2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Günaydın kızlar , her şey yolunda mı ?
Günaydın canım valla ben yatmaktan çok sıkıldım kanama alanım var diye yatıyorum bu sıcaklarda maf oldum yat yat. Birde denize sıfır oturuyorum canım girmek serinlemek istiyor gezmek dolaşmak istiyor ama napiimm bebişim iyi olsunda yatarım Sende herşey yolunda mı?

Aa ne kadar güzel canım şezlonga uzan güneşin denizin tadını çıkar deniz havası çokk iyi gelir

Günaydın güzeller, yarın 10+4 kontrolüm var, ikili tarama testi de yapılacak, ense kalınlığı için ultrason da yaparlar mı acaba aynı gün? Sabırsızım şimdiden inşallah her şey yolunda gider hepimiz için

Fitil olarak almıyor musunuz ilacı aşırı yan etkisi olan bir ilaç ben bir kere ağızdan aldım yer yerinden oynadı o nasıl baş dönmesi yapmak.. ben fitil olarak aldığım için sivilcelenmedim hiç
Ben kullanmıyorum canım çok şükür progestan ben kullanmadığım halde sivilcem çıktı ama ilaç İçin bu yorumu yapan çok kişi var genelde fitil tercih ediliyor sanırım

maalesef devlette hep aynı muamele ben gittim ilk randevum için devlete doktor hiç birşey sormadı şunu ye bunu yeme demedi folik asit yazmayı unuttu son dk aklına gledi kese görüntüsü vermedi hatta tenezzül edip ultransona bakmadı yanındaki asistan çocuk baktı bende sinir oldum gitmedim o kadına 2.randevuma özele gittim ve o kadar ilgilendiki doktorum gerçekten çok mutlu oldum .Sonuçta ilk gebeliğim ve gerçekten insan sevincini paylaşacak birini görmek istiyor karşısında meğerse verdiği folik asit çok ağırmış miligramı fazlaydı ve çok mide bulantım oldu onun yüzünden diğer dr ya gidince bu ilaç çok ağır içme dedi bana başka omega 3 ve vitamin içeren bi ilaç verdi

Ay ben kaynanamin geldiğini düşünemiyorum aman allahım
valla bende görümcelerimi düşünemiyorum gebe kaldığımı öğrendiğinde aradı beni hayırlı olsun allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin dedi sağol dedim ,devlete mi gideceksin özele mi dedi Ben henüz düşünmemiştim bile heycandan
özel .ok pahalı olur ya dedi bence develete git dedi
böyle sinirden şah damarım oynadı ama bişey diyemedim

Benim bi süredir suratımda koca koca sivilceler çıktı sizde de var mı normalde pek çıkmaz bide neredeyse yağlı hiç bir şey yemediğim halde
bende de sivilcelenme oldu cildim yağlı değil ama neden böyle sivilce oldu anlamadım

Selam Kızlar ben de progestan kullandığımdan beri sivilcelendim demekki ilaç yapıyor,vajinal kullanıyorum ben de günde 2kez , bugün doktor kontrolüm var geçen hafta biraz korkuttu bizi doktor istediğim şekilde gelişmemiş diye bakalım ne dicek bugün inş herşey yolundadır

Tsh yüksekliği yasayan varmi anneler ? Benim 2.70 dün gittigim doktor gebelerde 2.50 olsun isteriz dedi kafami karistirdi
Benimde 3 ün üzerinde dahiliyeye gideceğim ilaç başlayabilir misim kadın doğum doktorum öyle söyledi ama bir türlü devlete randevu alamadım mecburen gidip rica edeceğim bakmazsa özele giderim artık yapacak birşey yok

Benim görümcemin de umrunda değil valla bi hayırlı olsun dedi o kadar, yoğun bulantim olduğunu da kaynanam söylemiştir, benden uzak olsun zaten her yakın olduğunda mutlaka üzüyor beni aslında en güzeli mesafe

Aynen öyle valla. Bana 2 sene önce ozeldeki doktorum folicide iç demişti follik asit. Bir de bulantin var mı falan diye de sormadı hiç. Bayramda bulantı vs gelse ilac falan da yok elimde. Değerlere zaten bakmadı bile. Vitamin falan vermedi hiç. Çok ilgisizler bana da bakan asistanmis sonradan gördüm ben de. Cumartesi en iyisi özele gidip kendi doktoruma baktirayim. 3 ağustosta da üniversitede özel hocaya var randevum bakalım hangisi daha iyi ona göre karar vereceğiz eşimle. Benim için bir önemli kriterde eşimin yanımda girmesi muayeneye. En nihayetinde o da duymayı, görmeyi hakediyor.

Hayirli haberle gel cnm
bende progestani ağızdan alıyorum oyle sivilcelenme falan olmadi ama yan etkisi cok fena sersemlik bas dönmesi mide bulantisi butun gun boyle sürüyor

Flo kullanıyorum ben oda hep sabit 14 gün alıyor 4 yıllık döngü girmişim daha 14 gün alıyo

Benimde 2.4 25 mg euthyrox kullanıyorum cnm

Ben ilk gebeligimde gebeliğimi ogrendigimde tsh 15 ti 3 ay icinde normal degere dusurmustuk ilacla. Doğru kontrollerle

Cevaplar icin cok sagolun kizlar . Benim doktorum gördü ama ilac vermedi burdaki doktor tatil dönüşü yeniden test yaptirmami söyledi ilk işim test yaptirmak olacak insallah. Çözümü olmasina cok sevindim.

Cevaplar icin cok sagolun kizlar . Benim doktorum gördü ama ilac vermedi burdaki doktor tatil dönüşü yeniden test yaptirmami söyledi ilk işim test yaptirmak olacak insallah. Çözümü olmasina cok sevindim.
Korkulacak hiç bişey yok canım ama tekrar testi yaptır mutlaka yükselirse zaten başlatır dr ilaca

Ayyy canım benim deniz manzaralı evde de sıcakta yatmak ne zor oluyordur dayan bakalım kanama geçene kadar napcan, annelik fedakarlık gerektiriyor ben de iyiyim canım yarın 11.haftam başlayacak, mide bulantım nadir oluyor, çok şükür iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…