2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Geçmiş olsun cnm bal limonu sicak suyla karıştır yavas yavas iç
Öksürük icinde tuzsuz tereyagini erit üzerine 3 yemek kaşığı pekmez koy bir tik kaynasinin iliyinca ic sifa olur insllah
Cok sagol canim Gece yatarken yapacagim onu. Simdi nane limon yaptim.

Seni o kadar iyi anliyorumki o hastaliga bas zonklamasi ve dis dolgusunun düşüp agrimasini kat hepsini ayni anda yasamistim uyku haram olmuştu Allah yardimcin olsun canim

Queen_42 çok sevindim canım.öksürük ve burun tıkanıklıgı için kızıma yaptıgım birkaç şeyi önericem. bebege yapılıyorsa hamileler için de sorun olmaz sanırım.
öksürük için bikaç diş sarımsak ez biraz zeytınyagınon içine koy beklet. sonra sadece yagı alıp sarımsakları sürmene gerwk yok. ayagının altına sürüp çorap giy öyle uyu.
burun tıkanıklıgı için soğanı ortadan ikiye ayır kabugunı soymadan. yarısını odana başucuna koy. karanfil varsa sogana batırabilirsin. yoksa sorun degil. bu şekilde uyu.

Evet kendime nazar değdirdim resmen kızlar midesi bulananlar kervanına 9+4’ten katıldım bu hafta başlamasının sebebi beta hcg değeri 9-12.hafta arası zirveye çıkıyor , midemizi bulandıran da hormon değerlerimizin ani yükselişi yani…ben de zirveden yakalandım 13.haftadan sonra düşüşe geçecek, dayanalım kızlar kızımda da bu haftalarda midem bulanmıştı hatırladım, umarım şu 3 hafta kolay geçer yüzümde de sivilceler oldu bir kaç tane, sizin de var mı ?

Eklentiler

• 0A529BF9-FB25-4F58-B5E9-8A23D40BE75E.png
    369 KB · Görüntüleme: 36
Ben yavaş yavaş azalır diye beklerken 12 ye kadar daha mi cogalicak

Bir de kurban bayramı, kavurma eti kokusu…bak şimdiden kötü oldum
Ah cnm ah sorma ben şimdiden napcam diye düşünüyorum, annemin evine gidicez abimlerle, şimdi anneme evde kapıları kapattiriyorum öyle pişiriyor kadın yemek ama gidince napcam bilmiyorum, yengem cok sever et, artık sabah kavurma kokusu eşliğinde banyoya giderim cikartmaya

Neyseki covit değilsin bende geçen hafta klima açtım evde o çarptı sanırım bitkisel hamilelerinde kullandığı pastiller var ondan aldım birde propolisli boğaz spreyi ıhlamur ballı limon iki günde toparladım inşallah sende hemen düzelirsin

ben lireac kullanmıştım ilkinde cok az bi çatlağım oldu ilerleyen zamanlarda hindistn cevizi yağı kullanmayı duşunuyorum doğal oldugu için
Ben de önceki hamileliklerimde lierac ve kakao yağı kullanmıştım sadece göbek deliği etrafında hafif çatlağım oldu
Kizlar selam. Covid testim negatif cikti iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim. Bogaz agrim kurulugu burun akintisi tikanikligi devam ediyor. İhlamurla idare edip gecirmeye calisacagim artik
Çok geçmiş olsun şükür negatif çıkmış testin.ıhlamur un içine ayva yaprağı katınca öksürük için daha etkili oluyor ama hamilelik te riskli mi ayva yaprağı onu bilmiyorum canım

Ben de Lierac kullanmıştım kızımda 4 sene önce, hiç çatlağım olmamıştı. Şimdi yine alacağım, hepsiburada’da 2’li 200 ml 350 TL civarı, oradan alacağım yakında…

Benim doktor 9 haftalıkken söylüyor %70 erkek vs gibisinden ve söylediği çıkıyor aslında biliyorlar ama söylemiyorlar bir çoğu

Y
9+4’ten Günaydın kızlar , bugün nasılız , kontrole giden var mı , her şey yolunda mı ?
Ya son kontrolumde 7+1 demisti doktor bugece acildeydim 9+4 denildi banada anlamadim bu kac gunluk olayini en son kontrolumun uzerinden 11gun gecti daha

Ben yavaş yavaş azalır diye beklerken 12 ye kadar daha mi cogalicak
Benim net olarak en berbat anlarım 9 ve 10 haftalardı birde hastalıkla uğraştım ilk hamileleigimde de öyleydi korkutmak için demiyorum ama bataklık gibi geldi bana boğdu boğdu duvara attı beni su 11 gördüm ya içim rahatladı bugün biraz daha kurban bayramını düşünmek bile istemiyorum napcam bilmiyorum ya et özledim aslında yemek istiyorum ama koku beni mahvedebilir

Aminnnnn canim. Cok gecmis olsun Rabbim seninde safi adi yuzu suyu hurmetine sifani versin insaAllah balli süt ic. Zencefilde cok fayda ediyor ama gebelikte nasil olur bir fikrim yok doktoruna danis istersen icebilirmiyim diye. İnanilmaz agri kesici etkisi var ama adetliyken kanamayi cok tetikliyo diye biliyodum gebelikte icilebilirmi bilmiyorum doktora sormali

Benim doktor 9 haftalıkken söylüyor %70 erkek vs gibisinden ve söylediği çıkıyor aslında biliyorlar ama söylemiyorlar bir çoğu
Banada oyle geliyor valla benimkinin cihazı cok iyi o kadar net gösteriyor ki biraz o kısmına güveniyorum aslında ama bilemedim 11 + 5 falan olurum muhtemelen

Bende cok kotuydum prilam dr gunde sabah 1 ogle 1 gece 2 seklinde artirdi doktor iki gundur bulanti acisindan cok sukur iyiyim ama iyiyim demeyede korkuyorum

Y

Ya son kontrolumde 7+1 demisti doktor bugece acildeydim 9+4 denildi banada anlamadim bu kac gunluk olayini en son kontrolumun uzerinden 11gun gecti daha
Cihazlar arası fark oluyor benim doktorumda 9+4 çıktı bir hafta sonra acilde 9+4 çıktı esim korktu hatta ben hareket ettiğini gördüğüm için ses etmedim ama cihaz cok belli belirsiz gösteriyordu oradaki ölçümler belirliyor o yüzden farklı cihazlarda farklı tarih oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…