- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
- 53
Benim doktorumun da bugün ki kontrol de bir tahmini olduBenim doktor 9 haftalıkken söylüyor %70 erkek vs gibisinden ve söylediği çıkıyor aslında biliyorlar ama söylemiyorlar bir çoğu
Ya gerçekten bu haftalarda belli olduğunu duymamıştım, cidden cok heyecanli, benim doktorum 14 de söylüyorBenim doktorumun da bugün ki kontrol de bir tahmini olduama hazırlık yapma kesinlikle şimdilik aramızda dedi çok heyecanlı haftalardayız
Sadece tahminde bulundu kesin olarak 14-16 haftalarda belli oluyor zatenYa gerçekten bu haftalarda belli olduğunu duymamıştım, cidden cok heyecanli, benim doktorum 14 de söylüyor
10.15 de insallah cnmsorma. endişe herşeyin önunde zaten. güzel haberler alırız inşallah. kaçta senin randevun
benim de 10.4010.15 de insallah cnm
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımYarin randevum var kizlaaar cok heyecanliyim en son 25 gün once gitmistim. Inşallah guzel haberler alirim.
Aaa kacinci haftan canimBenim doktorumun da bugün ki kontrol de bir tahmini olduama hazırlık yapma kesinlikle şimdilik aramızda dedi çok heyecanlı haftalardayız
İlerleyen dönemlerde bebek gelince de keyifli ama en güzel dönem bu dönemAllah bağışlasın evet ya gerçekten en çok merak ettigim sey ilerleyen dönemlerde neler yaşandığı çünkü hamileliğin tadını çıkar diyen kişilere böylebakıyorum.
Evet kendime nazar değdirdim resmen kızlarmidesi bulananlar kervanına 9+4’ten katıldım bu hafta başlamasının sebebi beta hcg değeri 9-12.hafta arası zirveye çıkıyor , midemizi bulandıran da hormon değerlerimizin ani yükselişi yani…ben de zirveden yakalandım 13.haftadan sonra düşüşe geçecek, dayanalım kızlar kızımda da bu haftalarda midem bulanmıştı hatırladım, umarım şu 3 hafta kolay geçer yüzümde de sivilceler oldu bir kaç tane, sizin de var mı ?
10+1 im bugün gelişimine göre 11+2 görünüyor dedi hatta bir tahminim var ama tabi kesin değil aramızda kalacaksa söylerim dedi , kesin olarak 14. Haftada netleşiyormuşAaa kacinci haftan canim
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin inşallahMerhaba benim de ilk gebeliğim ve tedaviyle hamile kaldım, daha önce bir düşüğüm var ve hala elim yüreğimde her an bir şey olacak diye korkuyorum, o yüzden hamilelik takvimi yapmaya bile çekiniyorum2 hafta sonra doktora gideceğim 9. Haftam olacak inşallah. Bebeğe bir şey olsa anlar mıyım sürekli bunu araştırıyorum, birbirimize hep güzel haberler vermek nasip olsun inşallah
Bende aynen boyle dusunuyorum artik. İlkinde fazlasiyla dikakt etmeme ragmen hicbir neden yokken nasip olmadi. Ama simdi daha serbest tutuyorum kendimi. Rabbim nasip etmisse hic bişey engel olamaz. İdrar yolu enfeksiyonu var normalde cok korkardim ama su an elimden geleni yaptigim icin icim rahat. Gerisi nasip.Bir hamileliğin üzerine ne kadar düşülürse o kadar sorun çıktığını yaşadım ben bizzat. Bi kaybım var hiç kalkmadım yattım hep yememe içmeme herşeyime dikkat ettim ama gitti maalesef hani bi laf var ya dünyada ekmeği varsa Yaşar, pamuklara sarsak gidecek olanı durduramayız ama tabiki dikkat edicez elimizden geleni yapıcaz gerisi Rabbimin elinde. Çok kafana takıp stres yapma yani ilaçlarını kullan ve kafanı rahat tut Allah istemediği sürece bebeğini senden kimse alamaz
Bulantı yoğun şekilde var canım prilam icmedigim gün çıkarıyorum ama hap bulantimi hiç kesmiyor benim sadece kusmami engelliyorBisey sorcam hanimlar bu prilam içenler mide bulanti hissiniz mi var yoksa cikariyomusunuz. Benim ilkinde de simdi di bulantı hissi var sadece ama ilac kullanmak istemedim hic. Daha agir gecirenleri gördükçe
Canım bende başta bulantı hissi naşladı sonra kusmaya çevirince kullanmaya başladım. Baya iyi geldi kullandığım zaman kusmuyorum bulantım da olmuyorBisey sorcam hanimlar bu prilam içenler mide bulanti hissiniz mi var yoksa cikariyomusunuz. Benim ilkinde de simdi di bulantı hissi var sadece ama ilac kullanmak istemedim hic. Daha agir gecirenleri gördükçe
Anladim cnm bende dayanmaya calisiyorum zaten 1-2 haftaya gecer diye umid ediyorumCanım bende başta bulantı hissi naşladı sonra kusmaya çevirince kullanmaya başladım. Baya iyi geldi kullandığım zaman kusmuyorum bulantım da olmuyor
Anladim ilkinde bende kullansam olurmus demekki. Ama simdi ara da da olsa kesiliyoBulantı yoğun şekilde var canım prilam icmedigim gün çıkarıyorum ama hap bulantimi hiç kesmiyor benim sadece kusmami engelliyor
İnşallah canımAnladim cnm bende dayanmaya calisiyorum zaten 1-2 haftaya gecer diye umid ediyorum
Ayy inşallah canım, hepimiz sağlıkla doğuralım inşallahHayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin inşallahBende tedaviyle hamile kaldım çok şükür
bende dayanamadım yaptım ama aynı senin gibiyim hep karnımı okuyup üflüyorum ne yalan diyim dışardan gören deli sancakaynı senin gibi elim yüreğimde lekelenmem var birkaç gündür doktor normal diyor ona rağmen içim rahat etmiyor. Ağrılarım büyük oranda geçti. Geçmesi normal birşeymi onu takıyprum kafaya içerde herşey yolunda mı hiç bilmiyorum inşallah yolundadır benimde cuma günü kontrolüm nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?