2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
inşallah canım beklicem

Bugün gittim de. Baya bir uğraştı sonra bence var zayıf zayıf ama haftaya bakalım daha çok büyüsün dedi kafam takıldı
Bence var nasıl bi cümle değişik bi doktorun varmış cnm, zaten ultrasonda başladığını doktorlar görüyor, her bebeğin kalp atışı farklı zamanlarda başlıyo, 8 9 lara kadar yolu var diye biliyorum. Icini ferah tut Allahın izniyle ins herşey güzeldir

Tamamen hislerime tercüman olmuşsun canımbenim de iki kızım var aynı düşüncedeyim seninlesağlıkla doğsun da önemli olan o

Bende esim icin bir oglum.olsun istiyorum Rabbim hepimizin gönlüne gore nasip etsin insallah

3 tane kız doğurasim geldi özendim (bir tane oğlum var)

Net göremeyince öyle dedi heralde canım anlamadım yaa eşim gelsin bakayım yarında başka doktoramı bi muayene olsam tekrardan konuşcam. Bende öyle biliyorum ama yine de üzüldüm açıkcası

Ben 6+3te gitmiştim hiç bakmadı bile kalp atışına, ben sorunca da daha değil 10gün sonra dedi, sonra 7+4te gördük :)
Yaaa öylemi
benim baya canım sıkıldı yarın başka bir doktora gitmeyi planlıyordum belki ultrasonu daha iyi olur falan diye ama bekliyimmi bende o zaman

Yaaa öylemi
benim baya canım sıkıldı yarın başka bir doktora gitmeyi planlıyordum belki ultrasonu daha iyi olur falan diye ama bekliyimmi bende o zaman
Aynen, işte doktorların yaklaşımları bizim de ruh halimizi etkiliyor. Negatif düşünmeyin bence. Acele de etmeyin isterseniz haftaya tekrar gidin, daha garanti olsun :)

Aynen, işte doktorların yaklaşımları bizim de ruh halimizi etkiliyor. Negatif düşünmeyin bence. Acele de etmeyin isterseniz haftaya tekrar gidin, daha garanti olsun :)
Haftaya cumartesi gel dedi. Önce öyle dedi çıkarken de moral bozmak yok öpüyorum seni ben var olduğunu düşünüyorum zayıf zayıf henüz dedi. Bende afalladım üzülsemmi üzülmesemmi anlayamadım

Bende bi sigortacıya sormuştum da öyle demişti bana. Bebek olmadan en az 1 yıl önce yaptırmak lazımdı diye de.

Kızlar 6+2 'de kalp atışının net olarak gözükmemesi normalmi?
Ben de ultrasonda gözüküyordu kalp atışı ama daha değil diye ertelemişlerdi. Meğer bir hafta geç döllenmeymiş. 6 hafta sanırken 5 haftalıkmış daha küçükmüş :) Sizin geç döllenme olmasa bile belki net yansımıyordur o an cihaza. Doktor bana o haftalarda çok dinletme taraftarı olmadığını çünkü kalp sesi yakalamak için cihazın yaydığı titreşimin ısı odağı yarattığını söylemişti. Merak etme her şey yolundadır :)

Net göremeyince öyle dedi heralde canım anlamadım yaa eşim gelsin bakayım yarında başka doktoramı bi muayene olsam tekrardan konuşcam. Bende öyle biliyorum ama yine de üzüldüm açıkcası
Sen nasil rahat edersen öyle yap cnm ama bence geç değil kalp atisi icin henuz, haftaya bence duyulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…