- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Hamileyken hatta emzirirken kullanılan antibiyotikler var bu kadar üzülme bende kızıma hamileyken kullanmıştım ama hap formunda değil fitil formunda veriyordu doktorum bugün gene gidicem akıntı var bende de muhtemelen gene fitil formunda verecek doktorum. Bebeğe zararlı olan antibiyotiği doktorun sana yazmaz zaten canım ama ben bu enfeksiyona en iyi ve doğal çözümü kara Mersin suyu diye duydum birde 3 litre suyun içine 3-4 damla limon sıkıp gün içinde o suyu içmen enfeksiyonu temizler bunuda farklı bir doktordan duydum meselaBenim idrar yolu enfeksiyonum var. İdrar kültür testi yaptırdım. Ordaki türe göre antibiyotik verildi. Ben daha 7 haftalık hamileyim ve korkuyorum. İlk 3 ay antibiyotik kullanmak zararlı deniyor. Ama doktorum merak etme bebeğe zararlı değil dedi ama o içimdeki o şüphe yok mu beni mafediyo
Hayirdir cnm benim insallah onemli birseyin yoktur bende cumartesi gidecegem kontroleİyi geceler kizlar dün banliiydim giremedim herkes iyidir insaAllah. Gece acildeydim bebisimin kalp atisini duydum sukurler olsun persembede kontrol var bakalim
İnşallah çok güzel haberler vermek nasip olsunNormalde yarındı ama kasıklarım ağrıyınca bugün gitmek istedim bakalım inşallah güzel haberler veririm size kızlar
Tamam canım alayım da kullanayım teşekkür ederim. B grubu antibiyotik verdi bebeğe zararı yok merak etme dedi ama ilk 3 ay içerisindeyim ya çok korkuyorum yine de. Bişey olmasin inşallah sağlıkla kavusalim çocuklarımızaHamileyken hatta emzirirken kullanılan antibiyotikler var bu kadar üzülme bende kızıma hamileyken kullanmıştım ama hap formunda değil fitil formunda veriyordu doktorum bugün gene gidicem akıntı var bende de muhtemelen gene fitil formunda verecek doktorum. Bebeğe zararlı olan antibiyotiği doktorun sana yazmaz zaten canım ama ben bu enfeksiyona en iyi ve doğal çözümü kara Mersin suyu diye duydum birde 3 litre suyun içine 3-4 damla limon sıkıp gün içinde o suyu içmen enfeksiyonu temizler bunuda farklı bir doktordan duydum mesela
benim de yarın. fenalardayımYarin randevum var kizlaaar cok heyecanliyim en son 25 gün once gitmistim. Inşallah guzel haberler alirim.
benim de öyle :) ilk gebeliğimde öyleydi. Progestan yapıyor onu.Kizlar karnim inanilmaz cikti benim sanki 4 aylik hamile gibiyimvallahi haftasonu dugune gittik insanlara 10 haftalik demeye utandim var mi boyle karni cikan?
Esim benden heyecanli baya oldu gitmeyeli birazda endise ettik galiba..insallah guzel haberler alirizbenim de yarın. fenalardayım
evet daha az stres yapmak ve vücudunda ki değişimleri mutlulukla karşılamak. En ufak ağrı da panik yapmamak :)Bu ilk gebeliği olmayan anneler daha önceki hamileliğinizde yaptığınız ama bu hamileliğinizde yapmadıgınız ders aldıgınız birşeyler var mı ?
aksine hergün bir şişe mutlaka içmelisin. sodyum oranı az olanları tercih ederek tabikiArkadaşlar midem aşırı bulandığı içi,n ağzımın tadı değişsin diye ara sıra maden suyu içiyorum bir sakıncası olur mu bilginiz var mı?
sorma. endişe herşeyin önunde zaten. güzel haberler alırız inşallah. kaçta senin randevunEsim benden heyecanli baya oldu gitmeyeli birazda endise ettik galiba..insallah guzel haberler aliriz
Bir hamileliğin üzerine ne kadar düşülürse o kadar sorun çıktığını yaşadım ben bizzat. Bi kaybım var hiç kalkmadım yattım hep yememe içmeme herşeyime dikkat ettim ama gitti maalesef hani bi laf var ya dünyada ekmeği varsa Yaşar, pamuklara sarsak gidecek olanı durduramayız ama tabiki dikkat edicez elimizden geleni yapıcaz gerisi Rabbimin elinde. Çok kafana takıp stres yapma yani ilaçlarını kullan ve kafanı rahat tut Allah istemediği sürece bebeğini senden kimse alamazTamam canım alayım da kullanayım teşekkür ederim. B grubu antibiyotik verdi bebeğe zararı yok merak etme dedi ama ilk 3 ay içerisindeyim ya çok korkuyorum yine de. Bişey olmasin inşallah sağlıkla kavusalim çocuklarımıza
Merhaba benim de ilk gebeliğim ve tedaviyle hamile kaldım, daha önce bir düşüğüm var ve hala elim yüreğimde her an bir şey olacak diye korkuyorum, o yüzden hamilelik takvimi yapmaya bile çekiniyorumBenim şimdi ilk olunca birde 2 kere sağlıksız yaşayınca hep bir endişe içindeyim ama artık rahat bırakıcam. Ne gelirse Allahtan. Elimden geleni yapıyorum dikkat ediyorum. Gerisi takdiri ilahi gerçekten. Hem endişelenip stres oldukca daha kötüymüş
Ayy inşallah bir gelse o ay biran evvel de doğsalar
Benimde dun geceden beri bacaklarım ağrıyor benim enfeksiyon belirtim genelde böyle ortaya çıkıyor galiba yine geliyor bol su içmeye çalışacağım bulantinin arasında ama doktora bile gitmek istemiyorum artık. Senin kanaman var mı peki canımBol bol dua edicez artık onlari Allah korusun
Ben 9+3 oldum bu günKızlar ben de bugün 10+0 oldumhepimiz yaklaşık aynı haftalardayız, kilo alma durumlarınız nasıl? Ben almadım gibi ama arada kabız olduğumda bi yarım kg falan oynuyo, sizde durumlar ne?
Benim yaşadığımı mı yaşıyosun acaba? Ben hala öksürüyorum ama azaldı, artık krizlere girmiyorum. Bir de öksürük başladıktan sonra bende balgam yapmaya başlamıştı çünkü yükselen mide asidi boğaz reflüsü yapmış. Mide asidi boğazı tahriş ediyo ama anlayamıyosun. Esas o çok fena ya sürekli gece gündüz tükürüyorum. Bir suluğum var sürekli elimde valla günde 4litre su içiyorum yudum yudum şu öksürük sağolsun. Su içmezsem daha beter oluyo boğazım. Bana onceair antialerji ve astım önleyici hap, gaviscon double action (mide yanması + mide asidinin soluk borusu kapağına kaçışı önlüyo) ve risonel gene antialerjik burun spreyi vermişleridi. Hapı hala kullanıyorum diğerlerini kestim. Bendeki sorun hamilelikten alerji ve mide asidi sorunuymuş, birbirini tetiklemiş. Çok uzun yazdım ama belki faydası olur. Geceleri uykusuzluktan yorgunluktan kalkıp lavaboya gidemiyorum. Kağıt havlu koparıyorum 10tane falan yastığımın altına koyuyorum ve onlara yükürüyorum. Asla yutma çok daha fena oluyo sonra, mide dhaa çok asit yapıyo ve daha çok boğuluyosun. Her uyandığımdada bir kaç yudum su içiyorum. Benimki de kesilmedi 3. haftadayım.Cok sagol canim. Valla yarinda izin aldim işe gitmeyecegim 2 gündür oksurmekten toplasaniz 2 saat uyumusumdur.
Bende yemek yemeyi cok özledim cnm, bayramda 10 hafta bitmiş olucak, bi umut belki azcik yerizBenim net olarak en berbat anlarım 9 ve 10 haftalardı birde hastalıkla uğraştım ilk hamileleigimde de öyleydi korkutmak için demiyorum ama bataklık gibi geldi bana boğdu boğdu duvara attı benisu 11 gördüm ya içim rahatladı bugün biraz daha kurban bayramını düşünmek bile istemiyorum napcam bilmiyorum ya et özledim aslında yemek istiyorum ama koku beni mahvedebilir
Benimde perşembe, güzel haberler almak nasip olsun ins hepimizebenim de yarın. fenalardayım
Kanamam olmadı hic bir belirtim yok test yapılınca çıktı ortayaBenimde dun geceden beri bacaklarım ağrıyor benim enfeksiyon belirtim genelde böyle ortaya çıkıyor galiba yine geliyor bol su içmeye çalışacağım bulantinin arasında ama doktora bile gitmek istemiyorum artık. Senin kanaman var mı peki canım
Öyle canım ben de bıraktım düşünmüyorum artık. Doktorum verdi ilacı sonuçta diyorum bol su içiyorum dua ediyorum. Allah'ın takdiri. Stresi de bıraktım. Hiç bişey düşünmüyorum. Konuşuyorum onunla ve mutlu oluyorum o annesini hissediyor inşallah sağlıkla gelecek hepimizin öyle olsun inşallahBir hamileliğin üzerine ne kadar düşülürse o kadar sorun çıktığını yaşadım ben bizzat. Bi kaybım var hiç kalkmadım yattım hep yememe içmeme herşeyime dikkat ettim ama gitti maalesef hani bi laf var ya dünyada ekmeği varsa Yaşar, pamuklara sarsak gidecek olanı durduramayız ama tabiki dikkat edicez elimizden geleni yapıcaz gerisi Rabbimin elinde. Çok kafana takıp stres yapma yani ilaçlarını kullan ve kafanı rahat tut Allah istemediği sürece bebeğini senden kimse alamaz
Sizede cok geçmiş olsun. Sizin cok uzun sürmüş umarim en kisa zamanda şifa bulursunuz. Bugun benim 3. Gunum balgama çevirdi ihlamur tavuksuyuna corba bal pekmez nane limon surekli biseyler iciyorum su elimden hic düşmüyor cunku surekli bogazim kuruyor. Rabbim hasta olan herkese şifa versin gercekten cok zor.Ben 9+3 oldum bu gün
Benim yaşadığımı mı yaşıyosun acaba? Ben hala öksürüyorum ama azaldı, artık krizlere girmiyorum. Bir de öksürük başladıktan sonra bende balgam yapmaya başlamıştı çünkü yükselen mide asidi boğaz reflüsü yapmış. Mide asidi boğazı tahriş ediyo ama anlayamıyosun. Esas o çok fena ya sürekli gece gündüz tükürüyorum. Bir suluğum var sürekli elimde valla günde 4litre su içiyorum yudum yudum şu öksürük sağolsun. Su içmezsem daha beter oluyo boğazım. Bana onceair antialerji ve astım önleyici hap, gaviscon double action (mide yanması + mide asidinin soluk borusu kapağına kaçışı önlüyo) ve risonel gene antialerjik burun spreyi vermişleridi. Hapı hala kullanıyorum diğerlerini kestim. Bendeki sorun hamilelikten alerji ve mide asidi sorunuymuş, birbirini tetiklemiş. Çok uzun yazdım ama belki faydası olur. Geceleri uykusuzluktan yorgunluktan kalkıp lavaboya gidemiyorum. Kağıt havlu koparıyorum 10tane falan yastığımın altına koyuyorum ve onlara yükürüyorum. Asla yutma çok daha fena oluyo sonra, mide dhaa çok asit yapıyo ve daha çok boğuluyosun. Her uyandığımdada bir kaç yudum su içiyorum. Benimki de kesilmedi 3. haftadayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?