Ya ben de aşırı duygusalım ama komedi filminde ağlamak da ilginç geldiHamileliklerimde benim de sıkça yaradığın bir durum herşeye ağlamak. Normalde de çok duygusalım fakat çizgi filme ağlayacak kadar değil
11 yıl önce oğluma hamileydim:) Oğlumda tiksinti bulantı uyku hali o kadar erken başlamıştı ki doktora gittiğimde kese bile görünmemişti.Bulantılar bitince rahat bir hamilelik geçirdim.Hep sağlıklı beslendim topuklu ayakkabı da giydim hareketlerime de pek dikkat etmiyordum. 25 kilo aldımBu ilk gebeliği olmayan anneler daha önceki hamileliğinizde yaptığınız ama bu hamileliğinizde yapmadıgınız ders aldıgınız birşeyler var mı ?
Gaviscon şurup iç canım doktorum hiç bi yan etkisi yok güvenle içebilirsin dediBenim sabah aksam farketmiyor yemekten once de sonra da oluyor anlayamadım ins tez zamanda geçer
Tabi ben iç diyorum ama senin farklı bi durumun vardır Allah korusun dokunur bişey olur, sen yine doktoruna kullanmadan kullanma canım, ne olur ne olmazBenim sabah aksam farketmiyor yemekten once de sonra da oluyor anlayamadım ins tez zamanda geçer
Evet ben de öyle düşündüm. Ama biz birkaç aydır doktor doktor dolaşıyoruz Baska problemlerden dolayı, bir de idrar yolu enfeksiyonu için gitmiştik hamile kalmadan bu sorunu bitirelim diye bana yazdığı antibiyotik hiç bir işe yaramamış ben iyilesmisimdir diye hamile kaldım diğer ay ve yine iltihap çıktı belirti de yoktu geçen ay gibi 3 hafta antibiyotik kullandım ben ya öyle sinir oldum ki 2 gündür sinirden ağlıyorum yani hiç mi işe yaramaz antibiyotik yani bu. Çünkü biz bebeği bu yüzden erteledik kaç ay ama olan bu. Hamileyim ve yine bu sorun yüzünden bebeğim risk altında. O muayene olduklarımız da doktor. Bir de doktorlarda kapsamlı tahlil yapma huyu yok. Ben idrar yolu enfeksiyonu olarak gittim ama akıntım da vardı halbuki mantar idrar yolu enfeksiyonuna ceviriyormus yani bizim yonlendirmemizle bunu da yapalım diyorlar. Bazıları da tahlilsiz ilaç yazıyorlar.Bende de kaşıntı ve akıntı olduğunu söyledim fitil ve travazol verdi.Bende tedirgin oldum ama sonuçta dr zararlı birşeyi neden versin ki diye düşündüm.
Sagol canım yarın doktora gidince isticemGaviscon şurup iç canım doktorum hiç bi yan etkisi yok güvenle içebilirsin dedi
Canim ayni şeyleri yaşadım suan uyuyamiyorsundur kesin bogaz agrisi bir gun sonra burun akintisi falan oluyor benim tavsiyen kendine bol limonlu azicik nane kaynat direk kesmisti beniKizlar selam. Covid testim negatif cikti iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim. Bogaz agrim kurulugu burun akintisi tikanikligi devam ediyor. İhlamurla idare edip gecirmeye calisacagim artik
Canim stresini cok iyi anlıyorum bende o durumdayım iki hafta önce o kadar üzüldüm ki ama hiç bisey yapamıyorlar sürekli tekrarlıyor bu durum bıktım antibiyotuktan kac gün bulantimin arasında ishale uğraştım ama gecmeyince gecmiyor üzülme eğer belirtin de yoksa da ilacını iç bol su iç yapacak hiç bisey yok ilkinde enfeksiyon yüzünden bir hafta bebeğim kuvezde kaldı o kadar korkuyorum ki korktukça yine başıma geliyor biraz akışına bırakmak lazım sanırımEvet ben de öyle düşündüm. Ama biz birkaç aydır doktor doktor dolaşıyoruz Baska problemlerden dolayı, bir de idrar yolu enfeksiyonu için gitmiştik hamile kalmadan bu sorunu bitirelim diye bana yazdığı antibiyotik hiç bir işe yaramamış ben iyilesmisimdir diye hamile kaldım diğer ay ve yine iltihap çıktı belirti de yoktu geçen ay gibi 3 hafta antibiyotik kullandım ben ya öyle sinir oldum ki 2 gündür sinirden ağlıyorum yani hiç mi işe yaramaz antibiyotik yani bu. Çünkü biz bebeği bu yüzden erteledik kaç ay ama olan bu. Hamileyim ve yine bu sorun yüzünden bebeğim risk altında. O muayene olduklarımız da doktor. Bir de doktorlarda kapsamlı tahlil yapma huyu yok. Ben idrar yolu enfeksiyonu olarak gittim ama akıntım da vardı halbuki mantar idrar yolu enfeksiyonuna ceviriyormus yani bizim yonlendirmemizle bunu da yapalım diyorlar. Bazıları da tahlilsiz ilaç yazıyorlar.
Evet ne kadar kassak da olacak şey oluyo canım ben de bugün bıraktım ama öncesinde çok ağladım Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla gelişir çocuklarımız ve sağlıkla dogururuzCanim stresini cok iyi anlıyorum bende o durumdayım iki hafta önce o kadar üzüldüm ki ama hiç bisey yapamıyorlar sürekli tekrarlıyor bu durum bıktım antibiyotuktan kac gün bulantimin arasında ishale uğraştım ama gecmeyince gecmiyor üzülme eğer belirtin de yoksa da ilacını iç bol su iç yapacak hiç bisey yok ilkinde enfeksiyon yüzünden bir hafta bebeğim kuvezde kaldı o kadar korkuyorum ki korktukça yine başıma geliyor biraz akışına bırakmak lazım sanırım
Aynen bi dünya para vermeye gerek yok. Aktardan olunca organik yağlardan olduğunu düşünüyorum ben memnun kaldım. Annemin çok çatlağı olduğu için genetik olarak bende de olur diye düşünüyorduk çok şükür olmadı.ilk hamileliğimde çok kullandım gerçekten çok güzel yağ tekrar alacağım ama fiyatlara hiç bakmadım eskiden haftada ufak boylarından 1 kutu bitirirdim sabah öğlen akşam sürdüm ondan lirac mı ne bide onu sürerdim duş sonrası her gün teşekkürler...
mustelayı duydum bi araştırayım mustelanın genel olarak tüm ürünlerini beğeniyorlar... o yağı öğrenirsen aklına gelirse söyle bi bakayım günah tonlarca para yatırmaya gerek yok aynı işi gören ürünler varken...
Canim uyuyamiyorum bogaz kurulugundan. Nane limon mu kaynatayim hemen yapayim birazdan yeterki iyi gelsinCanim ayni şeyleri yaşadım suan uyuyamiyorsundur kesin bogaz agrisi bir gun sonra burun akintisi falan oluyor benim tavsiyen kendine bol limonlu azicik nane kaynat direk kesmisti beni
Geçmiş olsun cnm, doktoruna danışmadan bence bişey kullanma, o mutlaka bişeyler önerirKizlar inanin 2 gündür bu hastaliktan hamileligimi unuttum. Tadisizlikmis koku hassasiyetiymis halsizlikmiş. Öksürüp hapsurmaktan bir hal oldum. Zaten idrara cok sıkışıyoruz sürekli su icmekten wc den cikamaz oldum. Rabbim hasta olan herkeze Şafi ismiyle şifa versin.
Sagolasin canim bu pastili gönderdim kullanabilirsin dedi doktorum ama yinede icim rahat etmediGeçmiş olsun cnm, doktoruna danışmadan bence bişey kullanma, o mutlaka bişeyler önerir
Bende çok ağladım inanki sürekli tekrarlanması o kadar yorucu ki ama yok yani çözüm bulamıyorum saldım o yüzdenEvet ne kadar kassak da olacak şey oluyo canım ben de bugün bıraktım ama öncesinde çok ağladım Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla gelişir çocuklarımız ve sağlıkla dogururuz
Canim gecmis olsun covid olmadığını görünce sevindim inan ki insallah çabucak atlatırsın bunu daKizlar inanin 2 gündür bu hastaliktan hamileligimi unuttum. Tadisizlikmis koku hassasiyetiymis halsizlikmiş. Öksürüp hapsurmaktan bir hal oldum. Zaten idrara cok sıkışıyoruz sürekli su icmekten wc den cikamaz oldum. Rabbim hasta olan herkeze Şafi ismiyle şifa versin.
Cok sagol canim. Valla yarinda izin aldim işe gitmeyecegim 2 gündür oksurmekten toplasaniz 2 saat uyumusumdur.Canim gecmis olsun covid olmadığını görünce sevindim inan ki insallah çabucak atlatırsın bunu da
Geçmiş olsun cnm bal limonu sicak suyla karıştır yavas yavas içKizlar inanin 2 gündür bu hastaliktan hamileligimi unuttum. Tadisizlikmis koku hassasiyetiymis halsizlikmiş. Öksürüp hapsurmaktan bir hal oldum. Zaten idrara cok sıkışıyoruz sürekli su icmekten wc den cikamaz oldum. Rabbim hasta olan herkeze Şafi ismiyle şifa versin.
Testin pozitif çıkmasına sevindimCanim uyuyamiyorum bogaz kurulugundan. Nane limon mu kaynatayim hemen yapayim birazdan yeterki iyi gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?