Benimki ne oluyor acabaSaga daha yakin kiz gibi tabi bizimki oylesine bir tahmin kese yuvarlak oluncada erkek diyorlar seninde benimde kese yuvarlak ama bebekler sagda duruyor
Benim gittiğim hastane 5750 diyor doğuma ocakta gelecek zam hariç.K
Konusu açılmışken kızlar özel hastanede doğum ücretleri ne kadar oluyor?
Hamile kaldıktan sonra sigorta yaptırmak bişeye yaramıyor diye biliyorum ben amaİmkanın varsa özel sağlık sigortası yaptır ben özelde devam etmeye karar verdim doktoruma sonra araştırdık muayane ücreti doğum falan yaptırdığımız sigortadan daha fazlaya debk geliyor.Muayane ücreti 180 tl idi doğum 4000 arada yapılacak tahliller falan bunlarıda hesaba katınca sağlık sigortası daha uyguna geldi.
Sağda yada solda olması değilde plasentanın nerde olduğuna göre bakılıyor sanırım , çünkü sağdan yumurtlarsan bebek sağda soldan yumurtlarsan bebek solda olur önemli olan hangi spermin önce döllediği sonuçtaSaga daha yakin kiz gibi tabi bizimki oylesine bir tahmin kese yuvarlak oluncada erkek diyorlar seninde benimde kese yuvarlak ama bebekler sagda duruyor
Canim benimde 9+4 benim midem bulanmazdı hafif bulantılarım var ama cok az tabi aşırı koku hassasiyetim var daha yeni olmaya başladı bendeKızlar ya 8+5 haftalığım şu an. Fakat sanki benim bu hafta daha çok bulantılarım arttı sanki kusma isteği geliyor. Sizde böyle olan var mı ya ?
Teşekkürler canımBenim gittiğim hastane 5750 diyor doğuma ocakta gelecek zam hariç.
Acıbadem 6650 dedi ocak zammıni yansitmayiz dediler. Fiyatlar çok uçuk maalesef ama özel hastane gibisi de yok.
Plesantada anlasilmiyor yada belki doktorlar anliyordurda erken soylemek istemiyorlardir oyuzden beklemekten baska care yokSağda yada solda olması değilde plasentanın nerde olduğuna göre bakılıyor sanırım , çünkü sağdan yumurtlarsan bebek sağda soldan yumurtlarsan bebek solda olur önemli olan hangi spermin önce döllediği sonuçta
Yani gittiğim hastane muayane ücreti 180 tl doğum 4000 tl yapılacak tahliller vs. sigorta için ödediğimiz tutarı aşıyor.Online kontroller falan ücretsiz,diyetisyen falan desteği var hesapladığımızda daha uyguna geldiği için bizde yaptıralım dedik.Hamile kaldıktan sonra sigorta yaptırmak bişeye yaramıyor diye biliyorum
Ramziye gore erkek oluyor saglikla gelsin insallah 1 kiziniz var sanirim kizda olsa super olur kiziniza yoldas erkekte olsa super olur iki meyveyide tadmis olursunuz benim.iki kizim var gonlumden birde oglum olmasi tabi ama.Rabbim once saglikli nasip etsin 3 kizimda olsa benim.icin super olurBenimki ne oluyor acabavajinal bu ama. 6+5 haftalıkkendi bu, kalp atışını duyduğumuz zaman
Benimde tamamlayıcı sağlık sigortam var ama Aralık ve sonrasını kapsıyor muayene ücretlerimi ödüyorum 350 tl doğumum ve son muayeneler ücretsiz olacak napalım doğumdan bari yırttık en azından ben Bursa medicanaya gidiyorum ücretleri baya yüksekYani gittiğim hastane muayane ücreti 180 tl doğum 4000 tl yapılacak tahliller vs. sigorta için ödediğimiz tutarı aşıyor.Online kontroller falan ücretsiz,diyetisyen falan desteği var hesapladığımızda daha uyguna geldiği için bizde yaptıralım dedik.
Özellerde maalesef çok yüksek medikal parka gittim 1 sefer hamile kalmadan önceki ay 350 tl muayane ücreti bide smaer yaptı 550 tl tek seferde verip çıktım.Ordan sonra bu gittiğim yer daha uygun geldi.Tabi yine pahalı aldığımız maaşlara göre ama yapacak bir şey yok artık.Benimde tamamlayıcı sağlık sigortam var ama Aralık ve sonrasını kapsıyor muayene ücretlerimi ödüyorum 350 tl doğumum ve son muayeneler ücretsiz olacak napalım doğumdan bari yırttık en azından ben Bursa medicanaya gidiyorum ücretleri baya yüksek
Asıl doğum pahalı zaten.Benimde tamamlayıcı sağlık sigortam var ama Aralık ve sonrasını kapsıyor muayene ücretlerimi ödüyorum 350 tl doğumum ve son muayeneler ücretsiz olacak napalım doğumdan bari yırttık en azından ben Bursa medicanaya gidiyorum ücretleri baya yüksek
Bize herhangi bi indirim olmayacak dediler,ısrar edince belki bişeyler daha yapabilirlerTeşekkürler canımyaklaşık bu civarlar demek, SSK indirimi oluyo mu acaba doğumda muayene ücretinde oluyor ama bunu bilmiyorum
2 kız çocuğu olarak beni çok iyi anlarsınız, kız annesi olmak çok güzel o yüzden bir tarafım bir kızım daha olsun diyor , hem kızım da kız olsun istiyorRamziye gore erkek oluyor saglikla gelsin insallah 1 kiziniz var sanirim kizda olsa super olur kiziniza yoldas erkekte olsa super olur iki meyveyide tadmis olursunuz benim.iki kizim var gonlumden birde oglum olmasi tabi ama.Rabbim once saglikli nasip etsin 3 kizimda olsa benim.icin super olur
Merhaba sizinle aynıyız. Bugün ayni seyi bende yazdim forumda. Bugun bulantim artti cok nadir oluyordu. Koku hassasiyetim fazlalaştı. Normal sanirim.Kızlar ya 8+5 haftalığım şu an. Fakat sanki benim bu hafta daha çok bulantılarım arttı sanki kusma isteği geliyor. Sizde böyle olan var mı ya ?
Merhaba Demir Hayat mı sigortanız? Ben de yaptırdım umarım memnun kalırımYani gittiğim hastane muayane ücreti 180 tl doğum 4000 tl yapılacak tahliller vs. sigorta için ödediğimiz tutarı aşıyor.Online kontroller falan ücretsiz,diyetisyen falan desteği var hesapladığımızda daha uyguna geldiği için bizde yaptıralım dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?