- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Kanama alanım olmasa yapıcam da işte maalesef ortam uygun ama şartlar el vermiyorAa ne kadar güzel canım şezlonga uzan güneşin denizin tadını çıkar deniz havası çokk iyi gelir
Ya çok sevindim aman iyi ol, benim bulantılarım çok yoğun değildi Allahtan o konuda bari biraz iyiyim şu 3. Aylar bitse de biraz daha rahatlasak inşallahAyyy canım benim deniz manzaralı evde de sıcakta yatmak ne zor oluyordurdayan bakalım kanama geçene kadar napcan, annelik fedakarlık gerektiriyor ben de iyiyim canım yarın 11.haftam başlayacak, mide bulantım nadir oluyor, çok şükür iyiyim
Ayy bende de var kocaman sivilceler .. progestan vajinal kullanıyorum ama yine de oluyorKız bebekte sivilce,erkek bebekte cilt kuruluğu oluyormuş canım
Ben cumartesi gideceğim canim geçen hafta ebe aradı sağlık ocağında d vit baslanacak eczaneden al veya gel yazayım dedi kanamam olunca gitmedim cumartesi doktorum yazar zaten diye demir alsam bile henüz kullanamam sanırım bulantim iki gündür fena yine
Ben sivilcenin progestanla olmadığının kanıtıyim arkadaşlar alakalı değil malesef iki hamileleigim de cok yoğun kullandım hatta bu hamileligimde arti bir de iğnesini oluyorum yüzüm tertemiz yağlı sadece ama harika cildim hic bisey kullanm8yorum hamile kaldigimdan beri. ilkinde berbat haldeydi yüzüm kocaman sivilceler ve kipkirmiziydi herkes kesin kızın olacak vs diyordu ama oda tutmadıAyy bende de var kocaman sivilceler .. progestan vajinal kullanıyorum ama yine de oluyor
Aaaa tam tersi mi acabaaBenim kızımda cildim çok kurumuştu valla, şimdi de sivilce bastı, yağlı şey de yemediğim halde, suratımda 5 sivilce var şu anbakalım kısmet
Bebeğin gelişimi ve kalp atışı normal dediyse bi sıkıntı yoktur inş belki geç döllenmedir belki geriden gelecektir bence hiç endişelenmeSelam kızlar doktordan geldim kese küçük görünüyor dedi doktor ama bebeğin gelişimi ve kalp atışı normal.2hafta sonra tekrar gel dedi bu gibi durumlarda düşük riski daha yüksek oluyormuş.böyle bi durumla karşılaştınız mı ?
İnsaAllah canim guzel haberlerle gelirsinSağlık olsun cnn ben devlete gidiyordum randevuyu 4 ağustosa verdi yani temmuz ayinda hic gitmemis olacaktim bende ozelde devamli gittigim doktor vardi ona aldim randevuyu içim rahat etsin ededim hemde kanama alani ne durumda diye merak ediyorum insllah kanama alanim geçmiştir diye umuyorum
Benim arkam kuyruk sokumum acıyor. Oturmak kalkmak eziyet oldu bıçak batıyor sanki çok canım yanıyorGünaydın kızlar , her şey yolunda mı ?
Cumaertesi gidecektim doktor izinliymis eşime bugün gittim cnm şükür iyi dedi 9+3 günlük kanama alani yok olmus bayramdan sonra ikili test için çağırdıİnsaAllah canim guzel haberlerle gelirsin
Benimde kuyruk sokumu baya zorluyor. Dun esim kantaron yagi ile masaj yaptı rahatllatti. Masaj yaptirabilsen iyi olur cnmBenim arkam kuyruk sokumum acıyor. Oturmak kalkmak eziyet oldu bıçak batıyor sanki çok canım yanıyorsen nasilsin
Cok sukur canim bayramdan sonra test sonuclarimizda guzel olur insaAllahCumaertesi gidecektim doktor izinliymis eşime bugün gittim cnm şükür iyi dedi 9+3 günlük kanama alani yok olmus bayramdan sonra ikili test için çağırdı
Yaptirayim canim. İnsaAllah banada fayda eder. Cok canim yaniyorBenimde kuyruk sokumu baya zorluyor. Dun esim kantaron yagi ile masaj yaptı rahatllatti. Masaj yaptirabilsen iyi olur cnm
Benim de öyle. Jellerle Toniklerle temizliyorum 1 saat bile dayanmıyor cildimin yağı. Sivilcelerimde cabası. Ha ama ben polikistik overli olarak alışığım sivilceye. Ama yağ durumu çok daha fazlaBen sivilcenin progestanla olmadığının kanıtıyim arkadaşlar alakalı değil malesef iki hamileleigim de cok yoğun kullandım hatta bu hamileligimde arti bir de iğnesini oluyorum yüzüm tertemiz yağlı sadece ama harika cildim hic bisey kullanm8yorum hamile kaldigimdan beri. ilkinde berbat haldeydi yüzüm kocaman sivilceler ve kipkirmiziydi herkes kesin kızın olacak vs diyordu ama oda tutmadı
Canım benim belim 2 gündür çatlıyor resmen. Ölüyorum ağrıdanBenimde kuyruk sokumu baya zorluyor. Dun esim kantaron yagi ile masaj yaptı rahatllatti. Masaj yaptirabilsen iyi olur cnm
Normal cnm bel fıtığı filan varmiydi benim bel fıtığıda vae baya zorluyor. Doktora sordum normal dedi cnm. Kantaronla guzel bir masaj yaptir sifa olur insallahCanım benim belim 2 gündür çatlıyor resmen. Ölüyorum ağrıdanyatıyorum sürekli ona rağmen bıçaklıyorlar sanki. Evde kantaron yağı var rahatlattıysa bende yaptırayım eşime normal mi bu kadar ağrı 11 . Hafta için anlamadım
Canım bildim bileli hep belim ağırır zaten fıtık varmıydı hiç bilmiyorum belki de vardır. Gebelik boyunca hiç olmadı bu 2 gündür dayanılmaz bir ağrı var. Tamam canım çok sağol normal demiş rahatladım muayeneye gitmeyi düşünüyordum. insallah sifası yağdan olur ilaçlara gerek kalmaz sağolasnNormal cnm bel fıtığı filan varmiydi benim bel fıtığıda vae baya zorluyor. Doktora sordum normal dedi cnm. Kantaronla guzel bir masaj yaptir sifa olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?