Her bebek aynı olmuyor, 8-9. haftayı buluyor bazen net kalp atışını görüp, duyabilmekKızlar 6+2 'de kalp atışının net olarak gözükmemesi normalmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her bebek aynı olmuyor, 8-9. haftayı buluyor bazen net kalp atışını görüp, duyabilmekKızlar 6+2 'de kalp atışının net olarak gözükmemesi normalmi?
Kalp atışını dinleyemedin mi net gozukmemesi derken?Kızlar 6+2 'de kalp atışının net olarak gözükmemesi normalmi?
inşallah canım beklicemHer bebek aynı olmuyor, 8-9. haftayı buluyor bazen net kalp atışını görüp, duyabilmek
Bugün gittim de. Baya bir uğraştı sonra bence var zayıf zayıf ama haftaya bakalım daha çok büyüsün dedi kafam takıldıKalp atışını dinleyemedin mi net gozukmemesi derken?
Bence var nasıl bi cümle değişik bi doktorun varmış cnm, zaten ultrasonda başladığını doktorlar görüyor, her bebeğin kalp atışı farklı zamanlarda başlıyo, 8 9 lara kadar yolu var diye biliyorum. Icini ferah tut Allahın izniyle ins herşey güzeldirinşallah canım beklicem
Bugün gittim de. Baya bir uğraştı sonra bence var zayıf zayıf ama haftaya bakalım daha çok büyüsün dedi kafam takıldı
Tamamen hislerime tercüman olmuşsun canımbenim de iki kızım var aynı düşüncedeyim seninlesağlıkla doğsun da önemli olan o2 kız çocuğu olarak beni çok iyi anlarsınız, kız annesi olmak çok güzel o yüzden bir tarafım bir kızım daha olsun diyor , hem kızım da kız olsun istiyor bir yandan da erkek olsa nasıl olurdu hem o duyguyu da yaşamış olurum diyorum hem de eşim için oğlu olması iyi olabilir, onun cinsiyetinden de bir evlat hakkımızda hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da her şekilde canımız ciğerimiz ama sizin 2 kızınız var 3.erkek olsa güzel olur cidden ama 3 kız da harika olur hele ilerde büyüdüklerinde sırtınız yere gelmez, iş bölümü yaparlar sizi yormamak için, bol kahveli sohbetli ortamınız olur kız kıza
Bende esim icin bir oglum.olsun istiyorum Rabbim hepimizin gönlüne gore nasip etsin insallah2 kız çocuğu olarak beni çok iyi anlarsınız, kız annesi olmak çok güzel o yüzden bir tarafım bir kızım daha olsun diyor , hem kızım da kız olsun istiyor bir yandan da erkek olsa nasıl olurdu hem o duyguyu da yaşamış olurum diyorum hem de eşim için oğlu olması iyi olabilir, onun cinsiyetinden de bir evlat hakkımızda hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da her şekilde canımız ciğerimiz ama sizin 2 kızınız var 3.erkek olsa güzel olur cidden ama 3 kız da harika olur hele ilerde büyüdüklerinde sırtınız yere gelmez, iş bölümü yaparlar sizi yormamak için, bol kahveli sohbetli ortamınız olur kız kıza
3 tane kız doğurasim geldi özendim (bir tane oğlum var)2 kız çocuğu olarak beni çok iyi anlarsınız, kız annesi olmak çok güzel o yüzden bir tarafım bir kızım daha olsun diyor , hem kızım da kız olsun istiyor bir yandan da erkek olsa nasıl olurdu hem o duyguyu da yaşamış olurum diyorum hem de eşim için oğlu olması iyi olabilir, onun cinsiyetinden de bir evlat hakkımızda hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da her şekilde canımız ciğerimiz ama sizin 2 kızınız var 3.erkek olsa güzel olur cidden ama 3 kız da harika olur hele ilerde büyüdüklerinde sırtınız yere gelmez, iş bölümü yaparlar sizi yormamak için, bol kahveli sohbetli ortamınız olur kız kıza
Net göremeyince öyle dedi heralde canım anlamadım yaa eşim gelsin bakayım yarında başka doktoramı bi muayene olsam tekrardan konuşcam. Bende öyle biliyorum ama yine de üzüldüm açıkcasıBence var nasıl bi cümle değişik bi doktorun varmış cnm, zaten ultrasonda başladığını doktorlar görüyor, her bebeğin kalp atışı farklı zamanlarda başlıyo, 8 9 lara kadar yolu var diye biliyorum. Icini ferah tut Allahın izniyle ins herşey güzeldir
Ben 6+3te gitmiştim hiç bakmadı bile kalp atışına, ben sorunca da daha değil 10gün sonra dedi, sonra 7+4te gördük :)Kızlar 6+2 'de kalp atışının net olarak gözükmemesi normalmi?
Yaaa öylemiBen 6+3te gitmiştim hiç bakmadı bile kalp atışına, ben sorunca da daha değil 10gün sonra dedi, sonra 7+4te gördük :)
Iki kizi olan baya kisiyiz grupta masallahTamamen hislerime tercüman olmuşsun canımbenim de iki kızım var aynı düşüncedeyim seninlesağlıkla doğsun da önemli olan o
Aynen, işte doktorların yaklaşımları bizim de ruh halimizi etkiliyor. Negatif düşünmeyin bence. Acele de etmeyin isterseniz haftaya tekrar gidin, daha garanti olsun :)Yaaa öylemi
benim baya canım sıkıldı yarın başka bir doktora gitmeyi planlıyordum belki ultrasonu daha iyi olur falan diye ama bekliyimmi bende o zaman
Haftaya cumartesi gel dedi. Önce öyle dedi çıkarken de moral bozmak yok öpüyorum seni ben var olduğunu düşünüyorum zayıf zayıf henüz dedi. Bende afalladım üzülsemmi üzülmesemmi anlayamadımAynen, işte doktorların yaklaşımları bizim de ruh halimizi etkiliyor. Negatif düşünmeyin bence. Acele de etmeyin isterseniz haftaya tekrar gidin, daha garanti olsun :)
Koku hassasiyeti benimde çok var malesef yaCanim benimde 9+4 benim midem bulanmazdı hafif bulantılarım var ama cok az tabi aşırı koku hassasiyetim var daha yeni olmaya başladı bende
Doğrudur canım görmedim bende yazdığını. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallahMerhaba sizinle aynıyız. Bugün ayni seyi bende yazdim forumda. Bugun bulantim artti cok nadir oluyordu. Koku hassasiyetim fazlalaştı. Normal sanirim.
Bende bi sigortacıya sormuştum da öyle demişti bana. Bebek olmadan en az 1 yıl önce yaptırmak lazımdı diye de.Yani gittiğim hastane muayane ücreti 180 tl doğum 4000 tl yapılacak tahliller vs. sigorta için ödediğimiz tutarı aşıyor.Online kontroller falan ücretsiz,diyetisyen falan desteği var hesapladığımızda daha uyguna geldiği için bizde yaptıralım dedik.
Ben de ultrasonda gözüküyordu kalp atışı ama daha değil diye ertelemişlerdi. Meğer bir hafta geç döllenmeymiş. 6 hafta sanırken 5 haftalıkmış daha küçükmüş :) Sizin geç döllenme olmasa bile belki net yansımıyordur o an cihaza. Doktor bana o haftalarda çok dinletme taraftarı olmadığını çünkü kalp sesi yakalamak için cihazın yaydığı titreşimin ısı odağı yarattığını söylemişti. Merak etme her şey yolundadır :)Kızlar 6+2 'de kalp atışının net olarak gözükmemesi normalmi?
Sen nasil rahat edersen öyle yap cnm ama bence geç değil kalp atisi icin henuz, haftaya bence duyulurNet göremeyince öyle dedi heralde canım anlamadım yaa eşim gelsin bakayım yarında başka doktoramı bi muayene olsam tekrardan konuşcam. Bende öyle biliyorum ama yine de üzüldüm açıkcası
Normal canım bizim de 6da duyulmadı iki hafta sonra dedi doktor, 8de çok rahat duyduk çok şükür, hiç kafana takma sakın çok normalKızlar 6+2 'de kalp atışının net olarak gözükmemesi normalmi?