- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karslımısın acaba 4136'yı görünce.Anladım kuzum benimde şuan yok üstten doktor hiç bakmadı ama alttan baktığında kalp atışını da duyduk keseyi gördü elhamdulillah ama üstten daha hiç bakmadı randevum 16 Temmuz ondan sonra heralde hep üstten bakar inş
Evet canım memleket Kars İstanbul’da büyüdüm Kocaeli de yaşıyorumKarslımısın acaba 4136'yı görünce.
AA mersin li misin? Çok çok sıcak ama güzeldirKizlar 20 sayfa birikmis okuyamadim. Hepiniz iyisinizdir insallah. Mersine geldim deniz kenarinda evimiz hergun denize gidiyoruz filan buraya gelince havam baya değişti cok cok iyi oldum. Imkan varsa mekan degistirin , dışarı cikin evde kendinizi dinlemeyin.
Sende Ardahan mı annemde Ardahan’lıKarslımısın acaba 4136'yı görünce.
Bende Ardahanlıyım doğum yerim Kars Bende Kocaelide yaşıyorumEvet canım memleket Kars İstanbul’da büyüdüm Kocaeli de yaşıyorum
Evet Hanaklıyım Darıca da oturuyorum.:)Sende Ardahan mı annemde Ardahan’lı
Bende Ardahanlıyım doğum yerim Kars Bende Kocaelide yaşıyorum
Hiii Hanak biliyorum çok bahseder bizimkiler Bende BaşiskeleEvet Hanaklıyım Darıca da oturuyorum.:)
Benim bir günüm bir günümü tutmuyor dün iyi yedim mesela kahvaltı öğlen akşam. Bugünde sabah sadece yumurta yiyebşldşm öğlen yemek yiyemedim meyve ile geçiştirdim genel olarak sebze meyve hergün tüketmeye çalışıyorumGün icinde neler yiyorsunuz kizlar ben artik bulantima iyi gelen seylerden bile tiksindim
Ne güzel yumurta yiyebilmissin en son ne zaman yedim hatırlamıyorum meyvelerdrn de sadece Karpuz yiyebiliyorum sulu ya en azindan su ihtiyacımi belki karsilar diyorumBenim bir günüm bir günümü tutmuyor dün iyi yedim mesela kahvaltı öğlen akşam. Bugünde sabah sadece yumurta yiyebşldşm öğlen yemek yiyemedim meyve ile geçiştirdim genel olarak sebze meyve hergün tüketmeye çalışıyorum
İlaç kullanmaya başlayana kadar yiyemiyorum bende öğürmekten şimdi çok şükür yiyorum meyve de soğuk olursa yiyorumNe güzel yumurta yiyebilmissin en son ne zaman yedim hatırlamıyorum meyvelerdrn de sadece Karpuz yiyebiliyorum sulu ya en azindan su ihtiyacımi belki karsilar diyorum
Doktorlar anlıyorlar bakalım Bizimkisi ne olcak bugün kontrolüm vardı bir sorun yok şükürBenim kızımda 12. Haftada erkeğe benziyor demişti 14. Haftada kız kesin dedi
Ama çok garip olan 12 haftada kemik yapısı hiç sana benzemiyor demişti gerçekten de doğru nasıl anladı bilmiyorum valla
inşallah sürecin sonuna kadar birlikte olabiliriz hemşerim:)Hiii Hanak biliyorum çok bahseder bizimkiler Bende Başiskele
Aynen bu liste tüm gruplarda var bizde yapalım anlayan tecrübeli arkadaşlar yok mu?Grubu biri alsa liste falan oluşturulsa güzel olmaz mı sizcede?
Bende burcusami aynısını diyecektim oğluma yediremiyorum ben o kadar kokuyor banaBenim bir günüm bir günümü tutmuyor dün iyi yedim mesela kahvaltı öğlen akşam. Bugünde sabah sadece yumurta yiyebşldşm öğlen yemek yiyemedim meyve ile geçiştirdim genel olarak sebze meyve hergün tüketmeye çalışıyorum