- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
- 158
Normaldir çünkü geçenki genel kan idrar tahlili için muayene dahil 550tl verdim, ama özel hastane di mi bu, devlette ücretsiz yapılıyor mu bilmiyorum, özel hastaneler ticarethane gibi çalışıyor maşallah, devletten de randevu bulmak mümkün değil burdaBugün hastaneyi arayıp ikili tarama testi fiyatını sordum muayene ücreti+test 450 TL dedi Normal mi sizde hiç fiyat soran var mı
Aynen hamilelik testi için kan aldıklarında 180+28 tl ödedim.Özel hastaneler para kesiyor devlet hastaneleri ayrı olay ..Normaldir çünkü geçenki genel kan idrar tahlili için muayene dahil 550tl verdim, ama özel hastane di mi bu, devlette ücretsiz yapılıyor mu bilmiyorum, özel hastaneler ticarethane gibi çalışıyor maşallah, devletten de randevu bulmak mümkün değil burda
Evet özel hastane, bende kan sayımı idrar tahlili istemişti hepsi 430 TL tutmuştu . Şimdi ikili tarama testi için daha zamanım var da merak edip sordumNormaldir çünkü geçenki genel kan idrar tahlili için muayene dahil 550tl verdim, ama özel hastane di mi bu, devlette ücretsiz yapılıyor mu bilmiyorum, özel hastaneler ticarethane gibi çalışıyor maşallah, devletten de randevu bulmak mümkün değil burda
Bana normal gibi geldi canım, 4 sene önce hatta kızımda buna yakın fiyat vermiştikBugün hastaneyi arayıp ikili tarama testi fiyatını sordum muayene ücreti+test 450 TL dedi Normal mi sizde hiç fiyat soran var mı
Maşallah10.haftaya da girdim hadi maşallah
Şeker yükleme çok iyi birşey değil diye biliyorum canım, mümkünse yaptırma derimEvet özel hastane, bende kan sayımı idrar tahlili istemişti hepsi 430 TL tutmuştu . Şimdi ikili tarama testi için daha zamanım var da merak edip sordum
Sonrasında üçlü tarama detaylı ultrason ve şeker yükleme var doğuma kadar bir doğum parası daha bırakacağız hastaneye anlaşılan
Benim ilk gebeliğim de bi sorayım dedim tecrübeli annelereBana normal gibi geldi canım, 4 sene önce hatta kızımda buna yakın fiyat vermiştik
Evet çok fazla fikir var bu konuda o zaman doktorumla konuşacağım zaten gereksiz gördüğü konularda sen bilirsin diyo bakalım hayırlısıŞeker yükleme çok iyi birşey değil diye biliyorum canım, mümkünse yaptırma derim
İyi yaptın canım, 2’li taramayı mutlaka yaptır canım, çok önemliBenim ilk gebeliğim de bi sorayım dedim tecrübeli annelerehiç devlete de gitmedim oradaki düzen nasıl hiçbir fikrim yok bide malum pandemi dönemi kalabalıktır diye düşünüyorum
Ben kızımda 4 sene önce özelde yaptırmıştım, o zaman için 300 küsür tutmuştu, özel sağlık sigortam olduğu için %20 sini ödedim, şimdi de öyle yapabilirdim ama devlette hepsi ücretsizmiş, bu sefer devlette yaptırdım , bütün hamilelik testleri ve idrar..Normaldir çünkü geçenki genel kan idrar tahlili için muayene dahil 550tl verdim, ama özel hastane di mi bu, devlette ücretsiz yapılıyor mu bilmiyorum, özel hastaneler ticarethane gibi çalışıyor maşallah, devletten de randevu bulmak mümkün değil burda
Lütfen böyle fikirler vermeyin. Şeker yükleme testini biz gün içinde kaç kere yiyoruzŞeker yükleme çok iyi birşey değil diye biliyorum canım, mümkünse yaptırma derim
İmkanın varsa özel sağlık sigortası yaptır ben özelde devam etmeye karar verdim doktoruma sonra araştırdık muayane ücreti doğum falan yaptırdığımız sigortadan daha fazlaya debk geliyor.Muayane ücreti 180 tl idi doğum 4000 arada yapılacak tahliller falan bunlarıda hesaba katınca sağlık sigortası daha uyguna geldi.Evet özel hastane, bende kan sayımı idrar tahlili istemişti hepsi 430 TL tutmuştu . Şimdi ikili tarama testi için daha zamanım var da merak edip sordum
Sonrasında üçlü tarama detaylı ultrason ve şeker yükleme var doğuma kadar bir doğum parası daha bırakacağız hastaneye anlaşılan
Amaan hic takma tatilinin tadını çıkar sen baktın cok sariyorlar kendimi iyi hissetmiyorum diye dinlenmeye al kendini hiç değmez surat çekmeneKayinvalidemlerdeyim bu arada kizlar onlar benden daha cok hamile sanki bir domatesi fazla doğradım die surati düşen gorumcem var :) hayir demiyor bu kiz domates dograyacak kadae iyi cok şükür domateae takiliyor)
Bende ama bi yandan da bunda kontrollü gidicem kilomu erkenden vereceğim az alacağım son aylarda spor yapacağım diye de düşünüyorum sürekli midem bulanirken instada tarif kaydediyorum yemek videosu izlemek cok iyi geliyorBen şuan inanılmaz heveslıyim eşime diyorum bi geçsin bulantilarim herşey yicem
Sakin ol canim bebeğini görünce iyi olacaksın 11 e yaklassan azalacak cok az kaldı iki gündür dhaa iyiyim sankigünaydın kızlar bu sabah çok kötü uyandım azalmak yerine artıyor sanki midem hep ağzımda lokma yiyemiyorum kontrolüm var o bile gözümde büyüdü nasıl gideceğim diye lütfen dua edin bana
Valla bende öyle olduğunu düşünmeye başladım insan unutuyor galibaCanım dün akşam düğünümüz vardı inanır mısın 1 kez midem bulanmadı oynadım bile hatta 2 kase çorba içtim yemek yedim psikolojik mi anlayamadım neden açık havada sevdiklerimizle olunca bulantı vs olmuyor
Ben sormadım ama muayene ucretjn ne kadar ki muayene içindeyse uygun gibi geldiBugün hastaneyi arayıp ikili tarama testi fiyatını sordum muayene ücreti+test 450 TL dedi Normal mi sizde hiç fiyat soran var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?