Yok canım belirtiler duruyor çok şükür herşeyde normal ama ne bilim iki tane kalp durması sonucu kaybım var durduk yere evham yapıyorum bide ignem bitmişti onuda yazdırmak gerekiyordu sağlık ocağı yerine doktoru tercih ettim hem bebisi de görürüm diye çok teşekkür ederim bu arada sende inşallah görürsün sağlıkla sıhhatle inşallahMerhaba çok sevindim adınabende çok merak ediyorum ama daha iki hafta var onu görmeme. Sen neden bekleyemedin belirtilerin mi kaybolmuştu yoksa normal bir sabırsızlık mı
Ayy iyi yapmışsın, maşallah miniğe büyüsün kocaman olsunBende bugün dayanamadım gittim bebeğimi gördüm nasıl rahatladı içim büyümüş fındığım doktorda gülüyor kız beni mi ozledin ne çabuk geldin diye napim hocam içim rahat etsin diye geldim çok korkuyorum merak ediyorum dedim tamam gel benimle çalış diyo olur valla çok güzel olur dedim sekreteride benim yerime geçersin dedi tamam dedim her gün ultrasonla bakacaksınız ama dedim tamam diyo gülüyorama napim çok korkuyorum bununda Allah korusun kalbi duracak diye rabbim bize bağışlasın hayırlısıyla hareketlerini hissedelim biran önce
Bana kizimda ima etmişti, erkek çocukları cok yaramaz oluyor zaten falan diyeBen de sordum doktora ama 14ten önce söylemem çünkü cinsel organları o zaman tamamlanıyo dedi. Öncesi tahmin olur kesin diyemem O yüzden söylemeyi tercih etmiyorum dedi
Kan sulandırici mi kullaniyorsun cnm? Benimde bi kaybım var doktorum önlem amacli verdi kan sulandırici igne ve ecopirinYok canım belirtiler duruyor çok şükür herşeyde normal ama ne bilim iki tane kalp durması sonucu kaybım var durduk yere evham yapıyorum bide ignem bitmişti onuda yazdırmak gerekiyordu sağlık ocağı yerine doktoru tercih ettim hem bebisi de görürüm diye çok teşekkür ederim bu arada sende inşallah görürsün sağlıkla sıhhatle inşallah
Ayy iyi yapmışsın, maşallah miniğe büyüsün kocaman olsunben de zor tutuyorum kendimi gitmemek için, aslında randevum 23ünde ama bayrama denk geliyor cumaya, mecbur ondan sonraki pazartesiyi beklicem Ben meraklandıkça günler uzuyor. Benim doktorun asistanı hamile zaten, ben istesem de yerini bana bırakmaz kendi de bakıyodur kesin her gün
Aynen kuzum bende o sebeple kullanıyorum coraspin ve oksapar igne iki çocuk doğurdum üstüne iki kayıp oldu halbuki iki oglumda hiç kullanmadim kan sulandırıcı düşük önleyici gibi şeyler bunlarda neden böyle oldu bilmiyorum rabbim bize bağışlasın yavrularimiziKan sulandırici mi kullaniyorsun cnm? Benimde bi kaybım var doktorum önlem amacli verdi kan sulandırici igne ve ecopirin
Uyku problemi bendede var illa günde bir saat kadar uyuyacağım yoksa rahat edemiyorum seninde çalisman kötüymüş izin alsaydin bir kaç hafta dinlenseydin evde canım eşinle çocuğun içinde üzülme şu üç dört ay tamamlansin çok rahatlatacaksin onlarla da ilgilenirsin üzme kendini boşunauyku benı mahvedıyor, işte sureklı uyuyorum bılgısayar basında fatura keserken uyuyabılıyorumaksam eve gıttıgım gıbı uyuyakalıyorum esıme oğluma yetemıyorum uyku benı çok zorluyor
Progestan da verdi mi cnm doktorun? Ben bide onu kullaniyorum. Olsun cnm sağlıkla kavuşalım da razıyım ben ignelere, ilaclara..Aynen kuzum bende o sebeple kullanıyorum coraspin ve oksapar igne iki çocuk doğurdum üstüne iki kayıp oldu halbuki iki oglumda hiç kullanmadim kan sulandırıcı düşük önleyici gibi şeyler bunlarda neden böyle oldu bilmiyorum rabbim bize bağışlasın yavrularimizi
Bende de var kanama alanı canım lavoboda hafif kan gördüm doktor progestan 200 verdi birkaç hafta önce onu kullanıyorum bende.Kızlar ya ben doktordan çıktım şimdi, kanama alanım var biraz progestan verdi günde 3 defa ve istirahat verdi bebişim gayet iyi gelişimi 1 hafta önden gidiyor ama kanama alanı beni korkutuyor sizde var mı kanama alanı olanlar?
Yok canım hiç kullanmadım gerek duymadı doktorum şükür kanamam falan olmadı hiç zaten amin canım amin inşallah bende razıyım yeterki iyi olsun bebegimizProgestan da verdi mi cnm doktorun? Ben bide onu kullaniyorum. Olsun cnm sağlıkla kavuşalım da razıyım ben ignelere, ilaclara..
Ayyy sevindim senin adına canım…Sağol canım kesin bakıyordur çok şanslı desene valla ne olacak böyle halimiz sürekli bı merak içindeyiz hayırlısıyla zaman geçse hareketlenseler o zman nasıl rahatlayacagiz benim iki oğlum var bu üçüncü olacak inşallah sekreterde üçüncü bu dimi diyo ilk çocuk gibi heyecanlisin dedi coook dedim bende halbuki kaybim olduğu için tedirginim yoksa tabi heyecan var ama korku daha baskin sende hayırlısıyla görürsün insallah hadi darısı başına
Allah bağışlasın canım, 2 oğlana bu sefer kız kardeş gelir belkiSağol canım kesin bakıyordur çok şanslı desene valla ne olacak böyle halimiz sürekli bı merak içindeyiz hayırlısıyla zaman geçse hareketlenseler o zman nasıl rahatlayacagiz benim iki oğlum var bu üçüncü olacak inşallah sekreterde üçüncü bu dimi diyo ilk çocuk gibi heyecanlisin dedi coook dedim bende halbuki kaybim olduğu için tedirginim yoksa tabi heyecan var ama korku daha baskin sende hayırlısıyla görürsün insallah hadi darısı başına
Çok teşekkür ederim sizlerde görürsünüz inşaallah Allah'ım size bagislasin bebislerinizi canım valla zaman durmuş geçmiyor gibi ben kafama estikçe gidiyorum doktorum hep gülüyor hatta haftaya izinliyim diğer doktorlara gelirsin kontrolüne dedi yok artık gerek yok beklrim sizi dedim güldü çok tatlı çok iyi bı doktorum var Allah razı olsun ondan kendi çocuğuda olmuyormuş hep dua ediyorum onun icinde Allah kimseyi evlatsiz birakmasinAyyy sevindim senin adına canım…benimkini görmeye de 2 hafta var arada ben de evham yapıyorum ama bekleyeceğim sabırla , güzel düşünmeye çalışıyorum..
Allah razi olsun amin canım benim çok teşekkür ederim bizim burada birbirimize ettiğimiz dualar sayesinde inşallah hepsi iyi olacak evet benimde gönlümden kız geciyor ama nedense erkek hissediyorum bakalım ne olacak sende sıkma canını ki benim pek farkım yok sendenAllah bağışlasın canım, 2 oğlana bu sefer kız kardeş gelir belkisağlıkla gelsinler tabi Benim de bir düşüğüm var, ben de çok endişeliyim o yüzden. Bi de tedaviyle hamile kaldım ilk gebeliğim olacak, stresten ölecem resmen, hayırlısıyla sağlıkla bi hissetseydik hareketlerini dediğin gibi rahatlayacağız, o günler de gelecek inşallah
Ayyy yaa ne güzel bir andırDarısı sana ve kalp atışı duymayı bekleyenlere olsun, hep içinde pıt pıt atsın o minik kalbio muayenede o kadar heyecanlıydım ki, doktor birden açtı kalp atışını duydum bir anda, ama kendi kalbimin sesi sandım Benimki de o kadar hızlı atıyordu çünkü o esnada
Senden de Allah razı olsun, dua her derdin ilacı tabiAllah razi olsun amin canım benim çok teşekkür ederim bizim burada birbirimize ettiğimiz dualar sayesinde inşallah hepsi iyi olacak evet benimde gönlümden kız geciyor ama nedense erkek hissediyorum bakalım ne olacak sende sıkma canını ki benim pek farkım yok sendenama merak etme herşey güzel olacak inşallah
Allah razı olsun, hepimize sağlıklı evlatlar nasip olsunAyyy yaa ne güzel bir andır
İnşallah canım çok teşekkür ederim sağlıkla devam etsin senin gebeliğinde
Lütfen kötü düşünme cnm lütfen, Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alicaz insSenden de Allah razı olsun, dua her derdin ilacı tabiSakıncası yoksa bir şey sorabilir miyim canım kayıpların olduğunda bir belirtin var mıydı, kanama ağrı vs, anladın mı bir problem olduğunu, ben günlerdir bunu düşünüp duruyorum, birşey olsa anlar mıyım diyorum
Elimde değil ki, herşey Allahtan biliyorum ama endişeye engel olamıyorum. İnşallah inşallah sağlıkla alalım hepimiz, hep dua ediyorum, Allahım bebeği için endişe içinde olan kullarını selamete eriştir, ferahlık ver diyeLütfen kötü düşünme cnm lütfen, Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alicaz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?