2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim ilk hamileligimde de bulantılarım oluyordu ama buseferki bir baska inanilmaz. Hic nefes aldirmiyor keyifsizim surekli o yuzden ilac almaya gerek hissettim . ilkinde toplasam 10kere kusmusumdur ama bu sefer hergun mutlaka cikariyorum. Gercekten annelik zor ya annelerin hakki ödenmez

Çok teşekkür ederim canım Evet düzelen de var dedi doktor ama nette de biraz baktım çoğunluk kaybetmiş maalesef bebeğini çok üzülüyorum ama hayırlısı olsun diyorum
Tabi ki herşeyin hayırlısı Allah'tan, ama umarım herşey yolunda gider sağlıkla yavrunu kucağına alırsın canım

Kızlar hasteneden geldim şimdi çok korktum bugün eşimle çocukları alıp parka gitmiştik eve geldim kahverengi lekelenmem olmuş çok korktum kostum hastaneye doktor baktı çok şükür kanama yok dedi bebeğe baktı çok şükür iyiydi oda progestan verdi serum aldım bide geldik eve ama ben kesin birşey oldu gitti bebeğim diye yüreğim ağzımda gittim hastaneye Allah kimseye yaşatmasın

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun, sağlıkla alalım inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza

Çok teşekkür ederim canım Evet düzelen de var dedi doktor ama nette de biraz baktım çoğunluk kaybetmiş maalesef bebeğini çok üzülüyorum ama hayırlısı olsun diyorum
Üzülme nolur bende çok üzüldüm çok ağladım ama kendi acıma yanarken bi tanıdığımın karnında 8 aylık bebeği öldü Allah korusun o kadar derini yaşamaktansa vardır bundada bir hayır deyip tevekkül etmiştim tabi bakma etkisi uzun sürdü içten içe hep üzüldüm ama bak şimdi gene hamileyim bunda da var biraz sorunlar ama Allaha sığınmaktan ve güzel şeyler dilemekten başka yapacak birşeyimiz yok. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar. Gece kanamam oldu Doktorumu aradı eşim birşey olmaz normal dedi. Devlet hastanesine gittik.Orada ebe kahverengi az kanama diye önemsemedi. Beni pimpirikli sorun arayan biri gördü. Burada bir sürü kişiden okudum kanama varsa oksapar ve coraspini kestirdi doktorum diye. Bunu anlatmaya çalıştım. Kan aldılar. Doktora yönlendirdi doktor ultrosondan baktı hem ikiz riskli hem tüp bebek haklisiniz endişe etmekte dedi. Bebeklerin günlerini söyledi 9+2 9+1 diye birinde belli belirsiz kana alanı var gibi dedi. Koraspinin sonucu kanıtlanmıştır böyle durumda kan sulandırıcı ne varsa bırakılır dedi. 24 saat kanama olmazsa ilaçlarına geri devam et dedi. Tam çıktım kanama başladı tekrar tekrar kırmızı kan boşalıyor. Hemşireye söyledim. Istersen yatış yapalim ama yapacak birşey yok dinlenmekten başka vs dedi. Daha önceki kaybım böyle kanama olmuştu ve 2 hafta sonra öldü.Bu insanlar neden böyle ağlamaktan içim çıktı benim doktorum neden böyle umursamaz bir kere bile bebeklerin gününü söylemedi. böyle oksapar bırak demedi diğerinde kanama olduğunda ben burdan okudum bu endişemi söylediğimde devletteki hemşire nerden biliyorsun kendi doktorun ne derse o falan gibi çıkıştı ama devletteki doktor aynı şeyleri söyledi ve çok ilgilendi. Üzülmekten bıktım artık. Sağlıklı yaşayan gelişmiş bebekleremi bu ilgisizlikten kaybedemem. Kanama devam ediyor yatıyorum. Hep yatıcam diğerinde yatmamıştım. Tüp bebek doktorunu arıycam gerekirse gidicem .Dünyayı yıkmak istiyorum çaresizce oturmak istemiyorum

Çok geçmiş olsun canım ins kötü birşey olmazbende bu doktorlari anlamıyorum cok garipler ilk gittigim doktorum iiydi ama annemin yanina geldim 2 ayri ozel hastanede ayni gun 2ayri doktora gittim son gittigim iiydi ilgiliydi hatta 1 cm miyomum varmış onu öğrendim:/ ama orası da para tuzağı bir hafta once yaptirdigim testleri tekrar istedi zaten bi garipler bazisi seni dinlemiyor bile devletten randevu buldum bayramdan sonra orayi denicem bi de sen sevmedigin doktorla hiç devam etme tüp bebek doktoruna git o seni baştan beri takip ediyordur daha iyi olur bence hatta ara anlat durumunu yardimci olurlar bence

Tüp bebek doktoru istanbulda o beni hiç takip etmedi tüp bebeğede bu doktor yönlendirdi hep bu doktor takip etti ama davranışlarına artık dayanamıyorum. Ne desem birşey olmaz diyor. Başka doktora gitsem sorun olsa kendimi suçlarım diye korktum. Bu adamın mizacı böyle dedim ama bir kere olsun günlerini bile söylemedi. Dünyanın parasını veriyoruz. Tam gün söylediğini buradan öğrendim oksapar kesildiğini buradan öğrendim. Devletteki doktor daha çok ilgilendi.Gerçekten çok korkuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kaybettiğim aynı bu zaman kanama oldu birşey yok dedi iki hafta sonra gelişimi durmuş dedi kürtaj yaptı. Genetiği bozuktur dedi patolojiye gönderdi. Sonra bir sorunu yokmuş dedi. Aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Kanama alanı diye birseyi buradan öğrendim. Buradan öğrendiklerimi söyleyince insanı azalıyorlar. Bıktım artık. Ne yapacağımı bilmiyorum

Ikizlerin 2 haftada bir takip edildiğini buradan öğrendim. Zorla gidiyorum 2 haftada bir istemiyor gitmemi. 2 gündür makatimda ağrı var diyorum mideme kramp giriyor diyorum ne desem birşey olmaz diyor. Kanama normal diyor. Ben kendi başıma nasıl oksapar ve coraspini keseyim. Ama burda kimi okuduysam kestirmiş doktoru. Devlette kes dedi. Psikolojimi bozdu iyice

Canım ben yaşamadığım için acını hissettiklerini bilemem ama empati kurduğumda çok kötü Allah düşmanımın başına vermesin.ama stres herseyin kaynağı bende cok panik biriyim ama inan hicbir faydasi olmuyor hatta zarari var.ben senin yerinde olsam kötüyü dusunmemeye calisirim her zaman aynisi olacak diye birsey yok.zaten annemin lafıdır ben stres yaptigimda dunyada gorecek günü varsa ne olsa nafile der o yuzden oncelikle sakin kalmaya çalış devlettekini daha cok begendiysen ona devam et psikoloji de onemli sonucta bebek hissediyor

Çok teşekkür ederim. Elimden geleni yapicam. Doktor konusunda bir karar vericem. Böyle olmaz. Panik stres birseye yaramaz daha çok zarar verir evet. Sakin kalmaya çalışıp doğru şeyler yapmalıyım

Çok teşekkür ederim. Elimden geleni yapicam. Doktor konusunda bir karar vericem. Böyle olmaz. Panik stres birseye yaramaz daha çok zarar verir evet. Sakin kalmaya çalışıp doğru şeyler yapmalıyım
Doktorunu değiştir canım, şart mı ona gitmen. Hiç bana güven vermedi açıkçası..

Kesinlikle canim üzülme ağlama inan ben aglayamiyorum bile migren vuruyor valla stres üzüntü olunca eşim askere gidiyor bi de uzun dönem napayım diyorum mecbur gidecek o yuzden kaderden nasipten öte köy yok sakin kal hersey guzel olacak ins

11.haftaya giriş yapmış bulunmaktayım 10+1’den Günaydın
Benimde 10+6 bugün 2li test yaptircak misin canim ben devlet hastanesinde 29una randevu buldum o gun yaptirmayi dusunuyorum.ense kalinligi falan da bakiliyormus o ne zaman bakiliyor? Perinatologa ne zaman gorunmek gerekiyor hicbisi bilmiyorum.doktor zamaninda yumurtan kalitesiz diyince açıkçası biraz tereddut ediyorum bebisten.perinatologda sadece universite hastanelerinde var galiba talep açtım hala daha açılmadı randevu

Annende eminim daha rahat edersin canım.

Bi cok arkadaş da söylemiş cnm doktorunu değiştirmelisin hatta bulunduğun ilde riskli gebelik uzmanı varsa ona gitmelisin sonuçta ikiz gebeliğin var ve 2 haftada 1 kontrol altinda olmalısın en az ki bi kaybın varmis, benim tek gebelik ve kaybım olduğu için doktorum 2 haftada 1 çağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…