Kız bebekte sivilce,erkek bebekte cilt kuruluğu oluyormuş canımBenim bi süredir suratımda koca koca sivilceler çıktı sizde de var mı normalde pek çıkmaz bide neredeyse yağlı hiç bir şey yemediğim halde
Günaydın canım valla ben yatmaktan çok sıkıldım kanama alanım var diye yatıyorum bu sıcaklarda maf oldum yat yat. Birde denize sıfır oturuyorum canım girmek serinlemek istiyor gezmek dolaşmak istiyor ama napiimm bebişim iyi olsunda yatarımGünaydın kızlar , her şey yolunda mı ?
Aa ne kadar güzel canım şezlonga uzan güneşin denizin tadını çıkar deniz havası çokk iyi gelirGünaydın canım valla ben yatmaktan çok sıkıldım kanama alanım var diye yatıyorum bu sıcaklarda maf oldum yat yat. Birde denize sıfır oturuyorum canım girmek serinlemek istiyor gezmek dolaşmak istiyor ama napiimm bebişim iyi olsunda yatarımSende herşey yolunda mı?
Günaydın canımm bulantı haricinde bir sıkıntım yok çok şükürGünaydın kızlar , her şey yolunda mı ?
Ben kullanmıyorum canım çok şükür progestan ben kullanmadığım halde sivilcem çıktıFitil olarak almıyor musunuz ilacı aşırı yan etkisi olan bir ilaç ben bir kere ağızdan aldım yer yerinden oynadı o nasıl baş dönmesi yapmak.. ben fitil olarak aldığım için sivilcelenmedim hiç
ay hadi inş hayırlısıylaKız bebekte sivilce,erkek bebekte cilt kuruluğu oluyormuş canım
maalesef devlette hep aynı muamele ben gittim ilk randevum için devlete doktor hiç birşey sormadı şunu ye bunu yeme demedi folik asit yazmayı unuttu son dk aklına gledi kese görüntüsü vermedi hatta tenezzül edip ultransona bakmadı yanındaki asistan çocuk baktı bende sinir oldum gitmedim o kadına 2.randevuma özele gittim ve o kadar ilgilendiki doktorum gerçekten çok mutlu oldum .Sonuçta ilk gebeliğim ve gerçekten insan sevincini paylaşacak birini görmek istiyor karşısında meğerse verdiği folik asit çok ağırmış miligramı fazlaydı ve çok mide bulantım oldu onun yüzünden diğer dr ya gidince bu ilaç çok ağır içme dedi bana başka omega 3 ve vitamin içeren bi ilaç verdiBen de bugün öylesine randevu almıştım, hem doktorlara bakayım hem de ilk muayene diye. Normalde 3 ağustosta devam etmeyi düşündüğümüz doktorla randevumuz. Girdim içeri. İşte sati falan sordu kız. Neyse ultrasonla bakıyor 7 hafta 4 gün dedi. Kese 11.1mm olmuş, ben ekranı da göremedim sadece kendi baktı. Sat 22 Mayıs ama ben ovulasyona 15 Haziran'da girdim. Ondan dolayı geç döllenme olabilir mi dedim. Olabilir bir şey var ama net söylemek için erken, folik asite devam et, bayramdan sonra gel dedi. Hiç ilgilenmedi yani. Cumartesi özele mı gitsem acaba? Usg görüntüsü vermedi, ben de goremedim.
valla bende görümcelerimi düşünemiyorum gebe kaldığımı öğrendiğinde aradı beni hayırlı olsun allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin dedi sağol dedim ,devlete mi gideceksin özele mi dediAy ben kaynanamin geldiğini düşünemiyorum aman allahım
bende de sivilcelenme oldu cildim yağlı değil ama neden böyle sivilce oldu anlamadımBenim bi süredir suratımda koca koca sivilceler çıktı sizde de var mı normalde pek çıkmaz bide neredeyse yağlı hiç bir şey yemediğim halde
Benimde 3 ün üzerinde dahiliyeye gideceğim ilaç başlayabilir misim kadın doğum doktorum öyle söyledi ama bir türlü devlete randevu alamadım mecburen gidip rica edeceğim bakmazsa özele giderim artık yapacak birşey yokTsh yüksekliği yasayan varmi anneler ? Benim 2.70 dün gittigim doktor gebelerde 2.50 olsun isteriz dedi kafami karistirdi
Benim görümcemin de umrunda değil valla bi hayırlı olsun dedi o kadar, yoğun bulantim olduğunu da kaynanam söylemiştir, benden uzak olsun zaten her yakın olduğunda mutlaka üzüyor beni aslında en güzeli mesafevalla bende görümcelerimi düşünemiyorum gebe kaldığımı öğrendiğinde aradı beni hayırlı olsun allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin dedi sağol dedim ,devlete mi gideceksin özele mi dediBen henüz düşünmemiştim bile heycandan
özel .ok pahalı olur ya dedi bence develete git dedi
böyle sinirden şah damarım oynadı ama bişey diyemedim
O zmn benim bu da erkekKız bebekte sivilce,erkek bebekte cilt kuruluğu oluyormuş canım
Aynen öyle valla. Bana 2 sene önce ozeldeki doktorum folicide iç demişti follik asit. Bir de bulantin var mı falan diye de sormadı hiç. Bayramda bulantı vs gelse ilac falan da yok elimde. Değerlere zaten bakmadı bile. Vitamin falan vermedi hiç. Çok ilgisizler bana da bakan asistanmis sonradan gördüm ben de. Cumartesi en iyisi özele gidip kendi doktoruma baktirayim. 3 ağustosta da üniversitede özel hocaya var randevum bakalım hangisi daha iyi ona göre karar vereceğiz eşimle. Benim için bir önemli kriterde eşimin yanımda girmesi muayeneye. En nihayetinde o da duymayı, görmeyi hakediyor.maalesef devlette hep aynı muamele ben gittim ilk randevum için devlete doktor hiç birşey sormadı şunu ye bunu yeme demedi folik asit yazmayı unuttu son dk aklına gledi kese görüntüsü vermedi hatta tenezzül edip ultransona bakmadı yanındaki asistan çocuk baktı bende sinir oldum gitmedim o kadına 2.randevuma özele gittim ve o kadar ilgilendiki doktorum gerçekten çok mutlu oldum .Sonuçta ilk gebeliğim ve gerçekten insan sevincini paylaşacak birini görmek istiyor karşısında meğerse verdiği folik asit çok ağırmış miligramı fazlaydı ve çok mide bulantım oldu onun yüzünden diğer dr ya gidince bu ilaç çok ağır içme dedi bana başka omega 3 ve vitamin içeren bi ilaç verdi
Hayirli haberle gel cnmSelam Kızlarben de progestan kullandığımdan beri sivilcelendim demekki ilaç yapıyor,vajinal kullanıyorum ben de günde 2kez , bugün doktor kontrolüm var geçen hafta biraz korkuttu bizi doktor istediğim şekilde gelişmemiş diye bakalım ne dicek bugün inş herşey yolundadır
Flo kullanıyorum ben oda hep sabit 14 gün alıyor4 yıllık döngü girmişim daha 14 gün alıyo
canım benimde değerim öyleydi 1 ay sonra yine test istedi doktorum yine aynı çıktı böyle. Ama ilaç başlamayı gerektirecek bir durum değil dedi bu değer için. Genelde 3 üzerini başlatıyorlarmış. Ama yinede ara ara takipleriz değerini dedi.
Evet canim benimde 2.77 çıktı gün aşırı ac karnima tiroid ilaci iciyorum. Ama baska gittigim doktor da o kadar yuksek degil neden ilsc verdilerki dediama ben kullanmaya devam ediyorum yukselirse daha sıkıntı cunku düşmesi zor oluyor
Benimde 2.4 25 mg euthyrox kullanıyorum cnm
Ben hamileliğimi öğrendiğimde 6 idi canım hemen ilaç dozunu artırdık 4 hafta içinde önce 2,5 a sonra 1,4 e düştü. Düzenli bi endokrin ya da dahiliye doktoru ile takip etmek gerekiyomuş doğuma kadar. Ama ilaç ile halloluyo endişe etme.
Ben ilk gebeligimde gebeliğimi ogrendigimde tsh 15 ti 3 ay icinde normal degere dusurmustuk ilacla. Doğru kontrollerle
Cevaplar icin cok sagolun kizlar . Benim doktorum gördü ama ilac vermedi burdaki doktor tatil dönüşü yeniden test yaptirmami söyledi ilk işim test yaptirmak olacak insallah. Çözümü olmasina cok sevindim.Benimde 3 ün üzerinde dahiliyeye gideceğim ilaç başlayabilir misim kadın doğum doktorum öyle söyledi ama bir türlü devlete randevu alamadım mecburen gidip rica edeceğim bakmazsa özele giderim artık yapacak birşey yok
Korkulacak hiç bişey yok canımCevaplar icin cok sagolun kizlar . Benim doktorum gördü ama ilac vermedi burdaki doktor tatil dönüşü yeniden test yaptirmami söyledi ilk işim test yaptirmak olacak insallah. Çözümü olmasina cok sevindim.
Ayyy canım benim deniz manzaralı evde de sıcakta yatmak ne zor oluyordurGünaydın canım valla ben yatmaktan çok sıkıldım kanama alanım var diye yatıyorum bu sıcaklarda maf oldum yat yat. Birde denize sıfır oturuyorum canım girmek serinlemek istiyor gezmek dolaşmak istiyor ama napiimm bebişim iyi olsunda yatarımSende herşey yolunda mı?
Benim kızımda cildim çok kurumuştu valla, şimdi de sivilce bastı, yağlı şey de yemediğim halde, suratımda 5 sivilce var şu anKız bebekte sivilce,erkek bebekte cilt kuruluğu oluyormuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?