2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar bakar mısınız ramzi teorisine göre tahminde bulunur musunuz 7 haftalık hamileyim

Eklentiler

• IMG_20210709_134312.jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 46
Saga daha yakin kiz gibi tabi bizimki oylesine bir tahmin kese yuvarlak oluncada erkek diyorlar seninde benimde kese yuvarlak ama bebekler sagda duruyor
Benimki ne oluyor acaba vajinal bu ama. 6+5 haftalıkkendi bu, kalp atışını duyduğumuz zaman

Eklentiler

• 481E8662-3DC9-4B5B-86AF-7A229E848068.jpeg
    110,4 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Kızlar ya 8+5 haftalığım şu an. Fakat sanki benim bu hafta daha çok bulantılarım arttı sanki kusma isteği geliyor. Sizde böyle olan var mı ya ?

K

Konusu açılmışken kızlar özel hastanede doğum ücretleri ne kadar oluyor?
Benim gittiğim hastane 5750 diyor doğuma ocakta gelecek zam hariç.
Acıbadem 6650 dedi ocak zammıni yansitmayiz dediler. Fiyatlar çok uçuk maalesef ama özel hastane gibisi de yok.

Hamile kaldıktan sonra sigorta yaptırmak bişeye yaramıyor diye biliyorum ben ama

Saga daha yakin kiz gibi tabi bizimki oylesine bir tahmin kese yuvarlak oluncada erkek diyorlar seninde benimde kese yuvarlak ama bebekler sagda duruyor
Sağda yada solda olması değilde plasentanın nerde olduğuna göre bakılıyor sanırım , çünkü sağdan yumurtlarsan bebek sağda soldan yumurtlarsan bebek solda olur önemli olan hangi spermin önce döllediği sonuçta

Kızlar ya 8+5 haftalığım şu an. Fakat sanki benim bu hafta daha çok bulantılarım arttı sanki kusma isteği geliyor. Sizde böyle olan var mı ya ?
Canim benimde 9+4 benim midem bulanmazdı hafif bulantılarım var ama cok az tabi aşırı koku hassasiyetim var daha yeni olmaya başladı bende

Benim gittiğim hastane 5750 diyor doğuma ocakta gelecek zam hariç.
Acıbadem 6650 dedi ocak zammıni yansitmayiz dediler. Fiyatlar çok uçuk maalesef ama özel hastane gibisi de yok.
Teşekkürler canım yaklaşık bu civarlar demek, SSK indirimi oluyo mu acaba doğumda muayene ücretinde oluyor ama bunu bilmiyorum

Plesantada anlasilmiyor yada belki doktorlar anliyordurda erken soylemek istemiyorlardir oyuzden beklemekten baska care yok

Hamile kaldıktan sonra sigorta yaptırmak bişeye yaramıyor diye biliyorum
Yani gittiğim hastane muayane ücreti 180 tl doğum 4000 tl yapılacak tahliller vs. sigorta için ödediğimiz tutarı aşıyor.Online kontroller falan ücretsiz,diyetisyen falan desteği var hesapladığımızda daha uyguna geldiği için bizde yaptıralım dedik.

Benimki ne oluyor acaba vajinal bu ama. 6+5 haftalıkkendi bu, kalp atışını duyduğumuz zaman
Ramziye gore erkek oluyor saglikla gelsin insallah 1 kiziniz var sanirim kizda olsa super olur kiziniza yoldas erkekte olsa super olur iki meyveyide tadmis olursunuz benim.iki kizim var gonlumden birde oglum olmasi tabi ama.Rabbim once saglikli nasip etsin 3 kizimda olsa benim.icin super olur

Benimde tamamlayıcı sağlık sigortam var ama Aralık ve sonrasını kapsıyor muayene ücretlerimi ödüyorum 350 tl doğumum ve son muayeneler ücretsiz olacak napalım doğumdan bari yırttık en azından ben Bursa medicanaya gidiyorum ücretleri baya yüksek

Özellerde maalesef çok yüksek medikal parka gittim 1 sefer hamile kalmadan önceki ay 350 tl muayane ücreti bide smaer yaptı 550 tl tek seferde verip çıktım.Ordan sonra bu gittiğim yer daha uygun geldi.Tabi yine pahalı aldığımız maaşlara göre ama yapacak bir şey yok artık.

Asıl doğum pahalı zaten.

2 kız çocuğu olarak beni çok iyi anlarsınız, kız annesi olmak çok güzel o yüzden bir tarafım bir kızım daha olsun diyor , hem kızım da kız olsun istiyor bir yandan da erkek olsa nasıl olurdu hem o duyguyu da yaşamış olurum diyorum hem de eşim için oğlu olması iyi olabilir, onun cinsiyetinden de bir evlat hakkımızda hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da her şekilde canımız ciğerimiz ama sizin 2 kızınız var 3.erkek olsa güzel olur cidden ama 3 kız da harika olur hele ilerde büyüdüklerinde sırtınız yere gelmez, iş bölümü yaparlar sizi yormamak için, bol kahveli sohbetli ortamınız olur kız kıza

Merhaba sizinle aynıyız. Bugün ayni seyi bende yazdim forumda. Bugun bulantim artti cok nadir oluyordu. Koku hassasiyetim fazlalaştı. Normal sanirim.

Merhaba Demir Hayat mı sigortanız? Ben de yaptırdım umarım memnun kalırım

Kızlar 6+2 'de kalp atışının net olarak gözükmemesi normalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…