Hamile kalındıktan sonra da başlatılan sigorta seçenekleri var, biraz daha pahalıya geliyor sadece öncesinde yapılmadığı için.Bende bi sigortacıya sormuştum da öyle demişti bana. Bebek olmadan en az 1 yıl önce yaptırmak lazımdı diye de.
Baya bir uğraştı benimle aslında ilkte çok güzel kese de bebekte gözükmüştü. Sonra sıkış biraz çyle bakalım kalp atışına dedi. Sıkıştım o ara doğuma falan gitti haddinden fazla sıkıştım bu seferde çok sıkışmışsın diye göremedi. Kendi lavabosunu açtı yap dedi yaptım. Bu seferkinde bebek daha küçük gözüktü anlayamadım bende. Artık haftaya inşallah herşey yolunda şekilde çıkarım bende muayene denBen de ultrasonda gözüküyordu kalp atışı ama daha değil diye ertelemişlerdi. Meğer bir hafta geç döllenmeymiş. 6 hafta sanırken 5 haftalıkmış daha küçükmüş :) Sizin geç döllenme olmasa bile belki net yansımıyordur o an cihaza. Doktor bana o haftalarda çok dinletme taraftarı olmadığını çünkü kalp sesi yakalamak için cihazın yaydığı titreşimin ısı odağı yarattığını söylemişti. Merak etme her şey yolundadır :)
İnşallah canım içim rahatladı şuan benimde haftaya güzelce dinleriz inşallahSen nasil rahat edersen öyle yap cnm ama bence geç değil kalp atisi icin henuz, haftaya bence duyulur
Yaa çok şükür içimi rahatlattın canım valla sağlıcakla güzel haberler alalım inşallahNormal canım bizim de 6da duyulmadı iki hafta sonra dedi doktor, 8de çok rahat duyduk çok şükür, hiç kafana takma sakın çok normal
Benim de anım anima uymuyor, ya bugün iyiyim diyorum bi bakıyorum başlıyor yineNasilsiniz guzel annislerBugun inanilmaz mide bulantilari ve afedersiniz kusmayla gecti günüm. Bigun cok iyiyim bigun tam tersi oglumun yedigi lolipop vardi portakalli inanirmisiniz onu yedikten sonra gecti gözüm açıldı. Bu hamilelik bammbaska cok degisik
Iyiyim demeye korkuyorum ama bugün daha iyiyim sanki iki gun iyi iki gun kötü oluyorum böyle böyle geçecek galibaNasilsiniz guzel annislerBugun inanilmaz mide bulantilari ve afedersiniz kusmayla gecti günüm. Bigun cok iyiyim bigun tam tersi oglumun yedigi lolipop vardi portakalli inanirmisiniz onu yedikten sonra gecti gözüm açıldı. Bu hamilelik bammbaska cok degisik
Benim kilom var ondan öyle oldu galiba =(Benim doktorum hiç vajinal muayene yapmıyor. 6 . Haftada kalp atışlarını duydu dinletti keseleri gösterdi bebeği bile gördüm bir tanesini. Ultrason cihazının kalitesi ile alakası herhalde. Erken ama duyduk dedi.
Çok normal. Benimki dinlemedi bile haftaya kontrole gelirsin dinleriz dediKızlar 6+2 'de kalp atışının net olarak gözükmemesi normalmi?
Benim de iki kızım var =)Iki kizi olan baya kisiyiz grupta masallah
Yok üzülmeyin, yolundadır umarım herşey, rahat olunHaftaya cumartesi gel dedi. Önce öyle dedi çıkarken de moral bozmak yok öpüyorum seni ben var olduğunu düşünüyorum zayıf zayıf henüz dedi. Bende afalladım üzülsemmi üzülmesemmi anlayamadım
Bende kızımı kromozom bozukluğundan kaybettim, bana doktorum 2li test ve fetal dna yaptiricaz dedi. Fetal dna yi önermedi mi doktorunBacılar ikili test için size danışayım.
bana cvs yapılacak. Daha önce 2 genetik nedenli düşüğüm var o nedenle. 12+6da perinatoloğa gideceğim.
Bugun 8+3teyim. Perinatoloğa kadar hiç randevum yok. Ayrıca yasadığım sehirde de olmayacağım kayın validelerin yanında olacağım. Aslında 2li test yaptırmayacaktım. Ama ocak annelerinde sonuçların alındığını okuyunca acaba kayınvalidelerin orada bir doktora gidip hem bebeği görüp hem ikili testi yaptırsam mı 10+6da?
Aynen canim bi gun iyi bi gun kotu bi bakmisiz kucaklarimizdaIyiyim demeye korkuyorum ama bugün daha iyiyim sanki iki gun iyi iki gun kötü oluyorum böyle böyle geçecek galiba
Boyle boyle doguracaz insaAllahBenim de anım anima uymuyor, ya bugün iyiyim diyorum bi bakıyorum başlıyor yine
Ben kafadan 2 yıl iyi olmayı iyi hissetmeyi oh rahatım demeyi çıkardım zaten ya yinede icimdeki nineye engel olamadan şikayetlere devamAynen canim bi gun iyi bi gun kotu bi bakmisiz kucaklarimizda
Gecmicek sandigimiz zaman aslinda su gibi gecip gidiyo. İkinci oglumun kirki hic cikmicak saniyodum cok zor bi bebekti sindi 5yasinda anaokuluna baslicak ve ben ucuncuye hamileyimBen kafadan 2 yıl iyi olmayı iyi hissetmeyi oh rahatım demeyi çıkardım zaten ya yinede icimdeki nineye engel olamadan şikayetlere devam
Benimde iki oglusum var insaAllah birde kizim olur saglikli sihhatliIki kizi olan baya kisiyiz grupta masallah
Oyle gercekten bunda bile daha hızlı geçti zaman her gün zor geçiyor yıllar cabuk diyorlar ya tam olarak öyleGecmicek sandigimiz zaman aslinda su gibi gecip gidiyo. İkinci oglumun kirki hic cikmicak saniyodum cok zor bi bebekti sindi 5yasinda anaokuluna baslicak ve ben ucuncuye hamileyim
Valla helal ben bunu saglikli hayirlisiyla dogurayim yeter diyorum eşimde tamam diyor hamilelik zormusGecmicek sandigimiz zaman aslinda su gibi gecip gidiyo. İkinci oglumun kirki hic cikmicak saniyodum cok zor bi bebekti sindi 5yasinda anaokuluna baslicak ve ben ucuncuye hamileyim
Benim biri monosomy x diğeri trisomy 22. Fetal dna trisomy 22yi yakalamıyor mesela o nedenle daha ileri tetkik önerdi kadın doğumcu. Sonra perinatolog ve genetikçi ile konuştum onlar da aynı öneriyi tekrarladılar.Bende kızımı kromozom bozukluğundan kaybettim, bana doktorum 2li test ve fetal dna yaptiricaz dedi. Fetal dna yi önermedi mi doktorun
Ben açıkçası ne 2 li tarama ne fetal dna yaptırmadım, 14haftalık kontrole gittiğimizde odemi oluşmuştu,suyu azalmıştı, 16 da kontrole gittiğimizde fiziksel ve beyin yapısından doktorum kromozom bozukluğu dedi zaten suyum bitmişti. Açıkçası genetige de yollamadik tam teşhisi bilmiyorum bu yüzdenBenim biri monosomy x diğeri trisomy 22. Fetal dna trisomy 22yi yakalamıyor mesela o nedenle daha ileri tetkik önerdi kadın doğumcu. Sonra perinatolog ve genetikçi ile konuştum onlar da aynı öneriyi tekrarladılar.
Sizin teşhis neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?