- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Evet en azından doğum ücreti ödemeyeceğiz ateş pahası bir doğum yapmak yaAsıl doğum pahalı zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet en azından doğum ücreti ödemeyeceğiz ateş pahası bir doğum yapmak yaAsıl doğum pahalı zaten.
Iyim cnm halsizlik, bulanti ,baş dönmesiyle uğraşıyorum her hamiş gibisen nasilsin cnm
Olabilir 7-8 de duyanlar varmışKızlar 6+2 'de kalp atışının net olarak gözükmemesi normalmi?
Ben araştırdım bildiğim kadarı ile yüzde olarak karşılıyor tamamı diye bir şey yk Acıbadem sordum 25.000 TL ama onu ödedim bitti değil seçtiğin doktora göre fark ödüyorsun gene hamilelikten sonra yapılan paketler çok da bana anlamlı gelmedi benim tamamlayıcı var ama meğerse ayrıca doğum paketi almam lazımmış ben sanıyordum ki sağlık paketin eski ise kullanıyorsun ama değil her koşulda ödememek için kural doluSağlık sigortalarını inceledim de 4.100 lira sadece doğumu mu karşılıyor bana mı öyle geldi bilen cevap yazabilir mı hanımlar
Canım başka bir dr a git hangi ildesin cihazla da alakalı olabilir. İlk girdiğim dr da 6. Haftada okadat net göründü ki. Ama 2 gün önce gittim cihazın kötülüğünden kalp atışı zor göründüinşallah canım beklicem
Bugün gittim de. Baya bir uğraştı sonra bence var zayıf zayıf ama haftaya bakalım daha çok büyüsün dedi kafam takıldı
Hadi benimkide inşallah perşembe günü gidicem 7+1 olmuş olucak eğer sorunsuz ilerliyorsaBenim kilom var ondan öyle oldu galiba =(
Çok normal. Benimki dinlemedi bile haftaya kontrole gelirsin dinleriz dedi
Benim de iki kızım var =)
İnşallahh öyledir çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızYok üzülmeyin, yolundadır umarım herşey, rahat olun
İnşallah o zaman duyarım hayırlısıyla çok teşekkür ederimOlabilir 7-8 de duyanlar varmış
İstanbuldayım canım aslında bulunduğum ilçede en iyilerimden doktorda hastane cihazları vs de. Şimdi perşembeye tekrar randevu aldım belki o güne kadar yine başka giderim farklı görüş olsun diyeCanım başka bir dr a git hangi ildesin cihazla da alakalı olabilir. İlk girdiğim dr da 6. Haftada okadat net göründü ki. Ama 2 gün önce gittim cihazın kötülüğünden kalp atışı zor göründü
bu baktiginiz hangi sigortaSağlık sigortalarını inceledim de 4.100 lira sadece doğumu mu karşılıyor bana mı öyle geldi bilen cevap yazabilir mı hanımlar
Canım bende Çarşamba 6+3 tüm bebeği gördük ama kalp atışı için haftaya bakalım daha çok küçük dedi. Benim aklıma 1.si bizleri korkutmama adına 1 hafta daha geçmesini istiyorlar, 2.si bir muayene parası daha almaya çalışıyorlar artık bekliyecez , bebişlerimiz sağlıklı olsun da bekleriz heeç mühim değillHadi benimkide inşallah perşembe günü gidicem 7+1 olmuş olucak eğer sorunsuz ilerliyorsa
İnşallahh öyledir çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
İnşallah o zaman duyarım hayırlısıyla çok teşekkür ederim
İstanbuldayım canım aslında bulunduğum ilçede en iyilerimden doktorda hastane cihazları vs de. Şimdi perşembeye tekrar randevu aldım belki o güne kadar yine başka giderim farklı görüş olsun diye
Bazı doktorlar paragöz gerçekten.Canım bende Çarşamba 6+3 tüm bebeği gördük ama kalp atışı için haftaya bakalım daha çok küçük dedi. Benim aklıma 1.si bizleri korkutmama adına 1 hafta daha geçmesini istiyorlar, 2.si bir muayene parası daha almaya çalışıyorlar artık bekliyecez , bebişlerimiz sağlıklı olsun da bekleriz heeç mühim değill
Ayy yeterki sağlıklı olsunlar dediğin gibi bekleriz tabiki inşallah duyarız sağlıklıca aynı günlerinde gitmişiz normal o zaman genel olarak böyle olmasıCanım bende Çarşamba 6+3 tüm bebeği gördük ama kalp atışı için haftaya bakalım daha çok küçük dedi. Benim aklıma 1.si bizleri korkutmama adına 1 hafta daha geçmesini istiyorlar, 2.si bir muayene parası daha almaya çalışıyorlar artık bekliyecez , bebişlerimiz sağlıklı olsun da bekleriz heeç mühim değill
Demekki böyleleri de varmış dedirtti valla helal olsun ne diyim. Sen o Doktoru bırakma sakınBazı doktorlar paragöz gerçekten.
Bazıları da farklı mesela benim doktorum , kızımın da doğum doktoru 4 sene öncesinden. İlk aralık ayında hamile kaldım, gittim doktoruma çift çizgiyi görünce, keseyi gördü 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Muayeneden para almadı, ben de herhalde kalp atışını duyunca alır dedim. Kalp atışlarını duymamıza 5-6 gün kalmıştı ki kanamam oldu ve gittikçe arttı ve doktoruma gittim kimyasal gebelik geçirdiğimi anladım vajinal muayenede ve o gün yine para almadı ( herhalde üzgünüz diye almadı dedim.) şimdi yine hamileyim, ilk muayenede keseyi gördük yine ücret almadı ve kalp atışlarını görmeye gittik en son 3 hafta önce yine ücret almadı ve ben şok muayene ücreti de pahalı yani, doçent çünkü, 4 sene önce bile 250 tl ile başlamıştı ,9.aylara yaklaşırken ücreti 300 olmuştu. Özel sağlık sigortam olduğu için biz %20 sini ödüyorduk. Ses etmedim ben de 4 seferdir fark ücreti almayınca Ankaralılar bilir, yeni muayenehanesi YDA Center’da, herhalde paraya doymuş, eski hastalarına kıyak geçiyor
Aynen demekki bu haftalarda pek duyulmuyor kalp atışları. İlk oğlum da değerim çok küçükken öğrendim hamileliğimi, hamileliğimin kesinleşmesi 1,5 ayı bulmuştu onun için beklemek bana eskisi gibi işkence olarak gelmiyor. Sağlıklı olsunlar da zaman zaten akıp gidiyo bi bakmışız şubat gelmiş hepsi pıt pıt doğuveriyoAyy yeterki sağlıklı olsunlar dediğin gibi bekleriz tabiki inşallah duyarız sağlıklıca aynı günlerinde gitmişiz normal o zaman genel olarak böyle olması
Benim şimdi ilk olunca birde 2 kere sağlıksız yaşayınca hep bir endişe içindeyim ama artık rahat bırakıcam. Ne gelirse Allahtan. Elimden geleni yapıyorum dikkat ediyorum. Gerisi takdiri ilahi gerçekten. Hem endişelenip stres oldukca daha kötüymüşAynen demekki bu haftalarda pek duyulmuyor kalp atışları. İlk oğlum da değerim çok küçükken öğrendim hamileliğimi, hamileliğimin kesinleşmesi 1,5 ayı bulmuştu onun için beklemek bana eskisi gibi işkence olarak gelmiyor. Sağlıklı olsunlar da zaman zaten akıp gidiyo bi bakmışız şubat gelmiş hepsi pıt pıt doğuveriyo
Aynen canım…işinde de çok başarılı çok güveniyorum. Vajinal muayenede de hiç canımı acıtmaz eli de hafif inşallah bu doğumum da güzel geçer sağlıkla kavuşurum bebeğimeDemekki böyleleri de varmış dedirtti valla helal olsun ne diyim. Sen o Doktoru bırakma sakın
Ne kadar iyi bir doktormus valla sizinki bizim malesef doktora gerek kalmıyor kapida sekreterler sagolsun soğana çeviriyorlar ama bizim doktor maddiyat hic düşünmüyor aramıyor herhalde buraya geliyorsunuz o parayı vermeyi göze aldık diye düşünüyorBazı doktorlar paragöz gerçekten.
Bazıları da farklı mesela benim doktorum , kızımın da doğum doktoru 4 sene öncesinden. İlk aralık ayında hamile kaldım, gittim doktoruma çift çizgiyi görünce, keseyi gördü 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Muayeneden para almadı, ben de herhalde kalp atışını duyunca alır dedim. Kalp atışlarını duymamıza 5-6 gün kalmıştı ki kanamam oldu ve gittikçe arttı ve doktoruma gittim kimyasal gebelik geçirdiğimi anladım vajinal muayenede ve o gün yine para almadı ( herhalde üzgünüz diye almadı dedim.) şimdi yine hamileyim, ilk muayenede keseyi gördük yine ücret almadı ve kalp atışlarını görmeye gittik en son 3 hafta önce yine ücret almadı ve ben şok muayene ücreti de pahalı yani, doçent çünkü, 4 sene önce bile 250 tl ile başlamıştı ,9.aylara yaklaşırken ücreti 300 olmuştu. Özel sağlık sigortam olduğu için biz %20 sini ödüyorduk. Ses etmedim ben de 4 seferdir fark ücreti almayınca Ankaralılar bilir, yeni muayenehanesi YDA Center’da, herhalde paraya doymuş, eski hastalarına kıyak geçiyor
Kızlar ya sizin akıntınız var mı? Benim idrar yolu enfeksiyonum yok ama beyaz beyaz akıntılarım oluyor ıslanıyor çamaşırlarım hep aslında ikinci gebeliğim ama unutmuşum bu zamanları sizinde var mı akıntınızCanım bende Çarşamba 6+3 tüm bebeği gördük ama kalp atışı için haftaya bakalım daha çok küçük dedi. Benim aklıma 1.si bizleri korkutmama adına 1 hafta daha geçmesini istiyorlar, 2.si bir muayene parası daha almaya çalışıyorlar artık bekliyecez , bebişlerimiz sağlıklı olsun da bekleriz heeç mühim değill
Evet en azından doğum ücreti ödemeyeceğiz ateş pahası bir doğum yapmak ya
Iyim cnm halsizlik, bulanti ,baş dönmesiyle uğraşıyorum her hamiş gibisen nasilsin cnm
Olabilir 7-8 de duyanlar varmış
Kızlar mrb gruba beni de ekler misiniz
Ben araştırdım bildiğim kadarı ile yüzde olarak karşılıyor tamamı diye bir şey yk Acıbadem sordum 25.000 TL ama onu ödedim bitti değil seçtiğin doktora göre fark ödüyorsun gene hamilelikten sonra yapılan paketler çok da bana anlamlı gelmedi benim tamamlayıcı var ama meğerse ayrıca doğum paketi almam lazımmış ben sanıyordum ki sağlık paketin eski ise kullanıyorsun ama değil her koşulda ödememek için kural dolu
Canım bende Çarşamba 6+3 tüm bebeği gördük ama kalp atışı için haftaya bakalım daha çok küçük dedi. Benim aklıma 1.si bizleri korkutmama adına 1 hafta daha geçmesini istiyorlar, 2.si bir muayene parası daha almaya çalışıyorlar artık bekliyecez , bebişlerimiz sağlıklı olsun da bekleriz heeç mühim değill