2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Allah yardımcın olsun canım yaşadığını bir sen bilirsin . Ama gerekeni söylemişler yat dinlen . İlgilenilmiyorsa iyi bir doktorla anlaş canım . İnşallah güzel günler görürsün yakın takip eden bir doktorun olur inşallah doktor çok önemli çünkü

Ben ozel hastaneye gittim iki ayri sinir oldum gitmek istemiyorum. Ense kalinligina falan kadin dogum doktoru mu bakiyor nasil oluyor

Üzülme canım sakinleş biraz ve hemen doktor arayışına gir lütfen stres yapma streste cok etkili bebeklerine gününü nasıl söylemez gerçekten enteresan doktorun ama onları söyleyince seni işine karışıyor olarak görüyorlar onu da çok iyi anlıyorum direk kes muhabbeti bence eşine De anlat yatman gerektiğini ve bol su iç lütfen çok önemli kanama varken yanına sise koydur yudum yudum ic insallah bisey olmadan sağlıkla kavuşursun bebeklerine bak bizde bisey olmadı kanama var diyemiyorum endiseni çok iyi anlıyorum kolay bulunan bebek degiller ve ikiz üstelik ama hemen doktor bulmalısın en doğrusunu yapar iyi bi doktor

Evet :) şimdi dr dan geldik maşallah pek büyümüşüz.
Valla ben pipiyi gördüm :) dr da büyük ihtimalle erkek dedi .eşim şokk:)
Kız olcak diye çok umutlanmıştı
Ya geldik ilk cinsiyet cok heyecanli hadi hayırlı olsun bakalım

Kızlar ya tatil yapma planımız varda bayramdan sonra doktora da sorucam tabi ama 11. Haftada olmuş olucak tatil herhangi bi sıkıntı olur mu ? Bide hangi güneş kremini kullanmak lazım tatilde
ben de tatildeyim canım yani annemdeyim ama denize giriyoruz yazlık yer. otele gideceksn oteller covide göre düzenlemeler yaptılar sen de önlem alırsan açılk hava eniz çok iyi bile gelir bence.
güneş kremi Solante Pregna aldım ben hamileler için özel güneş kremi tavsiye derim

valla hayatımızın en özel 9 ayı herşeyin en iyisini hakediyoruz o yüzden doktor çok önemli

Diğerinde yatmadım doktor yat demedi diye. Bu sefer kendim yapicam ne yaparsam.Yatıcam birtane 10 yaşında oğlum var eşim de ne yaparsa yapsın. Baksınlar kendilerine.
Annen falan yardıma gelemez mi ne güzel oğlun da büyükmüş kendi işini halledebilir sen hiç kalkma tuvalet haricinde

Bugün bende çok kötüyüm yaaa iki gündür iyiyidim bugün çok arttı bulantım

Yatıcam kimseyi de takmıycam herkes ne yaparsa yapsın. Ben elimden gelenin en iyisini yapıcam. Doktor araştırıcam. Su icmeyi devletteki doktor da söyledi. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin yardımın için

Evet kesinlikle bu kadar hassas bir dönemde hem doğru kararlar almak anlamında hem psikolojik anlamda doktorum köstek degil destek olmasi gerekir. Inşallah atlatırım. Çok teşekkür ederim

Annen falan yardıma gelemez mi ne güzel oğlun da büyükmüş kendi işini halledebilir sen hiç kalkma tuvalet haricinde
Öyle yapicam. Eşim bunu bir türlü anlamıyor biliyor musun. Benim kalkabileceğimi sanıyor. Diğerinde hiç birşey olmamış gibi her şeye devam ettim. Çevremde Kimse olayın ciddiyetini anlamiyor

Sıkıntım yok çok şükür ama bizim gideceğimiz yer 6 7 saat var ondan tereddüt ediyorum
ben 9 haftalıkken yola cıktım bir doktor önermiyorum dedi 6 saatti benim yolculugum başka iki doktora sordum eger riskli gebelik degilse kanama yoksa sorun degil dedi. otobusle geldim ben. her molada inip yürümek lazım. kendi arabansa zaten sorun degil iki saatte bir mola veirsiniz

Merhabalar güzel anneler :) Aranıza ben de katılayım. Şubat annesi olacağım ben de inşallah. Sizlere sormam gereken bir şey var. Çok merak ediyorum. 10 haftayı geçtik. ama bugüne kadar bir defa bile bulantım olmadı. Kalp atışlarını dinledik 2-3 hafta önce her şey yolunda dedi doktor. Ama hiç hamilelik belirtim yok. yani ne bulantı, ne baş dönmesi vs. hiç bir şey yok. Sadece biraz yorgunluk hali var o kadar. Durumu benim gibi olanlar var mı aranızda?

canım sakin ol öncelikle doktoeunu acil değiştir. sen ikizlere gebesin. daha ilgili bir doktora ihtiyacın var. etrafındakilerle otur konus. senin gibi hissetmiyorlarsa da anlayışlı olmaşlılar. sen kendini nasıl rahat edeceksen öyle davran yat dinlen. ama şunu bil olacak olan oluyo. hiçbirşey tamamen senin suçun ya da senin eserin degil. kendine yuklenme canım

ben de böyleyim doktor çok şanslısın diyor. bhcg hormonuna vücudum dayanıklı yanıt veriyoemus senin de öyle sanırım. tanii daha cok evham yapıyorum o bir gerçek

Tabi ki herşeyin hayırlısı Allah'tan, ama umarım herşey yolunda gider sağlıkla yavrunu kucağına alırsın canım
İnşallah canım
Ben de çok ağlıyorum,hayırlısı diyorum tabiki herşeyden önce ama engel olamıyorum kendime ,içimde minicik bi kalp atıyor ve onun duracak olması ihtimali çok üzüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…