2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya çok sevindim aman iyi ol, benim bulantılarım çok yoğun değildi Allahtan o konuda bari biraz iyiyim şu 3. Aylar bitse de biraz daha rahatlasak inşallah

P Poouh canım doktor sana vitamin yazdı mı demir ilacı dvit falan. bana demir ilacı dvit ve vitamin yazmıs haftaya başla dedi. ama devlete gittim daha almadım ilaçları ama adlarına bakıp içime sinenleri alıcam

Kızlar 11.haftadayım pekvik ağrılarım var alt taraftan çok ağrı çekiyorum benim gibi olan var mı ilk doğumda yoktu bunda sürekli aynı ağrı

Selam kızlar doktordan geldim kese küçük görünüyor dedi doktor ama bebeğin gelişimi ve kalp atışı normal.2hafta sonra tekrar gel dedi bu gibi durumlarda düşük riski daha yüksek oluyormuş.böyle bi durumla karşılaştınız mı ?

Ben cumartesi gideceğim canim geçen hafta ebe aradı sağlık ocağında d vit baslanacak eczaneden al veya gel yazayım dedi kanamam olunca gitmedim cumartesi doktorum yazar zaten diye demir alsam bile henüz kullanamam sanırım bulantim iki gündür fena yine

Ayy bende de var kocaman sivilceler .. progestan vajinal kullanıyorum ama yine de oluyor
Ben sivilcenin progestanla olmadığının kanıtıyim arkadaşlar alakalı değil malesef iki hamileleigim de cok yoğun kullandım hatta bu hamileligimde arti bir de iğnesini oluyorum yüzüm tertemiz yağlı sadece ama harika cildim hic bisey kullanm8yorum hamile kaldigimdan beri. ilkinde berbat haldeydi yüzüm kocaman sivilceler ve kipkirmiziydi herkes kesin kızın olacak vs diyordu ama oda tutmadı

Bebeğin gelişimi ve kalp atışı normal dediyse bi sıkıntı yoktur inş belki geç döllenmedir belki geriden gelecektir bence hiç endişelenme

İnsaAllah canim guzel haberlerle gelirsin

Benim de öyle. Jellerle Toniklerle temizliyorum 1 saat bile dayanmıyor cildimin yağı. Sivilcelerimde cabası. Ha ama ben polikistik overli olarak alışığım sivilceye. Ama yağ durumu çok daha fazla

Benimde kuyruk sokumu baya zorluyor. Dun esim kantaron yagi ile masaj yaptı rahatllatti. Masaj yaptirabilsen iyi olur cnm
Canım benim belim 2 gündür çatlıyor resmen. Ölüyorum ağrıdan yatıyorum sürekli ona rağmen bıçaklıyorlar sanki. Evde kantaron yağı var rahatlattıysa bende yaptırayım eşime normal mi bu kadar ağrı 11 . Hafta için anlamadım

Normal cnm bel fıtığı filan varmiydi benim bel fıtığıda vae baya zorluyor. Doktora sordum normal dedi cnm. Kantaronla guzel bir masaj yaptir sifa olur insallah

Normal cnm bel fıtığı filan varmiydi benim bel fıtığıda vae baya zorluyor. Doktora sordum normal dedi cnm. Kantaronla guzel bir masaj yaptir sifa olur insallah
Canım bildim bileli hep belim ağırır zaten fıtık varmıydı hiç bilmiyorum belki de vardır. Gebelik boyunca hiç olmadı bu 2 gündür dayanılmaz bir ağrı var. Tamam canım çok sağol normal demiş rahatladım muayeneye gitmeyi düşünüyordum. insallah sifası yağdan olur ilaçlara gerek kalmaz sağolasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…