhafife almayın çok ciddi bir konu bu, hayatımda öyle bir acı yaşamamamıştım meme ucum yara olmuştu yanlış emzirmekten neyseki azmettim de 2 sene emzirdim doğru şekilde emzirmeyi öğrenip
bu arada meme ucunuzun rengi doğumdan sonra eski haline dönecek renk olarak, ben sarışın olduğum için çok koyu olmadı hamileyken ama yine de bekarkenki gibi olmuyor bir tık koyu oluyor doğumdan sonra da , analık işte fedakarlık napcan
tahmini 5.aydan sonra da göbek deliğinizden aşağı doğru ince bir kahvemsi çizgi oluşacak, bu da doğumdan birkaç ay sonra yok oluyor, o iz hep kalacak diye evham yapmayın
Banada çevrem erkek diyordu ikisi de kiz çıkmıştı hadi hayırlısı bakalımŞimdi internetten baktim ikiside kız cıktıama ben ve çevrem hep erkek diyor vurda bi arkadasta ramzi ye göre yorumlayıp erkek demişti hayırlısı
Sicakta zararlı aslında bize ama klima da çok etkiliyor beni bugün az açtım kaburgalarim batıyor tutulmusum az biseyden ne olacak.halimizhava bugün o kadar sıcaktı ki bi ara bayılacağım sandım,
elim ayağım titredim de baklava getirdiler, o biraz toparladı beni
cok yoğun işler, şu 3 haftayı atlasam benden iyisi yok.
Allah şifa versin inşallah, çok zor….
Sicakta zararlı aslında bize ama klima da çok etkiliyor beni bugün az açtım kaburgalarim batıyor tutulmusum az biseyden ne olacak.halimiz
Ben aşırı acikmaya başladım kızlar yani saat basi ve meyve atistirmalik falan kesmiyor biseyler yemem lazım yemek gibi yemediğim zaman anında bulantiya dönüşüyor yemek yemekten yoruldum bulanmasin diye yiyorum yemedigm gün aksama kadar sürekli bulantı oluyor ama doyamıyorum
Bence kullanılır, masum içerikli bir krem diye biliyorum ama yine de doktoruna danış canım, aynı bu şekilde foto atarakP
Eki Görüntüle 2890034 Selam arkadaşlar bunu hamilelikte kullanan varmı doktoruma sormayı unuttum diğer kremlerimi kestim ama bepanthol kullanılıyordur heralde diye düşünüyorum bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?