2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Baya bir uğraştı benimle aslında ilkte çok güzel kese de bebekte gözükmüştü. Sonra sıkış biraz çyle bakalım kalp atışına dedi. Sıkıştım o ara doğuma falan gitti haddinden fazla sıkıştım bu seferde çok sıkışmışsın diye göremedi. Kendi lavabosunu açtı yap dedi yaptım. Bu seferkinde bebek daha küçük gözüktü anlayamadım bende. Artık haftaya inşallah herşey yolunda şekilde çıkarım bende muayene den araştırdım aslında 12. Haftaya kadar bile bebeğin konumundan dolayı duyulamayabilir yazıyor internette baya güzel açıklamuş senin doktorunda
Sen nasil rahat edersen öyle yap cnm ama bence geç değil kalp atisi icin henuz, haftaya bence duyulur
İnşallah canım içim rahatladı şuan benimde haftaya güzelce dinleriz inşallah
Normal canım bizim de 6da duyulmadı iki hafta sonra dedi doktor, 8de çok rahat duyduk çok şükür, hiç kafana takma sakın çok normal
Yaa çok şükür içimi rahatlattın canım valla sağlıcakla güzel haberler alalım inşallah

Nasilsiniz guzel annisler Bugun inanilmaz mide bulantilari ve afedersiniz kusmayla gecti günüm. Bigun cok iyiyim bigun tam tersi oglumun yedigi lolipop vardi portakalli inanirmisiniz onu yedikten sonra gecti gözüm açıldı. Bu hamilelik bammbaska cok degisik

Benim de anım anima uymuyor, ya bugün iyiyim diyorum bi bakıyorum başlıyor yine

Iyiyim demeye korkuyorum ama bugün daha iyiyim sanki iki gun iyi iki gun kötü oluyorum böyle böyle geçecek galiba

Benim doktorum hiç vajinal muayene yapmıyor. 6 . Haftada kalp atışlarını duydu dinletti keseleri gösterdi bebeği bile gördüm bir tanesini. Ultrason cihazının kalitesi ile alakası herhalde. Erken ama duyduk dedi.
Benim kilom var ondan öyle oldu galiba =(
Kızlar 6+2 'de kalp atışının net olarak gözükmemesi normalmi?
Çok normal. Benimki dinlemedi bile haftaya kontrole gelirsin dinleriz dedi
Iki kizi olan baya kisiyiz grupta masallah
Benim de iki kızım var =)

Haftaya cumartesi gel dedi. Önce öyle dedi çıkarken de moral bozmak yok öpüyorum seni ben var olduğunu düşünüyorum zayıf zayıf henüz dedi. Bende afalladım üzülsemmi üzülmesemmi anlayamadım
Yok üzülmeyin, yolundadır umarım herşey, rahat olun

Bacılar ikili test için size danışayım.

bana cvs yapılacak. Daha önce 2 genetik nedenli düşüğüm var o nedenle. 12+6da perinatoloğa gideceğim.
Bugun 8+3teyim. Perinatoloğa kadar hiç randevum yok. Ayrıca yasadığım sehirde de olmayacağım kayın validelerin yanında olacağım. Aslında 2li test yaptırmayacaktım. Ama ocak annelerinde sonuçların alındığını okuyunca acaba kayınvalidelerin orada bir doktora gidip hem bebeği görüp hem ikili testi yaptırsam mı 10+6da?

Sağlık sigortalarını inceledim de 4.100 lira sadece doğumu mu karşılıyor bana mı öyle geldi bilen cevap yazabilir mı hanımlar

Bende kızımı kromozom bozukluğundan kaybettim, bana doktorum 2li test ve fetal dna yaptiricaz dedi. Fetal dna yi önermedi mi doktorun

Ben kafadan 2 yıl iyi olmayı iyi hissetmeyi oh rahatım demeyi çıkardım zaten ya yinede icimdeki nineye engel olamadan şikayetlere devam
Gecmicek sandigimiz zaman aslinda su gibi gecip gidiyo. İkinci oglumun kirki hic cikmicak saniyodum cok zor bi bebekti sindi 5yasinda anaokuluna baslicak ve ben ucuncuye hamileyim

Gecmicek sandigimiz zaman aslinda su gibi gecip gidiyo. İkinci oglumun kirki hic cikmicak saniyodum cok zor bi bebekti sindi 5yasinda anaokuluna baslicak ve ben ucuncuye hamileyim
Oyle gercekten bunda bile daha hızlı geçti zaman her gün zor geçiyor yıllar cabuk diyorlar ya tam olarak öyle

Valla helal ben bunu saglikli hayirlisiyla dogurayim yeter diyorum eşimde tamam diyor hamilelik zormus

Bende kızımı kromozom bozukluğundan kaybettim, bana doktorum 2li test ve fetal dna yaptiricaz dedi. Fetal dna yi önermedi mi doktorun
Benim biri monosomy x diğeri trisomy 22. Fetal dna trisomy 22yi yakalamıyor mesela o nedenle daha ileri tetkik önerdi kadın doğumcu. Sonra perinatolog ve genetikçi ile konuştum onlar da aynı öneriyi tekrarladılar.
Sizin teşhis neydi?

Ben açıkçası ne 2 li tarama ne fetal dna yaptırmadım, 14haftalık kontrole gittiğimizde odemi oluşmuştu,suyu azalmıştı, 16 da kontrole gittiğimizde fiziksel ve beyin yapısından doktorum kromozom bozukluğu dedi zaten suyum bitmişti. Açıkçası genetige de yollamadik tam teşhisi bilmiyorum bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…