- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
Evetkızlar ikili tarama yaptırmayı düşünüyo musunuz
Bence erkekleri çocuklu hayata hazırlamak için bu dönemlerAl benden de okadar evim pislikten göçüyor iş yapamamak heryeri pırıl pırıl yapamamak,bir tencere yemek pişirip mutfağa koyamamak bunlar beni çok üzüyor düzelir miyiz kız sence
Bende şimdilik tek çocukla kalmak istiyorum cok zor geldi bulantilar, eşim de unuttursun bi kac seneye görcez diyorBende eşime aynı şeyi dedim ilkte de demiştim sana belli olmZ 2 seneye unutursun diyor cok ses etmiyorum ama 3. Zorlar beni sanki psikolojik olarak bitiyorum ben hamileliklerde
Canım her işi o yapıyor bugün evin bütün camlarını sildi ben yattım üşeniyordum iyi denk geldiBence erkekleri çocuklu hayata hazırlamak için bu dönemlerhayat müşterek ve beyler ev süpürürse ölmezler. Bırakın biraz onlar yapsın
Unutursun unutursun merak etme bak ben ilk çocukta tövbe etmiş insanım hem bulantı hem doğum yüzündenBende şimdilik tek çocukla kalmak istiyorum cok zor geldi bulantilar, eşim de unuttursun bi kac seneye görcez diyor
Aynen benimde o şekilde kist solda bebişim sağdaBenim arada oluyor cnm. Ya ne tesadüf bende de var 5 cm çikolata kisti solda, miniğim de saga yerleşmiş
Şuan bende tovbeliyimUnutursun unutursun merak etme bak ben ilk çocukta tövbe etmiş insanım hem bulantı hem doğum yüzündenama şimdi insallah nasip ederse rabbim üçüncü geliyor
O sevgisi var ya o sevgisi bir de şimdi anne öpme anne sarılma tripleri var hic sevdiriyor kardeşi olunca dibimden ayrılmayacak adım gibi biliyorum. Az önce kayinvalidemler pikniğe götürecekler gitmeden önce göreyim diye odadan çağırıyorum sen beni artık cagiramazsin biz pikniğe gideceğiz diye bağırıyor bana kapıdanBende şimdilik tek çocukla kalmak istiyorum cok zor geldi bulantilar, eşim de unuttursun bi kac seneye görcez diyor
İlk bebeğin mi peki cnm? Sağda olunca kiz diyolar e benim sol kistten dolayı kapaliAynen benimde o şekilde kist solda bebişim sağda
Ya en güzel zamanlari ne guzel bıcır bıcırO sevgisi var ya o sevgisi bir de şimdi anne öpme anne sarılma tripleri var hic sevdiriyor kardeşi olunca dibimden ayrılmayacak adım gibi biliyorum. Az önce kayinvalidemler pikniğe götürecekler gitmeden önce göreyim diye odadan çağırıyorum sen beni artık cagiramazsin biz pikniğe gideceğiz diye bağırıyor bana kapıdan
Cnm proluton fayda etti bende yani bildiğin adet gibi kanama oluyordu hafta 1 vuruluyorum istersen doktora gittiğinde söyle belki oda bu iğneyi verirEvet canım 2 gün kesilmişti bugün yine peçeteye geldi ara ara iğnem 7 tane oldum şimdiye kadar hiç farketmedi açıkçası ama progestan iğne benimki proluton değil bilmiyorum farkı var mı
Evet cnm benim var gidene kadar da iğne verdi suan lekelenme tarzda geliyor doktor içerdeki kan birikintiis geliyor dedi belki seninde öyledirBenim çok ilginç şekilde kanama alanı da yok cok az vardi kanama başladığında su an temiz görünüyor tuvaletten sonra sildikce geliyor yapışkan yumurtlama akıntısı gibi
Maşallah diyorum siz ve bulantısı olmayan diğer arkadaşlara hamileliğin tadını çıkarın ben zorlanıyorum açıkcası inş hepimizin sağlıkla ilerler gebelikleri bebişleri alırız kucağımızaMerhaba kızlar. netim yoktu bir süredir. bebişi iki hafta görmeyince bana da bir endişe gelmeye başladı. şehirdışındayım. anneme geldim. normalde doktor 12de gel demişti ama ben burda 10+5e randevu aldım. benim mide bulantım koku hasaasiyetim falan olmadıgı için 4 hafta beklemem imkansız. merakkPinkMermaid bence se de trabzonda randevu al git.ben de dayanamazdım
Evet canım benim hep kahverengi zaten kalan kan olduğu çok belli o yüzden de stres yapmamaya çalışıyorum.senin yardıma gelebilecek kimse yok mu canim çocuklar ve senin içinCnm proluton fayda etti bende yani bildiğin adet gibi kanama oluyordu hafta 1 vuruluyorum istersen doktora gittiğinde söyle belki oda bu iğneyi verir
Evet cnm benim var gidene kadar da iğne verdi suan lekelenme tarzda geliyor doktor içerdeki kan birikintiis geliyor dedi belki seninde öyledir
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ikisini de8+1 oldu bebeklerim hala bulantım yok. Doktorun "ikiz olduğu için çok bulantın olacak" demesi kulağımda çınlıyor. Salı günü kontrol var umarım iyidirler. Bulantı olmadıkça bir aksilik var diye içim içimi yiyor. Salı geldi çok şükür. Umarım iyidirler
Aynen cnm bende stres yapmiyorum normal dedigi ivin doktor iinsallah sağlıkla gecer bu günlerEvet canım benim hep kahverengi zaten kalan kan olduğu çok belli o yüzden de stres yapmamaya çalışıyorum.senin yardıma gelebilecek kimse yok mu canim çocuklar ve senin için
Ya maşallah ne güzel hep hayalimdi ikiz8+1 oldu bebeklerim hala bulantım yok. Doktorun "ikiz olduğu için çok bulantın olacak" demesi kulağımda çınlıyor. Salı günü kontrol var umarım iyidirler. Bulantı olmadıkça bir aksilik var diye içim içimi yiyor. Salı geldi çok şükür. Umarım iyidirler
Aynen kızlar bırakın yapsınlarBence erkekleri çocuklu hayata hazırlamak için bu dönemlerhayat müşterek ve beyler ev süpürürse ölmezler. Bırakın biraz onlar yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?