2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim doktorumun da bugün ki kontrol de bir tahmini oldu ama hazırlık yapma kesinlikle şimdilik aramızda dedi çok heyecanlı haftalardayız
Ya gerçekten bu haftalarda belli olduğunu duymamıştım, cidden cok heyecanli, benim doktorum 14 de söylüyor

Kizlar bu arada buda 6+3usg görüntümüz oğlumun usglere baktimda ayni bu sekilde imis kese.

Eklentiler

• 20210713_124507.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 39
Allah bağışlasın evet ya gerçekten en çok merak ettigim sey ilerleyen dönemlerde neler yaşandığı çünkü hamileliğin tadını çıkar diyen kişilere böyle bakıyorum.
İlerleyen dönemlerde bebek gelince de keyifli ama en güzel dönem bu dönem miden el verdiğincs ye iç. İmkanın el verdiğince gez. Uyu dinlen mis gibi

Aramıza hoşgeldin canım benimde 7. Haftada başlamıştı şaşırmıştım daha önce hep 4. Haftadan başlardı. Şu an prilam içmediğim günler ben bende değilim bulantı dan başım kalmıyor. Bazen bugün içmeyim acaba geçmiş midir diyorum nerede daha da artmış oluyor

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin inşallah Bende tedaviyle hamile kaldım çok şükür
bende dayanamadım yaptım ama aynı senin gibiyim hep karnımı okuyup üflüyorum ne yalan diyim dışardan gören deli sancak aynı senin gibi elim yüreğimde lekelenmem var birkaç gündür doktor normal diyor ona rağmen içim rahat etmiyor. Ağrılarım büyük oranda geçti. Geçmesi normal birşeymi onu takıyprum kafaya içerde herşey yolunda mı hiç bilmiyorum inşallah yolundadır benimde cuma günü kontrolüm nasipse

Bende aynen boyle dusunuyorum artik. İlkinde fazlasiyla dikakt etmeme ragmen hicbir neden yokken nasip olmadi. Ama simdi daha serbest tutuyorum kendimi. Rabbim nasip etmisse hic bişey engel olamaz. İdrar yolu enfeksiyonu var normalde cok korkardim ama su an elimden geleni yaptigim icin icim rahat. Gerisi nasip.

Bisey sorcam hanimlar bu prilam içenler mide bulanti hissiniz mi var yoksa cikariyomusunuz. Benim ilkinde de simdi di bulantı hissi var sadece ama ilac kullanmak istemedim hic. Daha agir gecirenleri gördükçe

Bisey sorcam hanimlar bu prilam içenler mide bulanti hissiniz mi var yoksa cikariyomusunuz. Benim ilkinde de simdi di bulantı hissi var sadece ama ilac kullanmak istemedim hic. Daha agir gecirenleri gördükçe
Bulantı yoğun şekilde var canım prilam icmedigim gün çıkarıyorum ama hap bulantimi hiç kesmiyor benim sadece kusmami engelliyor

Canım bende başta bulantı hissi naşladı sonra kusmaya çevirince kullanmaya başladım. Baya iyi geldi kullandığım zaman kusmuyorum bulantım da olmuyor

Canım bende başta bulantı hissi naşladı sonra kusmaya çevirince kullanmaya başladım. Baya iyi geldi kullandığım zaman kusmuyorum bulantım da olmuyor
Anladim cnm bende dayanmaya calisiyorum zaten 1-2 haftaya gecer diye umid ediyorum

Ayy inşallah canım, hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah Ben de aynıyım, sürekli meryem suresi okuyorum, elim karnımda. Allah kabul etsin dualarımızı benim de kasık ağrım oluyor arada, olunca tedirginim, geçince niye ağrımıyor bişey mi oldu diyorum sanırım hamilelik psikolojisi., bir de tedaviyle olunca daha bi kaygılı oluyor insan.İnşallah herşey yolundadır ve hep çok güzel haberler veririz burada birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…