• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
inşallah canım beklicem 🥰

Bugün gittim de. Baya bir uğraştı sonra bence var zayıf zayıf ama haftaya bakalım daha çok büyüsün dedi kafam takıldı
Bence var nasıl bi cümle değişik bi doktorun varmış cnm, zaten ultrasonda başladığını doktorlar görüyor, her bebeğin kalp atışı farklı zamanlarda başlıyo, 8 9 lara kadar yolu var diye biliyorum. Icini ferah tut Allahın izniyle ins herşey güzeldir 💚

2 kız çocuğu olarak beni çok iyi anlarsınız, kız annesi olmak çok güzel o yüzden bir tarafım bir kızım daha olsun diyor , hem kızım da kız olsun istiyor 😄 bir yandan da erkek olsa nasıl olurdu hem o duyguyu da yaşamış olurum diyorum hem de eşim için oğlu olması iyi olabilir, onun cinsiyetinden de bir evlat 😃 hakkımızda hayırlısı olsun canım 😍 sağlıklı olsun da her şekilde canımız ciğerimiz 🥰😍 ama sizin 2 kızınız var 3.erkek olsa güzel olur cidden ama 3 kız da harika olur hele ilerde büyüdüklerinde sırtınız yere gelmez, iş bölümü yaparlar sizi yormamak için, bol kahveli sohbetli ortamınız olur kız kıza 😁☺️
Tamamen hislerime tercüman olmuşsun canım😊benim de iki kızım var aynı düşüncedeyim seninle🥰sağlıkla doğsun da önemli olan o

2 kız çocuğu olarak beni çok iyi anlarsınız, kız annesi olmak çok güzel o yüzden bir tarafım bir kızım daha olsun diyor , hem kızım da kız olsun istiyor 😄 bir yandan da erkek olsa nasıl olurdu hem o duyguyu da yaşamış olurum diyorum hem de eşim için oğlu olması iyi olabilir, onun cinsiyetinden de bir evlat 😃 hakkımızda hayırlısı olsun canım 😍 sağlıklı olsun da her şekilde canımız ciğerimiz 🥰😍 ama sizin 2 kızınız var 3.erkek olsa güzel olur cidden ama 3 kız da harika olur hele ilerde büyüdüklerinde sırtınız yere gelmez, iş bölümü yaparlar sizi yormamak için, bol kahveli sohbetli ortamınız olur kız kıza 😁☺️
Bende esim icin bir oglum.olsun istiyorum Rabbim hepimizin gönlüne gore nasip etsin insallah

3 tane kız doğurasim geldi özendim 😂😂 (bir tane oğlum var)

Bence var nasıl bi cümle değişik bi doktorun varmış cnm, zaten ultrasonda başladığını doktorlar görüyor, her bebeğin kalp atışı farklı zamanlarda başlıyo, 8 9 lara kadar yolu var diye biliyorum. Icini ferah tut Allahın izniyle ins herşey güzeldir 💚
Net göremeyince öyle dedi heralde canım anlamadım yaa eşim gelsin bakayım yarında başka doktoramı bi muayene olsam tekrardan konuşcam. Bende öyle biliyorum ama yine de üzüldüm açıkcası 😕

Ben 6+3te gitmiştim hiç bakmadı bile kalp atışına, ben sorunca da daha değil 10gün sonra dedi, sonra 7+4te gördük :)
Yaaa öylemi ☺️
benim baya canım sıkıldı yarın başka bir doktora gitmeyi planlıyordum belki ultrasonu daha iyi olur falan diye ama bekliyimmi bende o zaman 😬

Yaaa öylemi ☺️
benim baya canım sıkıldı yarın başka bir doktora gitmeyi planlıyordum belki ultrasonu daha iyi olur falan diye ama bekliyimmi bende o zaman 😬
Aynen, işte doktorların yaklaşımları bizim de ruh halimizi etkiliyor. Negatif düşünmeyin bence. Acele de etmeyin isterseniz haftaya tekrar gidin, daha garanti olsun :)

Aynen, işte doktorların yaklaşımları bizim de ruh halimizi etkiliyor. Negatif düşünmeyin bence. Acele de etmeyin isterseniz haftaya tekrar gidin, daha garanti olsun :)
Haftaya cumartesi gel dedi. Önce öyle dedi çıkarken de moral bozmak yok öpüyorum seni ben var olduğunu düşünüyorum zayıf zayıf henüz dedi. Bende afalladım üzülsemmi üzülmesemmi anlayamadım 😬

Yani gittiğim hastane muayane ücreti 180 tl doğum 4000 tl yapılacak tahliller vs. sigorta için ödediğimiz tutarı aşıyor.Online kontroller falan ücretsiz,diyetisyen falan desteği var hesapladığımızda daha uyguna geldiği için bizde yaptıralım dedik.
Bende bi sigortacıya sormuştum da öyle demişti bana. Bebek olmadan en az 1 yıl önce yaptırmak lazımdı diye de.

Kızlar 6+2 'de kalp atışının net olarak gözükmemesi normalmi?
Ben de ultrasonda gözüküyordu kalp atışı ama daha değil diye ertelemişlerdi. Meğer bir hafta geç döllenmeymiş. 6 hafta sanırken 5 haftalıkmış daha küçükmüş :) Sizin geç döllenme olmasa bile belki net yansımıyordur o an cihaza. Doktor bana o haftalarda çok dinletme taraftarı olmadığını çünkü kalp sesi yakalamak için cihazın yaydığı titreşimin ısı odağı yarattığını söylemişti. Merak etme her şey yolundadır :)

Net göremeyince öyle dedi heralde canım anlamadım yaa eşim gelsin bakayım yarında başka doktoramı bi muayene olsam tekrardan konuşcam. Bende öyle biliyorum ama yine de üzüldüm açıkcası 😕
Sen nasil rahat edersen öyle yap cnm ama bence geç değil kalp atisi icin henuz, haftaya bence duyulur

Back